Teknoloji ilşkiye zarar:(

ben facebook yada telefon karıstırmıyorum ki sifresini bana ta en basta veren kendisi ki benimkini bilmiyor cunku ben de onun ozelıne grmem o da benimkine girmesin ben girdim 1 seneye yakındır girmezken, kurcalamak bi tarafa dursun ark listesine bile bakmam arama motoruna bi isim yazarken cıktılar karsıma. ee buna da bisey demeye hakkım olsun bi zahmet kanka değiliz biz .

Ben genel olarak telefon karıştırmaktan bahsetmiştim.Direk sizin için değildi o sözler. Bir arkadaş, ısrarla, karıştırmak ve denetlemek gerekliliğini savunmuştu da ona istinaden yazmıştım.

Size sorum ise gayet açıktı, siz erkek arkadaşınızın eski sevgililerinin isimlerini nereden biliyorsunuz?

aynı yerde yaşıyoruz daha once tanıdığım iki kişi ortak arkadaslarımız olan kişiler, sevgilimle birbirimizi eskilerden tanıyoruz

Buna benzer bi olay benim basimada gelmisti eskiden cnm ben suan ewliyim we nisanliyken inanilmaz bi kawga koptu face yuzunden ikimizde face twitter msn ne warsa kapattik 2,5 yillik ewliyiz hatta 3 diyebilirz hala kullanmiyoruz tek kullandigim sosyal ag kadinlar kulübu o derece yani en iyisi karsilikli anlasip herseyi kapatmak hic sorun olmuyo sonra

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok güvenmiyormuşsunuz demek ki sevgilinize...

çok güvenseydiniz, sadece meraktır der geçerdiniz.
bir harfe basınca vayy efendim o kız nasıl çıkar diyerek ortalığı kaldırmazdınız ayağa.

teknoloji değil efenim ilişkiye zarar olan,
ilişkiye zarar olan insanların her hareketinden başka anlamlar çıkartıp dünyayı onlara dar etmek..

ne mutlu size canımm halledebılmıssınız gerci bende ustune gitmekten vazgectim çok iyi bi ders aldı kapattı kendiliğinden facesini de

Eski sevgilisinin ya da sevgililerinin ismini aratması sizi aldattığı anlamına gelmez ki
ben de arada aklıma gelir ne yapmış ne etmiş diye merak eder aratırım
ama daha ötesi yok
insan merak ediyor öylesine bir açıklaması da yok
kırılmanız doğal tabi ama kötüye yormayın bence

ne mutlu size canımm halledebılmıssınız gerci bende ustune gitmekten vazgectim çok iyi bi ders aldı kapattı kendiliğinden facesini de

Ya zaten nisanli olan ewli olan yada ciddi ewlilige giden iliskiler kesinlikle sosyal ag kullanmamali cunku o ortami biliosun hic sorun yokken bile biri bi yorum yapsa fotoya kesinlikle kawga cikar durduk yere ne gerek war dimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sizin o kadar yaygarayı kopardığınızı görünce korkudan inkar etmiştir.bence fazla büyütmeyin ben de arada eski sevgilimin faceine bakıyorum meraktan napıyor acaba diye bakması unutamadığını vs göstermez kendimden biliyorum.eğer onları isteseydi yanında şu an onlardan biri olurdu siz değil.ayrıca siz niye dert ediyorsunuz ki onları bırakın onlar sizi taksın kafasına

Son düzenleme:

ya baktığını görduğum ıcın takıyorum tabıkı de herhangı bı kız değil cunku ve normelde bu tarz seyleri onemsemem merak edip bile bakması sinirimi bozdu aynen korktu baya facebook hesabını kapattı hemen duzeldık gibi bişey zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…