- Konu Sahibi incirrecelim
-
Valla bizim aşkımızın ve evliliğimizin sebebi facebook olduğu için teknoloji ilişkiye zarardır diyemem ben. Facebook'ta tanışıp evlenince, bakış açım böyle oluyor.
Benim asıl merak ettiğim mevzu ise, konu sahibi sevgilisinin, eksi kız arkadaşlarının isimlerini nereden biliyor?
Ayrıca, fecabook takip ederek, telefon karıştırarak düpedüz saygısızlık ediyorsunuz. Saygınız ve güveniniz yoksa yol verin gitsin, bu ne böyle ya. Aynı şeyin kendime yapıldığını düşündüm de, parçalarım herhalde eşimi, sevgim saygım biter. Bana güvenmeyen adamın benim yanımda işi olmadığı gibi, güvenmediğim erkeğinde yanında olmam. Şu kadınların kendini düşürdüğü bu duruma üzülüyorum gerçekten.
ben facebook yada telefon karıstırmıyorum ki sifresini bana ta en basta veren kendisi ki benimkini bilmiyor cunku ben de onun ozelıne grmem o da benimkine girmesin ben girdim 1 seneye yakındır girmezken, kurcalamak bi tarafa dursun ark listesine bile bakmam arama motoruna bi isim yazarken cıktılar karsıma. ee buna da bisey demeye hakkım olsun bi zahmetkanka değiliz biz .
Ben genel olarak telefon karıştırmaktan bahsetmiştim.Direk sizin için değildi o sözler. Bir arkadaş, ısrarla, karıştırmak ve denetlemek gerekliliğini savunmuştu da ona istinaden yazmıştım.
Size sorum ise gayet açıktı, siz erkek arkadaşınızın eski sevgililerinin isimlerini nereden biliyorsunuz?
arkadaşlar merhaba evliliğe gıden bı ılişkim vardı normalde sevgilimin facesine hiç girmem huyum değil o onun ozeli arkadaslarıyla konustuğu seyler var vs diye ve kendıme de ızın vermem gırılmesine. bu arada çok da guvendığım bırıydı kendısı! neyse bugün bı giriyim dedım esti resmen bir de ne goruyum örnegin herhangi bir harfe basıyorum eski sevgilileri çıkıyor, aratmış! arama gecmısınden silmiş belliki ama her harfte cıkıyorlarbnde bastım yaygarayı delirdim hala şok içindeyım. bir erkek bunu neden yapar? tabi ki diycek biseyı yok sadece ben yapmadm dıye yalan söylüyo ama ortada yani. yerimde olsanız napardınz? bir de gözum kapalı guvendığım beni ne kadar cok sevdığıne ınandığım adam bunu yaparsa
arkadaşlar merhaba evliliğe gıden bı ılişkim vardı normalde sevgilimin facesine hiç girmem huyum değil o onun ozeli arkadaslarıyla konustuğu seyler var vs diye ve kendıme de ızın vermem gırılmesine. bu arada çok da guvendığım bırıydı kendısı! neyse bugün bı giriyim dedım esti resmen bir de ne goruyum örnegin herhangi bir harfe basıyorum eski sevgilileri çıkıyor, aratmış! arama gecmısınden silmiş belliki ama her harfte cıkıyorlarbnde bastım yaygarayı delirdim hala şok içindeyım. bir erkek bunu neden yapar? tabi ki diycek biseyı yok sadece ben yapmadm dıye yalan söylüyo ama ortada yani. yerimde olsanız napardınz? bir de gözum kapalı guvendığım beni ne kadar cok sevdığıne ınandığım adam bunu yaparsa
Buna benzer bi olay benim basimada gelmisti eskiden cnm ben suan ewliyim we nisanliyken inanilmaz bi kawga koptu face yuzunden ikimizde face twitter msn ne warsa kapattik 2,5 yillik ewliyiz hatta 3 diyebilirz hala kullanmiyoruz tek kullandigim sosyal ag kadinlar kulübu o derece yani en iyisi karsilikli anlasip herseyi kapatmak hic sorun olmuyo sonra
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne mutlu size canımm halledebılmıssınız gerci bende ustune gitmekten vazgectim çok iyi bi ders aldı kapattı kendiliğinden facesini de
sizin o kadar yaygarayı kopardığınızı görünce korkudan inkar etmiştir.bence fazla büyütmeyin ben de arada eski sevgilimin faceine bakıyorum meraktan napıyor acaba diyebakması unutamadığını vs göstermez kendimden biliyorum.eğer onları isteseydi yanında şu an onlardan biri olurdu siz değil.ayrıca siz niye dert ediyorsunuz ki onları bırakın onlar sizi taksın kafasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?