_nesh Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2013 794 67 98 25 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ceysel #21 Tutkuu21 .!.: benim ikizlerim 4 yasindalar canimbulantilar 6 haftalikken basladi benim.sizin icinde hayirlisi olsun Genişletmek için tıkla... ooo Allah bağışlasın :) inşallah bizimkiler de hayırlısıyla doğar teşekkür ederim :)
Tutkuu21 .!.: benim ikizlerim 4 yasindalar canimbulantilar 6 haftalikken basladi benim.sizin icinde hayirlisi olsun Genişletmek için tıkla... ooo Allah bağışlasın :) inşallah bizimkiler de hayırlısıyla doğar teşekkür ederim :)
nefisebrk Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2013 1.233 40 163 İstanbul 6 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ceysel #22 Tutkuu21 .!.: benim ikizlerim 4 yasindalar canimbulantilar 6 haftalikken basladi benim.sizin icinde hayirlisi olsun Genişletmek için tıkla... 4 yaş... nasıl geldiniz o yaşa kadar neler çektiniz yalnız mı baktınız çok merak ettim :)
Tutkuu21 .!.: benim ikizlerim 4 yasindalar canimbulantilar 6 haftalikken basladi benim.sizin icinde hayirlisi olsun Genişletmek için tıkla... 4 yaş... nasıl geldiniz o yaşa kadar neler çektiniz yalnız mı baktınız çok merak ettim :)