Tekrar aynı konu çemberin içinde dönüp çıkamıyorum?

Bir akıl verim?

• Eşinle aranı düzelt kızını onunla büyüt

OY: 6 11,3%
  • Boşan yurtdışında kal

OY: 33 62,3%
  • Türkiye ye gel boşan

OY: 14 26,4%

• Ankete Katılan
    53
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Eşimle tartışıyoruz sık sık ağza alınmıyacak şeyler söylüyor insanlık dışı şeyler , sonra süt liman oluyor, çok dengesiz , ben ise çok hassasım yaşananları unutamıyorum, bir iyi bir kötü, küçükte bir kızım var , 2 yaşında eşim, , bensiz büyütmenin planlarını kuruyor,
Sürekli kızım la tehdit ediyor kızımda ona düşküm korkuyorum,
dağıldım doğumdan sonra yaşadıklarımı kaldıramadım, psikolojik fiziksel çöktüm, yurtdışında kimsem yok yalnızım, kendimi iyi hissetmiyorum , boşanma adımını kolay atamıyorum, türkiyede olsam çoktan ayrılmıştım, herkes Türkiye’ye gelme diyor kızın içim yurtdışında kal , zaten Türkiye’ye geldigimde de düzelmiyor hayat zor, ailem de sorunlu , sıkışıp kaldım , çıkamıyorum

Ya kızmayın ama yıllardır mutsuz olduğunuz bir adamla neden hala evlisiniz? İstisnasız her yıl kavga boşanma konusu geçmiş aranızda, adam size defalarca hareket etmiş, psikolojik şiddet uygulamış. Nedir yani bu adamdan boşanmayacak kadar önemli olan şey.
Çok mu zengin? Hayır.
Çok mu kültürlü? Hayır.
Neden kendinize bu eyeti çektiriyorsunuz sa anlamıyorum ben, o yüzden yorum da yapmayacaığım. Zira buradaki yorumları dikkate aldığınızı sanmıyorum. Allah yardımcınız olsun, umarım bu karaktersiz adamdan bir an önce boşanırsınız.

Geçmişte açtığınız konulara baktım da arkadaşa kesinlikle katılıyor yok evliyim eski sevdiğim aklıma geliyor yok böyle şöyle sizin boşanacağınız kesinlikle yok ve ben istediğinizi bilmediğinizi düşünüyorum bence psikolojik bir destek almanız kızınızı yetiştirirken daha sağlıklı olacağını düşünüyorum

Sevgili pericik size kaç defa denildi Boşan diye bu neyin evli kalma israri ve buraya 100 kere konu açmak ayni sebepten?

Eşimle tartışıyoruz sık sık ağza alınmıyacak şeyler söylüyor insanlık dışı şeyler , sonra süt liman oluyor, çok dengesiz , ben ise çok hassasım yaşananları unutamıyorum, bir iyi bir kötü, küçükte bir kızım var , 2 yaşında eşim, , bensiz büyütmenin planlarını kuruyor,
Sürekli kızım la tehdit ediyor kızımda ona düşküm korkuyorum,
dağıldım doğumdan sonra yaşadıklarımı kaldıramadım, psikolojik fiziksel çöktüm, yurtdışında kimsem yok yalnızım, kendimi iyi hissetmiyorum , boşanma adımını kolay atamıyorum, türkiyede olsam çoktan ayrılmıştım, herkes Türkiye’ye gelme diyor kızın içim yurtdışında kal , zaten Türkiye’ye geldigimde de düzelmiyor hayat zor, ailem de sorunlu , sıkışıp kaldım , çıkamıyorum
Bosan ayri eve cik hangi ulkedesin devlet parani yolluyo zaten kendini toparlar hayatini duzene sokarsin

Ya ben geçtim bosanmayi ise girmeyi güçlü bir kadın olmanızı evladınız için psikolojik tadavi görün bu ne böyle artık ya . Gerçekten anne baba olmak için ehliyet alinsa keşke çok özür dilerim ama böyle . Sürekli aynı döngüde dönüp durmak size evladiniza evliliginize birsey katmıyor

Arkadaşım biz buradan hiçbir şey yapamayız.
Yanında olsak bile kolundan sürüyerek boşanma davası açtıramayız ki.
Sen kendi kendine yapacaksın.
Hadi kendini düşünmüyorsun kızını düşünsen keşke.
Sen kızına iyi bakamayacağını düşünüyorsan kocana ver velayeti, istediğin zaman gör.
Ancak önce boşan, işe gir ve tedavi ol.

Kızına çok düşkün kızıda ona
O zaman velayeti babaya ver ve kurtul bu saçma döngüden.

Ayrıca boşanmak istemediğin için kızını bahane ettiğini biliyoruz. Sen de kendini kandırmaya devam etme de ayrıl artık.

Sevgili pericik size kaç defa denildi Boşan diye bu neyin evli kalma israri ve buraya 100 kere konu açmak ayni sebepten?
Kızına iyi baba, yurtdışında kendim
Kizina sevgi dolu iyi bir baba, ilgili, bütün boş zamanını kızıyla geçiriyor , kızıda çok mutlu onunla, benimle kavga ediyor, sonra iyi kocalık yapıyor bir süre, kafam karışıyor, yurtdışında yalnızım, eşim hiçyoktan bir ses , , Türkiye’ye dönmek istediğmde ailemle sorun yaşıyorum hayatın zor olduğunu fark ediyorum

O zaman velayeti babaya ver ve kurtul bu saçma döngüden.

Ayrıca boşanmak istemediğin için kızını bahane ettiğini biliyoruz. Sen de kendini kandırmaya devam etme de ayrıl artık.
Psikolojik olarak güçlen öyle boşan boşanıcaksan diyor tedavi olduklarım, eşimde sevdiğini söylüyor iyi kocalık yapıyor,her iğrenç kavgadan sonra boşanınca çok zorlanacağım diye cesaret edemiyorum

Boşanamayacaksan o zaman sorunda cıkarma, kendın ıcın cocugun ıcın. O kavga ortamalarına gırme , gorme, duyma cok mu zor sankı

Kızına çok düşkün kızıda ona
Benim kızım babası olmadan uyumayan...eşimle yan yana otursam beni itip araya giren bir çocuktu...2.5 yaşındayken eşimi 6 aylığına yurt dışına gönderdi devlet .Vallaha hayat gayet de devam etti.Kaldi ki benim çocuğum hiç göremedi babasını o zaman diliminde. Ben paylasimlarinizdan eşinizin kizinizla tek başına başının çaresine bakıp yasayabilecegini ama sizin kizinizla tek başınıza yasayamayacaginizi bu sorumluluğu alamayacaginizi düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X