Teknolojisiz 1 hafta geçirebilir misiniz ?

HayatSultan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
7.724
35
358
evet bayanlar teknolojisiz bir hafta geçirebilir misiniz????

Teknoloji ile doğmuş değiliz hiç birimiz. Fakat günümüz teknolojisi o kadar etkisi altına aldıki bizi artık vazgeçmek te çok zor.

yani telefon,bilgisayar,tv,radyo,çamaşır makinası,bulaşık makinası, buzdolabı,ütü, vs. vs. aklınıza daha ne geliyosa ,,,,

geçer mi bir hafta ,,hatta bir gün geçer mi,,,

gecmez tabıkı ama okdr cok ısterımkı teknolojıden uzak kalmayı bır ıkı gun olsun tumgun 17 bilgisayarın ıcınde oturmakdan sıkıldım radyosyan kadın oldum

isterdim..
teknolojıye ait ne varsa hatta üzerimde taşıdığım bütün fazlalıkları atarak (çanta,tel,laptop v.b..)
hiç bişey düşünmeden doğayla kuş ve deniz sesiyle bir hafta değil bir güncük geçirebilsem yeterdi ..
ama imkansız..

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, cep telefonumda olmasın

Son düzenleme:
eşimle balayında telefonlar kapalı iletişim sıfır net yok yabancı bi ülkede kafa dınledık vlaa cok da ıyı oldu

telefon net laptop bulaşık makinesi ütü fırın bunlarsız olabilir ama kombi ve çamaşır makinesiz asla olmaz....

şeyyyy birde bu sıcaklarda buzdolabısız.....

bilgisayar, net olmadan belki...
ama telefonum oladan aslaa!!
12 saat mesafede olduğum hayatımla tek görüşme yolumuz

Bağımlı değilim ama mecburum ben. Net hayatımda olmazsa olmaz değil benim sıkıntım cep telefonuyla.
İşim gereği cep telefonumu elimden bırakamıyorum ki...
Evimde de ev telefonu olmadığı için ailemle de cepten görüşüyorum.
Bazen bunalıyorum ama çözüm yok,alıştım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…