Tekrar fikirlerinize ihtiyacım var.

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Biliyorsunuz yaklaşık üç ay önce, evimi ayırmıştım. Kv nin tam karşı binasına. Ben burda konu açtığımda, herkes değişen bişi yok sadece karşı bina evin içinde gibi olursun yine demiştiniz ve bana fazla alıştırmam gerektiğini söylemiştiniz sağolasınız. Ben uyguladım bunu, şuan virüsü bahane ediyorum ve gitmiyorum. Haftada bir rşimle gidip yarım saat takılıp geliyorum. Kv bundan dolayı küsmüş sanırım. Ne arayıp soruyo, eşim söylemedi ama sanırım eşime dert yanıyolar. Ben şuan vicdan yapıyorum acaba kötü mü yapıyorum diye. Çünkü yine, aynı mahallede oturan eltim, kaynanam gidip geliyo benim kadar yapmıyo. Bana lütfen fikir verin. Eşim, annesine gitmem konusunda ısrarcı değil şuan. Fikirlerinizi bekliyorum kırmadan :)

Virüs bahane değil cok geçerli bir sebep. Küssün isterse. Iki gün önce kayinvalide ve kayinpeder gelmek istedi gelmeyin dedim. Yaşlıları da anlıyorum yalnız kalmak zor,ama ölmelerinden se küsmlelerini tercih ederim. Onun icin yapacak birsey yok

Ama eşim gidiyo. Gitmese annesi babası hemen arıyogel diye. Brnim gidip gitmemem de çok değiştirmez olayı. Eşimin anlaması lazım

Esinize bu karantinanin ciddiyetini anlatin. Bütün ailem birbirimize 10 ar dk uzaklıkta oturuyoruz 23 gündür birbirimizi hiç gormedik ya taşıyiciysak diye. Eşinizi bu şekilde korkutun bence allah korusun bak taşıyiciysan onlara da bulaşır falan deyin

Çünkü yine, aynı mahallede oturan eltim,

Yani asil sorun "kv'deye saygiszilik olurmu" degil, "elti savaslarinda benmi kaybediyorum".

Bu rekabet niye? Kendine deger vermeyi ögrenmelisin. Baskalar ne yaparsa yapsin, senin umrunda olmamali.

Ve gerçekten salgin var yaa! Ben annemi 1 aydir görmüyorum ya, ben gitmeyi bilmiyormuyum sanki?

Biliyorsunuz yaklaşık üç ay önce, evimi ayırmıştım. Kv nin tam karşı binasına. Ben burda konu açtığımda, herkes değişen bişi yok sadece karşı bina evin içinde gibi olursun yine demiştiniz ve bana fazla alıştırmam gerektiğini söylemiştiniz sağolasınız. Ben uyguladım bunu, şuan virüsü bahane ediyorum ve gitmiyorum. Haftada bir rşimle gidip yarım saat takılıp geliyorum. Kv bundan dolayı küsmüş sanırım. Ne arayıp soruyo, eşim söylemedi ama sanırım eşime dert yanıyolar. Ben şuan vicdan yapıyorum acaba kötü mü yapıyorum diye. Çünkü yine, aynı mahallede oturan eltim, kaynanam gidip geliyo benim kadar yapmıyo. Bana lütfen fikir verin. Eşim, annesine gitmem konusunda ısrarcı değil şuan. Fikirlerinizi bekliyorum kırmadan :)
Bence karsı binasında ev tutarak zaten buyuk hata yapmissin. Ama ben derim ki virus varken haftada bir bile gitme şakaya gelmiyor cidden dünyanin sorunu bu Allah korusun hastalık kapsaniz yine vicdanmi yapiyorum diye dusunucek misiniz? Esinde israrci degilmi neden kendini zorundaymis gibi hissediyorsun ki birak istediklerini soylesin eşine sen evinde takil bosver cok fazla fedakarlik yapma sonra yapmasaydin oluyo cunku

Neden bazi insanlar salgin yokmus gibi davraniyor anlamiyorum. Haberleri film izler gibi mi izliyorsunuz? Her gun 4bin teshis konuyor ya. Neden bu kadar duyarsizsiniz?

Eşiniz de olayın farkında değil. Valla kusura bakmayın da cehalet akıyor diyen arkadaşa katılıyorum.

Bu gidişle daha çok dert yanarlar.
Hem virüs var hem sana psikolojik şiddet var.

Hayır süper gidiyorsunuz. Şu an eski alışkanlıktan dolayı gidip gelmiyor derler çok sevdiklerinden değil. Hoş çok sevse bile fazla gidip gelinmez. Senin evin ayrı barkın ayrı. Vicdan yapacak birsey yok.Elalem gidiyor geliyor diye kv ye gideceksin, mutsuz olacaksın sonra tekrar mesafe koymaya çalışacaksın. Daha zor olacak. Eşine bu konuda boyun eğme. Yeter artık kocam sen misin senin ailen mi? De geri adım atma. Vicdan yapacak hiçbir şey yok. Sanki oğullarını ellerinden aldın bu ne biçim iş ya.

Hastalık konusunda diğer arkadaslara katılıyorum. Tamamen cahillik

bu korona bi bana var yemin ediyorum :kızgın: ölmüyosanız doktora gelmeyin diyolar, evde kapalı kalmaktan duvarlarla sohbete başladım artık.yarım saat haftada bir virüsten izin kağıdı alıp gidiyosunuz sanırım.eşiniz de çok ayrı bi kafada zaten.canınızdan olduktan sonra , ya da anneniz babanızın kv kp canından olduktan sonra sinir krizleri geçirmektense şu an o krizi geçirip giriş çıkışları kapatmanız lazım.

Back
X