amin inşallah

bana kahraman bey, çok hafif t şekline benziyor hani bi işlem yapacaksaK (aşılama ya da tüp benzeri) önce bu t ihtimalini ortadan kaldıralım ki yapılan işlemler boşa gitmesin dedi. Onun haricinde İstanbul’da Süleyman engin Akhan var, o söylemişti sanki çok hafif t gibi ama doktorlar ikiye ayrılıyor bu konuda, düzeltme yapıp yapmama konusunda sen bilirsin demişti. (Onun alanı değil aşılama tüp bebek olayları, o da kendince fikir belirtmişti.) Bir de İstanbul’da Fulya Gökdağlı Sağır var, Şişli kolan hastanesinde tüp bebe doktoru. ona gitmiştim hamile kalamayıp 1 yıl dolunca, o Da istersen histereskopi yapılabilir demişti. bunların dışında Edirne’de, kırklarelinde zibilyon tane doktora gittim, hiçbiri bana t Rahim demedi. Bu doktorlar da zaten çok hafif dediler hep. Fırsat varsa Fulya hanıma da bir gidin derim ben. En azından fikir almak için.
şimdi geleyim kahraman beye. kendisi Memorial’den reyap’a gelmiş diye biliyorum. Biraz asık suratlı, ters bir adam. histereskopi sonrası hastanede de kalmadım zaten. Ayıldım, 3-4 saat yattım. Doktor geldi işte şunu yaptım, bu böyleydi filan dedi gitti. Akşam 7 gibi çıkmıştım. aşılamaya kadar olan süreçte çok da kontrole gitmedim. Yalnız aşılama sonrası benim tam da bayrama denk geldi gebeliğim. O sırada hiç ulaşamadım. zaten kendisinin değil ebe veya hemşirelerin numarası oluyor bizde. Mesela bir ilaç vardı adını hatırlamıyorum şimdi. bana gebeliği öğrenene kadar kullan demişlerdi. Ben gebeliği gününden önce öğrendim, hemşiresine yazıyorum böyle böyle hamileyim değerim bu diye. Gebeliğe kesin gözüyle bakmadılar, o ilacı bir süre daha kullandım. Ay bi doktora sorayım filan modunda hemşiresi, bekle ki cevap gelsin. Tabii ki doktora soracak ama Sabah soruyorum, ertesi gün dönüyorlar e ben o gün ilacı içicem mi içmicem mi karışıyor. o ara çok ilgisizdi yani. Bir de düşük tehlikesi yaşadım tam o sıra, kanamam oldu filan... yine de Allah razı olsun, onların vesilesi ile hamile kaldım ama ödenen yüksek meblağları, çekilen eziyetleri düşünce insan biraz daha ilgi bekliyor açıkçası.