Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bransiniz ne ? Ben cplde calismistim çok zordu
ne gibi zorlukları olur meslek lisesinin?Yaşın gençse, ortaokulda çalış derim ben.
ne gibi zorlukları olur meslek lisesinin?
Bizi stajda yolladılar, üstelik bir özel meslek lisesine, hani sınıflar o kadar kalabalık da değildi. Ama öğrenciler öğrenci değil kurt sürüsü gibiydi maşallah. Laf atanlar mı dersin, çıkma teklifi edenler mi?... Hocamız aldı bizi ordan zaten iki gün sonra, ondan sonra da genç öğretmen göndermediler oraya, kurt sürüsünün arasına kuzu salınmaz diye. Kendi öğretmenlerini de müdüriyet hep biraz daha yaşını almış öğretmenlerden seçmiş, adamların bir bildiği varmış demek ki...
ben endustri meslekte ingiizce ogretmeniyim..siz bolum ogretmeni oldugunuz icin cok rahat edersiniz.her bolumun kendine ait atolyesi vardir.siz haftada 50 saat derse girebilirsiniz.aksam dersleri acikogretim dersleri derken maasinizi bile gecebilir alacaginiz ekders meslek lisesinde..ogrenciye gelirsek..bolum hocasi olacaginiz icin sizden korkarlar..cunku haftalik ders saatiniz cok fazla.sizden kalirlarsa direk okulda kalirlar..atolyelerde20 ogrenciye 1 ogretmen verilir..sinif 21 kisilikse 2 ogretmen girer derse.biri dinlenir biri anlatir genelde...ozetle hiccc dusunmeden meslek lisesini yaz..atolyelerin onu son model araclarla dolu bizim okulda...ortaokulda uzayip kisalmazsin ogrenci takmaz bilgisayar dersi 1 saat zaten kalma da yok sikinti yasarsin
uygulama vardir tabi ama tam bilemiyorum ders saatlerinu..ama yeni mezun olduguz icin kendinizi her alanda gelistirmeniz gerekli ..korkuyu uzerinizden atin ogrenursi.iz herseyi zamanla..ortaokulda bilgileriniz soner unutursunuz bir cok seyi...biz hep ic gecirirz atolye ogretmenleri cook rahatlar..muthis ortamlari var.binalari da ayri oldugundan yer icer muhabbet sohbetle gecer gunleri..ders programlarini da kendi bolum sefleri yapar..teşekürler:)peki çok fazla uygulama dersi var mı?ben donanım konusunda iyi değilim malesef![]()
uygulama vardir tabi ama tam bilemiyorum ders saatlerinu..ama yeni mezun olduguz icin kendinizi her alanda gelistirmeniz gerekli ..korkuyu uzerinizden atin ogrenursi.iz herseyi zamanla..ortaokulda bilgileriniz soner unutursunuz bir cok seyi...biz hep ic gecirirz atolye ogretmenleri cook rahatlar..muthis ortamlari var.binalari da ayri oldugundan yer icer muhabbet sohbetle gecer gunleri..ders programlarini da kendi bolum sefleri yapar..
başka yardımcı olcak arkadaşlar yokmu?
ben de endüstri meslek lisesindeyim,biyoloji branşım.Liseye alıştığım için orta okul yapamam,hiç düşünmem.Yllardır bu okuldayım,meslek lisesinde meslek dersi öğretmeni olmak gibisi var mı? Kendi cumhuriyetleri var,ayrı odaları var.Bizim öğretmenler odasına uğramıyorlar bile.Biz 40 kişinin dersine girerken onlar sınıfı 2'ye,bazen 3'e bölerek alıyorlar.Yani 15-20 kişi oluyor sınıflarda.Sözünü dinletememe durumu olmuyor yani.Zaten çocuk meslek dersi olunca öğretmene karşı da gelemiyor çünkü kredisi yüksek ve zayıf gelse ortalaması acaip düşecek belki sınıf tekrarı bile yapabilecek.O yüzden meslek lisesinde meslek dersi öğretmenleri çok zorlanmaz.Hele bir de bilişimmiş branşınız,oh ne güzel.Çocuk için güvenlik açısından da riskli değil.Şu anki aklım olsa ,her zaman,her yerde söylüyorum meslek lisesinde bilgisayar öğretmeni olurdum.
teşekürler:)peki sınıfları donanım, yazılım,ağ diye ayırıyorlar mı bu konuda bilginiz var mı?
evet canım,tam bilemiyorum ama bizim okulda bilgisayar öğrencileri için 2 dal var galiba.Biri web tasarım,diğerini hatırlamıyorum.Yani alanını seçince üst sınıfa geçtiğinde bir de ayrı dal seçiyorsun.