Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

ama evlilikte ayrı bir güzellik meryem
tek başına yaşlanmak güzel olmasa gerek
Birde evliliğin meyveleri varken evlilik kötü olmazki
Herşeye rağmen evlenirdm kocamla birkez daha :))

ama evlilikte ayrı bir güzellik meryem
tek başına yaşlanmak güzel olmasa gerek
Birde evliliğin meyveleri varken evlilik kötü olmazki
Herşeye rağmen evlenirdm kocamla birkez daha :))

elbette tabi çok mutlu huzurluyum çok çok iyi giden bir evliliğim var 4,5 aylık bir bebişim var,çalıştığım için hiç evde fazla zaman geçirmemiştim,bebek olunca şuan evdeyim tek başıma onunla ilgileniyorum inanılmaz ağır geldi bana banyo yapmak mesele yemek bile yapamıyorum sürekli bebekle ilgilenmekten:emir_bebek: bu aralar biraz şikayetçiyim belkide ondan öyle dedim yoksa gerçekten sevdiğin insanla hayatı paylaşmak muhteşem bişey

tekrar dünyaya gelsem neden yine aynı kişiyle evleneyim ya, farklı seçenekleride görmek isterdimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kisa ve net: Hayir, tekrar evlenmezdim..!

Mutsuz degilim ama yinede bekar yasamam icin fazlasiyla sebeblerim var! bayanssulusmile

evliligi hıc dusunmezdım ama cocuklarımında olsmasını ısterdım

elbette tabi çok mutlu huzurluyum çok çok iyi giden bir evliliğim var 4,5 aylık bir bebişim var,çalıştığım için hiç evde fazla zaman geçirmemiştim,bebek olunca şuan evdeyim tek başıma onunla ilgileniyorum inanılmaz ağır geldi bana banyo yapmak mesele yemek bile yapamıyorum sürekli bebekle ilgilenmekten:emir_bebek: bu aralar biraz şikayetçiyim belkide ondan öyle dedim yoksa gerçekten sevdiğin insanla hayatı paylaşmak muhteşem bişey

canım Allah bozmasın inşallah yuvanızınn güzelliğini :)
O an ki psikolojiyle farklı şeyler diyebiliyoruz :)

ben evlenirdim boshayallersmile
ama o benimle evlenirmiydi bilmembayanssulusmile
seviyorum:asigim:çok iyi bazen beni deli etsede çok tatlı benim kocacımŞeniz

evlenmemek ilk tercihim olurdu. :lepi:
ama illa evleneceksem bari yabancıya gitmeyeyim kocemle evleneyim kaydirigubbakcemile3

tabiki eşimle evlenirim ...hatta ona diyorum ki öldükten sonra cennete gidersen seni orda hurilerle başbaşa bırakmam haberin olsun :) ..yani her zaman her yerde onunlayım şüphesiz ..hatta karaaaaaaaaannnti :)

Back
X