- 16 Eylül 2015
- 113
- 43
- 98
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
Herkese merhabalar. Ben 24 yaşında 2 yıllık evliyim ilk evlendiğimde eşimde anlaşarak ev eşyası almadik o polisti doğudaydi benimde atanma ihtimalim varken ev kurmayalim apartta kalırız dedik. Bunun üzerinden 2 sene geçti eşimin taini memleketine çıktı ve evine uğramayan bir canavara dönüştü. Ailesiyle takılmaktan evine gelmiyor. Buradada bie akrabasinin eşyali evine oturduk bana geçici dedi ev borcumuz bitsin sen atan çıkacağız buradan dedi. Gel gelelim ben bir hafta önce atandim ama ilçeye arada iki ilçe var yaklaşık 50 km bir mesafeye. Ehliyetim yok. Iki dolmuştan günde dört dolmuş değiştirmem gerekli . Ev tutalım diyorum böyle beleş ev varken ev tutmam diyor hani geçiciydi diyorum adam kolay kazanilmaz para git gel banane diyor. Bunun hastaliği var hamileliği var ben eşime anlatamiyorum bu nasıl bir erkek ya. Ev tutmayiz git gel diyor bana. Ne yapmaliyim yardim edin atandım sevinemiyorum bu arada sözleşmeliyim tain olayı yok.Beleşçi adamlara ne yapmaliyiz. Gel evi ben tutarım eşya da alırım mı diyeyim?