Eşimle tartışıyoruz sık sık ağza alınmıyacak şeyler söylüyor insanlık dışı şeyler , sonra süt liman oluyor, çok dengesiz , ben ise çok hassasım yaşananları unutamıyorum, bir iyi bir kötü, küçükte bir kızım var , 2 yaşında eşim, , bensiz büyütmenin planlarını kuruyor,
Sürekli kızım la tehdit ediyor kızımda ona düşküm korkuyorum,
dağıldım doğumdan sonra yaşadıklarımı kaldıramadım, psikolojik fiziksel çöktüm, yurtdışında kimsem yok yalnızım, kendimi iyi hissetmiyorum , boşanma adımını kolay atamıyorum, türkiyede olsam çoktan ayrılmıştım, herkes Türkiye’ye gelme diyor kızın içim yurtdışında kal , zaten Türkiye’ye geldigimde de düzelmiyor hayat zor, ailem de sorunlu , sıkışıp kaldım , çıkamıyorum
Sürekli kızım la tehdit ediyor kızımda ona düşküm korkuyorum,
dağıldım doğumdan sonra yaşadıklarımı kaldıramadım, psikolojik fiziksel çöktüm, yurtdışında kimsem yok yalnızım, kendimi iyi hissetmiyorum , boşanma adımını kolay atamıyorum, türkiyede olsam çoktan ayrılmıştım, herkes Türkiye’ye gelme diyor kızın içim yurtdışında kal , zaten Türkiye’ye geldigimde de düzelmiyor hayat zor, ailem de sorunlu , sıkışıp kaldım , çıkamıyorum