Saç Rengi ve Saç Boyama Tekrar Boyamalı mıyım? (resimli)

PelusBattaniye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
828
3
68
Merhaba kızlarbelki hatırlarsınız saclarimi boyamistim 8.1 ile ve sonuc buydu. simdi bu renk akti ve diplerim var .ama bu resimdeki kadar acik bile durmuyor sacim suan simdi fikrinizi almak istedigim konu sizce üstüne bir kat daha ayni renkten boyamali miyim

Son düzenleme:
üstüste küllüyle çok boyandığında saçta yeşerme oluyo tecrubeyle sabit :) tekrar boyucaksan 8.0 ve 8.1 i karıştır

saç renginiz çok güzelmiş... renk açık sayılabilecek bir renk gördüğüm kadarıyla, arkadaşın da dediği gibi bu ton üstüne tekrar sırf küllü bir renk boyanırsa yeşillenme olabilir. o nedenle bence bir ana renk ile bir küllüyü karıştırıp boyayabilirsiniz. yine 8.1 olabilir. tek olarak 8.0'a da boyayabilirsiniz, mesela kolestonun ana renklerinin bir miktar küllülük de içerdiğini okumuştum burada. ama bence dediğim gibi bir karışım hazırlayarak dipleri boyarsanız olur. ama saçınız diğer kısımlarında boyayı fazla bekletmeyin.

çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz icin .peki bu ikisinden yarım yarım mi karistirmaliyim .koleston köpük kullanmıştım daha oncede zaten sanırım yine onu kullanırım

ben de koleston köpüğün 7.1 i ile oryalden dolayı açık turuncumsu olan saçımı boyamıştım ve çok iyi kapamıştı; ama solgun mat bir renk olmuştu. kolestonun küllü renkleri başarılı. o nedenle evet az miktarda katarsanız daha iyi olur. uçlarda da az bekletin. köpük boyada renk karışımı yapmadım, ama sanırım köpüğün bulunduğu kap yine de yeterli olur iki boya için de...

hem köpuk boya daha az yipratiyor diye öğrendim :26: peki o halde ben ikisini karıştırıp yapacağım sonucu buraya eklerim yakın zamanda çok teşekkür ederim.

hiç denemediğim için kesin birşey diyemem açıkçası... deneyen birisi söylerse daha iyi olur. :44:

tamam o halde onu ogrenmeye çalışayım ben uygunsa eger köpük boyayla yaparım uygun değilse normal boya ile yaparım. aslında en iyisi kuaföre gitmek ama onlarda hemen oriale basvuruyorlar zaten saçlarım ince o yüzden korkarim orialden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…