Teknoloji ilşkiye zarar:(

incirrecelim

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
80
46
298
Ankara
arkadaşlar merhaba evliliğe gıden bı ılişkim vardı normalde sevgilimin facesine hiç girmem huyum değil o onun ozeli arkadaslarıyla konustuğu seyler var vs diye ve kendıme de ızın vermem gırılmesine. bu arada çok da guvendığım bırıydı kendısı! neyse bugün bı giriyim dedım esti resmen bir de ne goruyum örnegin herhangi bir harfe basıyorum eski sevgilileri çıkıyor, aratmış! arama gecmısınden silmiş belliki ama her harfte cıkıyorlar bnde bastım yaygarayı delirdim hala şok içindeyım. bir erkek bunu neden yapar? tabi ki diycek biseyı yok sadece ben yapmadm dıye yalan söylüyo ama ortada yani. yerimde olsanız napardınz? bir de gözum kapalı guvendığım beni ne kadar cok sevdığıne ınandığım adam bunu yaparsa

eski sevgililerini unutamamışmı nedir derdi yani sadece merakmı??????

eğer ortak arkadaşları varsa da ilk harfini yazdığınızda önüne dökülüyor.. ayrıca hepimiz birşeyleri merak ediyoruz, mesela ben 7 ceddimi aramıştım zamanında herhangi bir yazışma var mı önemli olan o..

Çok abartmışsın.
Benim facemde bile ismini aratmadığım insanlar dahi çıkıyor arama yerinde. Ortak arkadaş çoksa o yüzden de çıkabilir.
Bence bu yüzden kavga etmeye değmez.
Gözün kapalı güveniyosan sorun etmezdin böyle bişeyi.
Eğer yazışma, ekleşme, beğenişme falan varsa haklısın da bu durumda bişey yok.

hayır yazısma yok da düpedüz aratmıs ısrarla her harfte cıkar mı kesınlıkle cıkmaz benim arattığım kişiler cıkıyor. ortak olanlar ayrı canım ortak olanları bırak kendıı arkadasların cıkar once onlardan bıle once sıradalarr

nasıl yaa ben eski sevgililerimi merak etmiyorum etsemde bakmıyorum ona saygımdan. ortak ckanlar ayrı bunlar direk ilk sırada cıkıyor ıkısınınde harflere basınca cıkması rastlantı değil bılmıyorum yedıremıyorum

içini rahatlatmak açısından söylemiyorum, sen yine canına oku tabi ama gerçekten ciddi birşey değil o kadar.. yani sen merak etmez misin eski arkadaşın/ sevgilin ne yapmış, evlenmiş mi, belasını bulmuş mu? :) kız, sinirlen ama ayrılmaya gidecek bir şey yok bence

Canım aynı şey benim de başıma geldi. Nikahımızı yapmıştık düğüne iki ay vardı. Facesine girdim hiç huyum değildir aslında şeytan dürttü. Bütün eski sevgililerini aratmış maşallah. Gözlerime inanamadım şok oldum. Çok aşıktık birbirimize, hala da aşığız😊kendimden çok ona güvenirdim. Dünya başıma yıkıldı gibi oldu. Bastım yaygarayı. Bu düğün kalsın nikahı iptal edelim dedim. Günlerce ağladım. Şimdi düşününce amma abartmışım diyorum. Ne iletişime geçmiş o kızlarla ne bişey. Sadece merak.. Ben de ara sıra bakıyorum eski sevgililerime hala😄 hiçbişey hissetmiyorum sadece merak ve allah bunu biliyo. O yüzden canım bence konuyu büyütme. Büyük ihtimal seninki de sadece meraktan bakmıştır. Bu arada ben şu anda 2.5 aylık hamileyim, eşimle bir daha güven problemi yaşamadım, allah yaşatmasın da...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ne guzel Allah mutluluğunuzu bozmasın. ben de senın kadar tepki verdim elimde değil bi açıklama bulamıyorum ustelik sevgılısının biri evli ya yediremıyorum kendıme

canım ne guzel Allah mutluluğunuzu bozmasın. ben de senın kadar tepki verdim elimde değil bi açıklama bulamıyorum ustelik sevgılısının biri evli ya yediremıyorum kendıme

İşte canım, merak...
Bunun açıklaması bu yani. Evli birinin yuvasını mı yıkcak?
Meraktan bakabilir, sen bakmazsın o seni alakadar eder. Ben de bakıyorum merak ettiğim kişilere.
Niye bu kadar üzüyosun ki kendini?

