hihoyyyt mrb arkadaşlar; çorluda yada tekirdağda bildiğiniz falcılar varsa burdan bizlerle paylaşabilirsiniz. ücretlerini ve yerlerini yazarsanız iyi olur.
teşekkürler.
Çorlu'da Rose Cafe olduğunu biliyorum. Alışveriş merkezlerinin olduğu cadde. Orada ünlülerin falcısı Egemen Töreli varmış. Fiyatını bilmiyorum, hiç baktırmadım. Çorlu'ya 1-2 kez gittim ama kısmet olmadı. İnternetten Rose Cafe diye araştır bulursun. Cezaevinin oradaymış. Baktırırsan, bilgi alırsan Egemen Bey hakkında buradan bildirir misin?
hihoyyyt mrb arkadaşlar; çorluda yada tekirdağda bildiğiniz falcılar varsa burdan bizlerle paylaşabilirsiniz. ücretlerini ve yerlerini yazarsanız iyi olur.
teşekkürler.
arkadaslar çorluda gercekten ısınde bır numara bır falcı var bence denemeden karar vermeyın super bakıyo 20tl xxxxxxxxxxxxx
Çorlu'da Rose Cafe olduğunu biliyorum. Alışveriş merkezlerinin olduğu cadde. Orada ünlülerin falcısı Egemen Töreli varmış. Fiyatını bilmiyorum, hiç baktırmadım. Çorlu'ya 1-2 kez gittim ama kısmet olmadı. İnternetten Rose Cafe diye araştır bulursun. Cezaevinin oradaymış. Baktırırsan, bilgi alırsan Egemen Bey hakkında buradan bildirir misin?
arkadaslar çorluda gercekten ısınde bır numara bır falcı var bence denemeden karar vermeyın super bakıyo 20tl xxxxxxxxxxxx
Ne falı bakıyorÇorlu da FATMA isminde bir bayan var oldukça başarılı..tavsiye ederim 0 (530) 153 84 39
zaten kapandı, ben de gitmiştim ne yazık ki.. fiyaskoydu.Ya ben simge cafeyi değil ama baykuş kafeyi biliyorum çorluda isim değiştirmiş olabilir bana dedikleri hiçbirşey çıkmadı , Fatma ve Gülhan isminde 2 falcısı var tam bir fiyasko kandırıkçılar tavsiye etmiyorum.
Kadın ne söylediyse tersi oldu hep ben her türlü yoruma açık bir insanım baktırırkende söyledim.Hep zıttını yaşadım.Kapanmış isabet olmuş.zaten kapandı, ben de gitmiştim ne yazık ki.. fiyaskoydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?