Tekirdağ ve Çorlu'da Falcı

oguzer3

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
113
16
623
45
Tekirdağ
hihoyyyt mrb arkadaşlar; çorluda yada tekirdağda bildiğiniz falcılar varsa burdan bizlerle paylaşabilirsiniz. ücretlerini ve yerlerini yazarsanız iyi olur.
teşekkürler.

hihoyyyt mrb arkadaşlar; çorluda yada tekirdağda bildiğiniz falcılar varsa burdan bizlerle paylaşabilirsiniz. ücretlerini ve yerlerini yazarsanız iyi olur.
teşekkürler.

Çorlu'da Rose Cafe olduğunu biliyorum. Alışveriş merkezlerinin olduğu cadde. Orada ünlülerin falcısı Egemen Töreli varmış. Fiyatını bilmiyorum, hiç baktırmadım. Çorlu'ya 1-2 kez gittim ama kısmet olmadı. İnternetten Rose Cafe diye araştır bulursun. Cezaevinin oradaymış. Baktırırsan, bilgi alırsan Egemen Bey hakkında buradan bildirir misin?

mrb; orayı biliyorum ama hiç gitmedim ben o zaman bi araştırayım ücreti ne kadarmış sana burdan yazarım.

peki bildiğiniz başka falcı var mı? buarada egemen töreliyi tanıorum kendısı editör

teşekkürler.

arkadaslar çorluda gercekten ısınde bır numara bır falcı var bence denemeden karar vermeyın super bakıyo 20tl xxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar çorluda gercekten ısınde bır numara bır falcı var bence denemeden karar vermeyın super bakıyo 20tl xxxxxxxxxxxxx

kimmiş bu? ismini biliyomusun,
ben bikaçtanesine gitmiştim ama hepsi sallamacııı çoktı

Son düzenleyen: Moderatör:

rose cafe çooktan kapandı
egemen öyle herkese bakmıyor tanıdık arkadaş falan.öyle falcı değil yani

arkadaslar çorluda gercekten ısınde bır numara bır falcı var bence denemeden karar vermeyın super bakıyo 20tl xxxxxxxxxxxx

kim olduğunu özelden gönderebilirmisin... çok teşekkür ederim

arkadaşlar tekirdağ veya çorluda akide isimli akilede olabilir ismi bilen duyan varmı falcı veya medyum lütfen cevap bekliyorum acil

simge cafeyi duydunuz mu ? su falcı varmış adı tufan...fiyatı 35 lira falan., hem geçmişi hem geleceği söylüyor lütfen tekirdağda oturanlar baksın ben istanbuldayım gidemiyorum

Ya ben simge cafeyi değil ama baykuş kafeyi biliyorum çorluda isim değiştirmiş olabilir bana dedikleri hiçbirşey çıkmadı , Fatma ve Gülhan isminde 2 falcısı var tam bir fiyasko kandırıkçılar tavsiye etmiyorum.

zaten kapandı, ben de gitmiştim ne yazık ki.. fiyaskoydu.

zaten kapandı, ben de gitmiştim ne yazık ki.. fiyaskoydu.
Kadın ne söylediyse tersi oldu hep ben her türlü yoruma açık bir insanım baktırırkende söyledim.Hep zıttını yaşadım.Kapanmış isabet olmuş.

Telefona ulaşılıyor işinin iyisi diye duydum çok gitmek istiyorum lütfen adres olarak biraz tarif edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…