- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
suan okadar moralim bozukki..hic ama hic suçum olmadigi halde dost arkadas ne varsa kaybediyoruk suan yapayalnizim diyebilirim..diceksiniz o halde suc sende..ama vicdanim okaar rahatki..suclu olsam ùzùlmem bile bukadar..mesela geneelde muhafazakar arkadaslarim..bense biraz daha rahatim suslenmeyi severim abartili olmayacak kadar tabiki..amaa hep elestiriliuor beni dudak rengi bile ruj sursem hemen yanlis anlamalar neden suruyosunki evli kadinsin tarzi sacma sapan seyler..birde hayatim boyunca hep iftorayla ugrastim artij diyorum ki benim kaderim iftira...demedigim seyler demis gibi atilan uftiralar en cok da..surekli kendimi arkadaslarima ispatlamakla gecti omrum ama yoruldum artik..ve hayatimdan sile sile yapayalniz kaldim..hayaatimda kimseyi sirtimdan vurmadim bence en onemlisi de bu degilmiydi ? son zamanlarda da 15 yillik dostumu kaybetmek uzereyim..cok cok cok uzuluyorum bu duruma...onunda aklini birlikte gorustugumuz eski 2 dost karistirdi o olaydan sonra degisti gibime geliyor..kisaca ozetleyim bu eski iki dostun biriyle yakin zamanda sosyal medyadan merablasmamiz oldu..kisacik bir muhabetin ardindan diger eski dosta brnestetikle konustuk sureklj senin hakkinda cok kotu seuler soyledi surekli msj atip bana rasiz rdiyor senin hakkinda falan demis bu eski dost da suan ki 15 yillik dostuma msj atiyor brn estteikten uzak dur o cok tehlikeli benim hakkim.cok kotu seyler demis diyor ve enn can alivo nokta benim canim dostumda tamam canim dikkat ederim diyor
bu msjlari bana 15 yillik dostum kopyalayip gonderdi bak boyle boyle bi durim var sinirlerimi bozuuluyor msj atti bana bunlari dedi diyo kenndi tamamm dikkat ederimi de ordan okudim zaten
bu cok zoruma gitti .ona da dedim neden ole dedin cok kiroldim dedim basimdan savmak icin falaan dedi..sonra vicdan yapti msj atti 15 yillik dostum digerine benim icime sinen seyler neyse yine gorusuurpuz tabi ama bu olaydan sonra sanki bana bi acsip davrniyor soruyorum ona yok ole bisey diyor..cok buyuk iftira yuzunden 15 yillik dostumdan mi oluyorjm
asla ve asla ben kimsenin hakkinda bise demedim vicdanjm oyle rahatki..ama bu kendime inandiramamak sucsuzken suclu olmak bunlar vok degilmi yaa
bukadar iyi niyetliyken neden hep bu seylerle karsilasiyorum
nolur bana biseuler deyin cok uzgunum..