Tekme atarak sevgi gösterilir mi?

Eşim bana yapmaz ama ben eşimi poposunu isirarak seviyorum.canı acıyor kızıyor ama ne yapayım sadistim galiba.

İsirmak acitmadan falan normal ama tekme garipmis yardim almalı bence yada beni sevme de en iyisi

Senin ki basit tekme biz uçan tekmelerle zevisiyoduk

Erkek arkadaşımda da var bu durum sıkma vs eli de ağır olunca morarma falan oluyor. Hatta ben de severken ısırırım arada bazen de etlerini sıkasım gelir :) Ama tekme.. deyince biraz düşündürdü beni sıkmak ısırmak vs tamam da tekmeyi sevgiyle bağdaştıramadım bi türlü...

seviyor gözüküp ,çaktırmadan dayak mı atıyor yoksa

erkekler bildigin dayak atmanın bıle adını degıstırmısler yenı yontem bu sanırım
sende tekmele bı guzel canıım ne tatlısın sevıyorum de kafa göz dal

Eşiniz potbori ile "bana mutisme yi getirin" e bağlayabilir.Siz de Kemal Sunal gibi dalarsınız yakında .

Tekme bildiğimiz tekme mi ? Yoksa ayakla dürtme mi ?

Burda kim Evliliği ile hangi şikayette bulunsa benimkinde hepsi varmış. Valla şaşırıyorum okurken. Milletin katlandığı bir sorunun ben hepsine nasıl katlanmışım diye kendimi takdir edesim geldi. Evet yaşadım bu sorununda. Kaç defa şaka kakaya döndü . Güya seviyordu. Kavga çıktı binkez. Hatta bir keresinde kolumu bir cimcikledi sevgiyle. Yazın sıcağı ve uzun kollu giyme şansım yoktu. Işyerinde herkes tek tek sordu. Herkese yalan söyledim Kapıya vurdum diye. Bu sorunu burda okuyunca aklıma geldi.

Bence sana kizdiklarinin intikamini aliyor sakayla karisik dayagi kaptiriyor tekme tokat resmen baksana

Şoktayım şuan!!!!
Eşim başımı ğögsüne alır uzun uzun sarılır sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…