24 yaşındayım, 2 senelik evliyim diyorsunuz. 22 yaşında evlenmişsiniz. Evlenmeden önce ne kadar süre görüştünüz bilmiyorum ama çocuk sayılabilecek bi yaş, erken bi evlilik. Lütfen yanlış anlamayın, sizi üzmek gibi bi niyetim yok. Annenizin boşanmış olması cesaretinizi kırmasın nolur. Çalışan bi kadınsınız, insanız hatalar yapabiliriz. Hatalarımızı düzeltmek ve mutsuzluktan kurtulmak kendi elimizde. Öncelikle lütfen ama lütfen çok iyi korunun. Eşiniz sorumluluk duygusu olmayan çocuksu ve sizin tabirinizle belei biri; üstelik evliliğiniz henüz oturmamış. Haddimi aşıyorsam özür dilerim, ama böyle bi evlilikte çocuk yapılmaz. Ayrıca düğünde sizin de hakkınız olan altınlarla ev alıp babasının üzerine yapması art niyetli olduğunu düşündürüyor bana. Boşanma durumunda siZi aradan çıkartmak için yapılmış sanki. Eşinize karşı dikkatli olun; siz eski evde eski eşyalarla oturmayı kabul etmişsiniz ama o düğünde takılan altınlarınızın ve ortak gelirinizin içindeki sizin payınızı önemsemeden babasına ev almış. Ve siz bu zihniyetteki Adama ev tutayım ve eşya alayım diye teklif etmeyi düşünüyorsunuz. Bence paranızı eşinizden gizli biriktirin, kenarda köşede bi dayanağınız olsun. Sakince sizi rahatsız eden konuları konuşun; ben size boşanın ya da boşanmayın diyemem, böyle bi karar almak kolay değil ama yolunda gitmeyen bi şeyler varsa düzeltmek için adım atmak gerekir. Ev tutulmuyorsa bile sixin üzerinize olmak kaydıyla küçük masrafsız bi araba alınabilir.