Son düzenleme:
Burdan herkesin özeli var diyen arkadaslara selam ederim.Alın size özel.
İnsanın sevdiğine evleneceği insana karşı da eşine karşıda özeli olmaz.
Sonra eşimin bilmediğim mail adresi face de mesajları cıktı diye sasırıyorlar.Ona özeli diye saygı duy tabi ama girip bakmamda hiç salınca da görmem.İşimi sağlama almak isterim.Sonrasında görmektense öncesinde bilirim.
Yani demek istediğim bi kere facesine bakarak cok iy etmişsin arkadasım. Herkes birbirinin yüzüne kendini anlatırken mükemmel ama maşallah arkadan iş çevirmeyen es sevgili de yok.
Cehalet mutluluktur diye bir laf var. Eşinin facesine telefonuna bakmayanların durumu budur bence. İstisnalar ekbette var sadık eşler sevgililere değil lafım.
Bana kızanlar olacak mutlaka ama diyeceğim o ki bu devirde sevgilinin facesine de bakıcan telefonuna da..
didik didik edicen arkadasım. Güvenmek için önce bunlar sart. Ben bakmam ama güveniyorum' demekle olmaz.
Hatasını görünce de yol ver gitsin.

öyle mi dıyosun ama bu neden soruları içimi kemırıyo acıklama yapamıycak ben de sinirlendikce sinirlencem senın yzunu gormek ıstemıyorum arama gıt merak ettıgın kısılerı ara falan dedim

cok doğru söyluyosun söyledıklerının altına ımzamı atarım. suıstımal edılmeyen guven cok nadir ya.. pekı sence bu durumda napıyım ben suan asla içim soğumuycak gibi duruyor da

öyle mi dıyosun ama bu neden soruları içimi kemırıyo acıklama yapamıycak ben de sinirlendikce sinirlencem senın yzunu gormek ıstemıyorum arama gıt merak ettıgın kısılerı ara falan dedim

nedeni sadece merak.. merak kediyi öldürürmüş, yurdum erkeklerini süründürüyor :) sen yine tribini yap tabi, en azından atağa kalkacağı varsa bile kalkmaz.. ama ben zilyon kişiyi aramıştım ilk fb açtığımda, hatta kendi çevrem kesmemiş eşiminkileri de aramıştım bir meraklı turşucu olarak

Hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Nasıl yapar diyosun, aldatılmış gibi hissediyosun ama öyle bişey yok inan. Ben haftalarca süründürdüm, telefonlarını açmadım. Araya arkadaşları girdi benle konuşmak için. Sen de sinirini çıkar ondan ama büyütme. Gözünü korkut. Ben öyle bi korkutmuşum gibi facede normal kız arkadaşlarına bile bakamadı uzun süre😄 ama ilişkini bozma.. Hayatta neler neler geliyo insanın başına görüp görceğimiz bu olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bende yok mu bende de var o meraktann.ama karsımıdaki yapınca neye uğradığımı sasırdım ee kotu bı durum. belkı de bugun oğrendım yenı dıye bu kadar hırslandım bilmiyorum

tamam canım cok sağol, aynı durumu yasamısız biliyorum biçoğu da yasıyo, ki bizde yapıyoruz ama gorunce ınsan deliriyo ıste.. bakalım zamanla duzelebılcek mı acaba.daha cok yenı bu sabah gordum. cok tesekkurler bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…