Tekrar aramalı mıyım?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
Bayanlar selam, ben cuma günü bir iş görüşmesine gitmiştim. CV'mi görüp onlar beni çağırmıştı. Görüştüğüm kişi gayet olumlu bir görüşme oldu demişti, sizin işi almanız için bastıracağım dedi. Daha sonra oranın müdürüne yönlendirdiler beni. Müdür de cts ve pazar günü görüşmenizin üstünde düşünülür, pzt günü kesin sonucu söylemek için size ulaşırız dediler. Ancak bugün ne arayan ne soran oldu ben de tekrar aradım bu yeri. Aradığımda beni cuma günü iş görüşmesi yaptığım kişiye yönlendirdiler. Ben de durum ne oldu diye sordum ona. Telefon numaramı aldı, sizi bir kaç saat içinde arayacağım dedi ama aramadı. Şu anda olumlu ya da olumsuz herhangi bir yanıt almış değilim ve bekledikçe gerilmeye başladım, normal hayatıma devam edemiyorum düşünmekten. Sizce yarın tekrar aramalı mıyım bu yeri tekrar kesin sonucu almak için yoksa beklemeli miyim? Bugün ben aramasaydım hiç aramayacaklardı herhalde, ben öyle sezdim yani.:110:

Tabi ki arama , çünkü aramissin yanı konusmussunuz da, adamın ise alacağı varsa da vazgeçer antipatik olur sikbogaz etmeyin hayırlı ise olsun

Tabi ki arama , çünkü aramissin yanı konusmussunuz da, adamın ise alacağı varsa da vazgeçer antipatik olur sikbogaz etmeyin hayırlı ise olsun
İşte aklıma acaba telefon numaramı yanlış anladı da ulaşamadı mı gibi şeyler geliyor ama bilemiyorum tabi... Gerçi cv üstünde de yazıyor telefon numaram.

İşe alınmamış olma ihtimalin yüksek. Görüştüğün kişi seni çok beklentiye soktuğu için ve iş olmadığı için aramak istemiyor olabilir.

Arama tabi ki. Ise alinmamissin belli ki alinsaydin zaten ilk aradigin da sana soylerdi. Nezaketten seni oyaliyorlar belli ki.

Alınsaydınız zaten ulaşırlardı size bir şekilde telefonla olmasa bile maille ki kendiniz de görüşmüşsünüz. Nazik bir şekilde geri çevirmişler sizi aslında. Aramayın daha fazla bana kalırsa.

Alınsaydınız zaten ulaşırlardı size bir şekilde telefonla olmasa bile maille ki kendiniz de görüşmüşsünüz. Nazik bir şekilde geri çevirmişler sizi aslında. Aramayın daha fazla bana kalırsa.

Ama telefon numaramı özellikle aldılar tekrar? Bir de çok önceden müracaat etmiştim ben oraya, cv mi daha yeni değerlendirip aramışlardı. İşleyişleri biraz yavaş gibi. Acaba diyorum telefon numaramı yanlış anlamış olabilir mi bugün görüştüğüm kişi, gerçi cv de de tel numaram yazıyor... O yüzden kafam karıştı baya gerçi arayıp da onurumu düşürmek de istemiyorum. :/

Bir keresindede bana olmustu aynisi.. kadin su gun ise baslayabilirsiniz demisti.. tekrar aradi randevu iptal oldu ben sizi ararim demisti.. bir sene olacak nerdeyse :KK70: dalga geciyorlar resmen.. ama en son gorusmemde ertesi gun arayip olumlu demislerdi ve ise basladim.. sacmalik otesi..

Ama telefon numaramı özellikle aldılar tekrar? Bir de çok önceden müracaat etmiştim ben oraya, cv mi daha yeni değerlendirip aramışlardı. İşleyişleri biraz yavaş gibi. Acaba diyorum telefon numaramı yanlış anlamış olabilir mi bugün görüştüğüm kişi, gerçi cv de de tel numaram yazıyor... O yüzden kafam karıştı baya gerçi arayıp da onurumu düşürmek de istemiyorum. :/

Zannetmiyorum dediğim gibi siz onlara ulaşmadan onlar size ulaşırdı. Siz bence başka işlere başvuru yapmaya devam edin.

Back
X