Teknoloji ilşkiye zarar:(

cok doğru söyluyosun söyledıklerının altına ımzamı atarım. suıstımal edılmeyen guven cok nadir ya.. pekı sence bu durumda napıyım ben suan asla içim soğumuycak gibi duruyor da

Ona bir kere güveninin sarsıldığını söyle.söylese merak ettim ya ondan baktım dese neyse e birde korkusu var inkar ediyor daha kötü.sadece güven önemli sen ben yapmsam ne düşünürdün falan de.cok fazla abartıp küslük cıkarma.niye biliyon mu bacım böyle elersek adamları zaten yeryüzünde bi tane kalmaz eş olucak adam.bi yerinden tutucaz artık:)
Demeye calıştığım yazışma falan da yok korkucak bişey yok şimdilik.

Rica ederim sevenler mutlu olsun😊😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

meraktandır fazla takılma ayrıca şunuda bi bırakın yahu ben aratmıyorum saygımdan oda yapmasın herkesin huyu birmi merak etmiş bakmıştır kim bakmıyorki

Aynen ben de öyle düşünüyorum.. Çokta abartılacak bir durum yok, ha tabi insanın bi canı sıkılır ama napalım...

:)orası oyle de coktaan küslüğü cıkardım bıle guvenımı sarstı cünkü bıraz zaman gecsın dediğin gbı dusunmeye calışıcam

meraktandır fazla takılma ayrıca şunuda bi bırakın yahu ben aratmıyorum saygımdan oda yapmasın herkesin huyu birmi merak etmiş bakmıştır kim bakmıyorki

zaten aldatıldığımı falan dusunmuyorum o kadar da değil meraktan olduğunu biliyorum ama takılmadan edemıyorum işte ne yazıkki sinirli de bi yapım var zaten bu sabah gördum bakalım nasıl olcak:44:

ya kızlar bı de sinirimi bozan şu acaba ne duygularla baktı!? keske olsa mı dedı, aa guzelleşmıs mı dedı kıskanc gozlerle mi yada bi anısını hatırlayarak mı bu çok yordu beni bu dusunceler. ( bu arada evet evet takıntılıym)

zaten aldatıldığımı falan dusunmuyorum o kadar da değil meraktan olduğunu biliyorum ama takılmadan edemıyorum işte ne yazıkki sinirli de bi yapım var zaten bu sabah gördum bakalım nasıl olcak:44:

en güzeli böyle şeylere hiç bakmamak ben hiç araştırmam hoş benim kocamın face falan yok ki mesela bi program vardı hatırlamıyorumda adını işte kendi cebinden eşinin sevgilinin nerde olduğuna bakıyosun veya oda senin aman dedim benimkine istemem sonra bakıcam acaba burda ne yapıyodu ne ediyodu falan diye düşünücem hiç gerek yok dedim kafa bulandırmaya bazen herşeyi bilmemek daha iyidir

nerden de baktıysam dediğim gibi bende bakmam kıskancımdır ama belli etmiyenınden:) ya ınsanın kafasına takılıyo ıste aynen bılmeseymısım keske

cook yaptım da artık merak etmıyorum hayır biliyorumki yıne bakıyo olsam ona yıne kızcaktım..insan uzuluyor

Senin kircalaman onun yaptigindan daha ayip. Adamin ozelini kurcalamissin. Uzulecek hicbi sey yok. Insan gecmisinde hayatinin bi yerinden gelmis gecmis insanlar simdi ne yapiyor dye merak ediyor. Okulu bitmis mi nerde calisiyo evlendi mi sevgilisi var mi vs vs. Eski arkadaslarini aratmktn farkli bisey degil ki.sen yapmiyosun tamam ama ben cok merakli bi insanimdr ve bunun saygsizlik oldugunu hic dusunmedim simdiye kadar. Gereksiz seyleri dert diye iliskinin ortasina atip yipratma kndini de iliskiyi de.

offfice şu yorumunu telefonuma kopyalayıp her sabah okuyacağım. biz de bu yüzden 2 kez büyük kavga ettik. sonuncu geçen hafta oldu. eski sevgili de değildi zaten. eski arkadaşlar. ama kız hep. üstelik facebook hesabımız ortak... en başta söyleyeceği cümleyi en sonda söyledi. niye hep kızlara bakıyorsun dedim durdum. kavganın üstünden neredeyse 48 saat geçmiş. üni den eski erkek arkadaşlarmla zaten görüşüyoruz, kızları da merak ettim baktm.. gerçi bu yine de beni üzüyor ama.. napalım, karnımda bebeğimiz varken rest çekmek olmuyor...

💑💓

ben de nişanlımın feysine bakmıştım. yaptığım şey yanlış ama merak işte. gerçi hayal kırıklığına uğratacak bir şey görmedim sadece meraktandır eğer yazışma falan yoksa :26:

Valla bizim aşkımızın ve evliliğimizin sebebi facebook olduğu için teknoloji ilişkiye zarardır diyemem ben. Facebook'ta tanışıp evlenince, bakış açım böyle oluyor.

Benim asıl merak ettiğim mevzu ise, konu sahibi sevgilisinin, eksi kız arkadaşlarının isimlerini nereden biliyor?

Ayrıca, fecabook takip ederek, telefon karıştırarak düpedüz saygısızlık ediyorsunuz. Saygınız ve güveniniz yoksa yol verin gitsin, bu ne böyle ya. Aynı şeyin kendime yapıldığını düşündüm de, parçalarım herhalde eşimi, sevgim saygım biter. Bana güvenmeyen adamın benim yanımda işi olmadığı gibi, güvenmediğim erkeğinde yanında olmam. Şu kadınların kendini düşürdüğü bu duruma üzülüyorum gerçekten.

Arkadaşlar ben de bunu anlamıyorum. Kendimizin de yaptığı veya yapabileceği bir şey için karşındakinin anasından emdiği sütü burnundan getirmek nedir? Bir olayı yanlış buluyorsak bizim de asla yapamayacağımız bir şey olması lazım öbür türlü karşıdaki adamı suçlarken biz ne yapmış oluyoruz?

canım ben evliyim ama hala bazen bakarım eski sevgililerimin profiline...sırf meraktan..
kocama aşığım ama merak ediyorum napıyolarki şuan diye..abartma bence

Yoo bence zarar falan değil.
Aksine gerçek yüzünü göstermiş size.
Eğer bakmasaydınız hiç öğrenmeden habersizce devam edecekti.
İnsanın hamurunda varsa her halikarda yapar.
Teknoloji yokken de insanlar aldatıyordu, çapkınlık yapıyordu güzelim.
Suç teknolojinin değil.
Şu anda tüm insanlar şehirleri terketse, herkes mağaralara yerleşse sence bu tür toplumsal sorunlar bitecek mi?
Hiç sanmıyorum, insan varsa sorun da vardır. Senin yönettiğin, yapay zekalı bir makine değil suçlu olan anlayacağın.
Not: Aldattığını düşünüyor musunuz bilemem ama bana çok hoş gelmedi. Benim sevgilin flan yok, arada eskilere bakarım. Ama bir ilişkim varken de geçmişimi kurcalamam sanırım. Fazla merak kediyi öldürür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…