Tekme atarak sevgi gösterilir mi?

Konu sahibi tekme atmaktan bahsetmiş, o da öyle seviyordur yazanlar olmuş. Tekme diyoruz tekme. Futbol topu mu kadın?

Mesela mutfakta is yapıyoruz cikarken bem ondeysem arkadan bi tekme. Geçen sabah oldu artık bağırdım. Canım acomadi sorun bu değil. Cok sinirlerimi bozuyor. Gece yattik uyuyacagiz diyelim. Sarılıp opup uyursun degil mi. Ben ne zaman sarilmaya kalksam sonu kavgayla bitiyor. Bildiginiz kacmaktan yoruluyorum. Acaba neremi isiracak diye kestirmeye çalışıyorum.

Bi tekme de sen at 'bende seni seviyorum' demek istedim dersin
Saçma ötesi

Babasi da onları öyle severmis sevme yoksunu adam. Annesi de bayiliyor eşim öyle sevdiğinde onu. Ben gerçekten çok sasirdigim seyler görüyorum bu ailede.
Birisi de eşimin aileis çok muhafazakar ama , kayınpeder görümcemin göğüslerini bile sıkıyo demişti
Daha neler duyacağız şu kk da

Seviyor aynen öyle seviyor. Insan annesinin kafasını isirir mi. Isiriyor. Annesinin de hosuna gidiyor. Ne dert varsa hepsi aileden zaten.

Ailecek manyaklar diyorsun yani..Hımmm ne diyeyim, canın acıyorsa boşa gitsin..Ya da mazoşist ol zevk almaya bak ne diyeyim ben...

Isirdigi yerlerde bildigin morluklar oluşuyor. Bunlar normal değil ama anlatamıyorum. Sevgi böyle gosterilmez diye günde kaç kere söylüyorum.
sende onu isir kolundako goysundeki killari cek bende boyle seviyorum seni de bir kac defa cani yansin anlasin

O nasil deliliktir ya doverek mi sevgisini gosteriyor ?? Siz askerlik arkadasimiziniz, 15 yasindaki erkek cocugumu yoksa sizle bogusarak sevgisini gostersin , size el ense ceksin falan. Ne kadar cirkin ne kadar sapkin bir davranis. Hoslanmadiginizi soyleyin ben oyle oldugunu varsaydim cunku? Ha hoslaniyorda olabilirsiniz, o zaman bizim sorunumuz degil yani sado-mazo tarzi iliskiler var yani, ama normal olup olmadigini sormayin ama burda.

Ay benimki de dürterek seviyor. Özellikle çok mutlu olduğu anlarda, sevinçi bir olay anlatırken öyle bi sıkıştırıyo ki. Dürtlemelerinden canım acıyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…