teker teker kaybediyorum:(

suan okadar moralim bozukki..hic ama hic suçum olmadigi halde dost arkadas ne varsa kaybediyoruk suan yapayalnizim diyebilirim..diceksiniz o halde suc sende..ama vicdanim okaar rahatki..suclu olsam ùzùlmem bile bukadar..mesela geneelde muhafazakar arkadaslarim..bense biraz daha rahatim suslenmeyi severim abartili olmayacak kadar tabiki..amaa hep elestiriliuor beni dudak rengi bile ruj sursem hemen yanlis anlamalar neden suruyosunki evli kadinsin tarzi sacma sapan seyler..birde hayatim boyunca hep iftorayla ugrastim artij diyorum ki benim kaderim iftira...demedigim seyler demis gibi atilan uftiralar en cok da..surekli kendimi arkadaslarima ispatlamakla gecti omrum ama yoruldum artik..ve hayatimdan sile sile yapayalniz kaldim..hayaatimda kimseyi sirtimdan vurmadim bence en onemlisi de bu degilmiydi ? son zamanlarda da 15 yillik dostumu kaybetmek uzereyim..cok cok cok uzuluyorum bu duruma...onunda aklini birlikte gorustugumuz eski 2 dost karistirdi o olaydan sonra degisti gibime geliyor..kisaca ozetleyim bu eski iki dostun biriyle yakin zamanda sosyal medyadan merablasmamiz oldu..kisacik bir muhabetin ardindan diger eski dosta brnestetikle konustuk sureklj senin hakkinda cok kotu seuler soyledi surekli msj atip bana rasiz rdiyor senin hakkinda falan demis bu eski dost da suan ki 15 yillik dostuma msj atiyor brn estteikten uzak dur o cok tehlikeli benim hakkim.cok kotu seyler demis diyor ve enn can alivo nokta benim canim dostumda tamam canim dikkat ederim diyor:KK43: bu msjlari bana 15 yillik dostum kopyalayip gonderdi bak boyle boyle bi durim var sinirlerimi bozuuluyor msj atti bana bunlari dedi diyo kenndi tamamm dikkat ederimi de ordan okudim zaten:KK43: bu cok zoruma gitti .ona da dedim neden ole dedin cok kiroldim dedim basimdan savmak icin falaan dedi..sonra vicdan yapti msj atti 15 yillik dostum digerine benim icime sinen seyler neyse yine gorusuurpuz tabi ama bu olaydan sonra sanki bana bi acsip davrniyor soruyorum ona yok ole bisey diyor..cok buyuk iftira yuzunden 15 yillik dostumdan mi oluyorjm:KK43: asla ve asla ben kimsenin hakkinda bise demedim vicdanjm oyle rahatki..ama bu kendime inandiramamak sucsuzken suclu olmak bunlar vok degilmi yaa:KK43: bukadar iyi niyetliyken neden hep bu seylerle karsilasiyorum:KK43: nolur bana biseuler deyin cok uzgunum..

Hepsini kestirip at, bahar temizliği yap
Ana sıfına ancak yeter olgunlukları, ne arkadaşlığı ne dostluğu...

Emin ol herkes bu üzüntüleri kısa veya uzun yaşadı donem donem
Dost sandıgımız yanılttı
Bu kişiyi hıc sevmiyorum dediğimiz en kötü anımızda bize gönülden destek olup iç dünyamızda utandık yanıldımız oluyor

Bu iş seneye bakmaz tanıyamamıssınız
İnsanları size yanlış yaptığı anda silmeyi öğrenin emin olun sizden Başka kimse ama kimse değerli degıl

Çoluk çocuk işi sohbet göndermeler ağız aramalar iş çevirmeler
kırıldığınızı söyleyin ve artık mrb mrb sekinde mesafe koyun

Aradı mı size gelmek istedi bir kabul edin iki kabul etmeyin

Aradı mı işim var değin kestirin veya kısa konusun Can'ım cicim olmayın

Ayrıca sizi kıyafet yönünden eleştirenlere asla taviz vermeyin aileniz siz istedikten sonra kime ne

Kimse kimsenin namus bekçisi olmasın koskoca kadınlarız biz nerde ne giyilir elbette biliriz

Özellikle belli bi kesim var açık kapalıyı
Kapalı açığı dışlamaz mı ne sinir bozucu

Lise döneminde sehre yeni gelmiştim arkadas ihtiyacı duyuyordum ve inanılmaz kapalı görüş ama ahlaki olarak bi o kadar bozuk insanlar gordum beni beğenmiyorlardı şaka gibi herkes önce kendine bakacak şapkasını önüne koyacak
Çok şükür hayatım o insanlardan daha düzgün Allah utandırmasın

Bi etek gitme bi rujla insanları dışlamamalı gibi

Su cevreden tamamen kopun
Kurslara gidin
Akrabalarla görüşün
Apartman günü yapım
Spora gidin
Sporda çevre edinin

Çocuğunuz varsa onların anneleri ile görüşün
Eşinizin meslekten arkadaşları ile görüşün

Sorunlu elbet siz degılsınız evet bu kadar yalnızlık biraz fazla sorun demek ki bende diye düşüneceksiniz ama sizde degıl sizin Seçimlerinizin yanlışlığından kaynaklı
isin kotusu beni arayanda yok ..15 yillik dostlugu bitirmedim ama ara verdim suan yazsada yazmam onunda umrunda olmam zaten niye yazmadi diye..bugun binada gayet masumhane hediyemi aldim bebek gormeye gittim 7 8 dk oturup kalktim kadin hic misafirperver karsilamadi..ah ben onlar bigun hastaneden gelmislerdi de neler neler pisirip yedirmistim acikmissiniDir oralarda diye...ama yine nankorluk...yapayalnixim bukadar iyiyim ama yapayapnizim:(( inanki yeni arkadas edinmwye korkuyorum o da birakip gitcek o da namus bekcisi olcak orami burami elestircek diye

Arkadaşlarını kendi yaşam biçimine uygun seçersen daha mutlu olursun diye düşünüyorum. Deneyimlemişsin de zaten aynı ortamlarda diretmen hatan olmuş.

Arkadaşlarını kendi yaşam biçimine uygun seçersen daha mutlu olursun diye düşünüyorum. Deneyimlemişsin de zaten aynı ortamlarda diretmen hatan olmuş.
valla aslinda rahat insanlarla takilmak lazim ya boyle.ruj du baska biseydi sorun etmiyolar ama.ben inatla mujafazakarlarla takiliyorum sonra boyle seylerle.itam ediliyorum cok.da seviyorum demekki cekiyo beni onlar ama huylari mi boyle anlamadim:(

Back
X