Bebek Beslenmesi Tekrar hava kullanmak istemiyorum.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevgi_cetin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
5
0
1
30
Bebegim daha 40 gunluk bile degil. Bugun 38. Gunu 20 gunlukken bronsiolitten 5 gun hastanede yattik hava tedavisi gordu. Ciktiktan 5 gun boyunca ventolin hava tedavisine devam ettim öksürügü ve hırıltısı bitmisti. Fakat havayi biraktiktan 2 3 gun sonra oksurugu ve hiriltisi tekrar basladi ve oksuruk git gide cogalmaya basladi tekrar hava kullanmak istemiyorum. Evde önerebilceginiz herhangi bisi ya da basina gelmis birileri varsa tavsiyelerini bekliyorum.

henüz küçük bitkisel bir şey veremezsin maalesef. göğsünü ve sırtını sıcak tut. ütüyle ısıtıp giydir kıyafetleri göğüs kısmına tülbente sarılı pamuk koyabilirsin. çok geçmiş olsun

ben evde yalnızca yatak odasında yatmadan 1 saat önce açtığımız tuz lambasını kullanıyorum.
öksürüğüne iyi geldi oğlumun ama bizimki 21 aylık.
yenidoğan için kullanılır mı bilemiyorum. netten bi araştırabilirsiniz. ben şahsen tavsiye ederim.

bide bu havalar malesef ki tam öksürük hırıltı tıksırık göz akması burun akması geniz akıntılı havalar.
benim oğlum da 1 ay önce falandı tıkandı çiğerleri nefes alamıyodu çocuk o kadar doluydu ciğerleri ve bi günde oldu böyle, götürdük 3 hava verdi 1 iğne 1 hafta antibiyotik falan tam iyileşiyo derken 2 hafta sonra yine öksürük başladı gözü çapaklandı burnu genzi dolu ama ciğerden gelmiyo öksürük anlıyorum, doktora götürdük tekrar, balgamı bebekler bizim gibi kolay atamazlar öksürüğü ondan genzini rahatlatamıyo kendi kendine dedi iki şurup verdi yolladı.

geçmiş olsun bu arada. bebek küçük olunca insan çok tedirgin oluyo. haklısın.

Back
X