- 25 Ağustos 2014
- 21.201
- 50.774
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
O diger yanini dinleme sen reddet ilk verdigin karar dogru onumu demek istedi bunumu demek istedi seklinde dusunme olasiligi varsa kapilari kapatacaksin ben oyle yapardim
Bedava urun almaktan ziyade kendisine yakin olmak icin kabul ettigini dusunebilir.. Bu daha kotu bence..
Reddetmissin, oylece kalsin derim
Ne farkeder? Onemli olan kabul edersen cikarilacak anlamsanırım.
bu yüzden reddettim zaten ama sonra haberi varmış benim yaptığım birşey olmadığını bildiğini öğrendim yani tamamenkarşı taraftan gelen bir teklif
Hoşlandığınız kişi sizden hoşlanmıyor, adam açıkça arkadaşız demiş.
İşi reddetmişsiniz ama yine de kabul etsemiydim diye soruyorsunuz.
Bence içten içe o adamla irtibatta olabilmek için istiyorsunuz bu işi.
Platonik aşkı seviyorsunuz siz.
Platonik aşk yaşamayı bırakın, size kıymet vermeyeni, sizi sevmeyeni siz de sevmeyin.
Ama sizde tam tersi oluyor, adamlar uzaklaştıkça daha da kıymete biniyor.
Hayatı kendinize zehretmeyin.
Ne farkeder? Onemli olan kabul edersen cikarilacak anlam
Is teklifi diye buyutmeye de gerek yok, geliri bile yok, urunlerini denetecekler eşantiyon usulü anladigim kadariyla..1 ) ben o adamla değil bana yazan bayanla muhatap olacağım kabul edersem daima
2) benim merak ettiğim teklifi onun yaptırıp yaptırmadığı o yaptırdıysa neden böyle bir teklifte bulundukları
tekrar bir teklif daha gelirse o zamn düşünürüm.
ulaşmak amaçlı değilde neden böyle birşey teklif etti bayan bana onu düşünüyorum sonuçta sadece tek ben değilim. ama ben ilgili bir şekilde elimdeki ürünün yorumunu onlara ilettiğim için belki de. zaten beyfendi 3-4 güne benim olduğum şehire gelecek bana geldim demezse bile kardeşime haber verirIs teklifi diye buyutmeye de gerek yok, geliri bile yok, urunlerini denetecekler eşantiyon usulü anladigim kadariyla..
Bidaha gelse de teklif kabul etme derim..
Adam yakin olmak istedigini dusunecek cok yuksek ihtimalle.. Teklifi o mu yaptırdı niye yaptırdı diye anlam cikarma bosuna.. Duygularini biliyo adam, boyle dolambaçlı yollara girmez sana ulaşmak icin, gelir soyler; zor degil..
Haber verip vermemesi neden onemli ki? Dostumsun demedi mi?ulaşmak amaçlı değilde neden böyle birşey teklif etti bayan bana onu düşünüyorum sonuçta sadece tek ben değilim. ama ben ilgili bir şekilde elimdeki ürünün yorumunu onlara ilettiğim için belki de. zaten beyfendi 3-4 güne benim olduğum şehire gelecek bana geldim demezse bile kardeşime haber verir
dostumsun dedi ama geldiğim zaman haber veririm görüşürüz demiştiHaber verip vermemesi neden onemli ki? Dostumsun demedi mi?
Gorusmemen daha iyi ama sen bilirsindostumsun dedi ama geldiğim zaman haber veririm görüşürüz demişti
görüşmeyi düşünmüyorum zaten şehir dışında olacağım hafta sonuGorusmemen daha iyi ama sen bilirsin
adam evli değil mi ?sanırım.
bu yüzden reddettim zaten ama sonra haberi varmış benim yaptığım birşey olmadığını bildiğini öğrendim yani tamamenkarşı taraftan gelen bir teklif
1 ) ben o adamla değil bana yazan bayanla muhatap olacağım kabul edersem daima
2) benim merak ettiğim teklifi onun yaptırıp yaptırmadığı o yaptırdıysa neden böyle bir teklifte bulundukları
senin aşık olmanın sonu yokki etkilemesin bence kararını, yarın ne de olsa bir başkasına aşık olursun
hayır bekar evli adamı napayım :)adam evli değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?