Tekrar inanmamalıydım..

merhaba kızlar..
kızların hepsini aradım..
sevgilimle mesajlaşmalarınızı gördüm aranızdaki mesafeyi öğrenebilirmiyim diye..
3üde arkadaşız sadece öyle bişey yok dediler..kavga etmedim zaten hiç sevmem öyle şeyleri..ama arayıp öğrenmek zorundaydım..ki ben fazla abartıp sevgilimin kız arkadaşlarıyla bile mesajlaşmasını istemem..
neyse bunu öğrendim gittim buluştum bununla..bağırdım..
beni kaybettin artık dedim..istediğini söyle ama bitirme ben kötü bişey yapmadım istersen mesaj içeriklerini çıkart gör hiç bişey yapmadım dedi..beni bırakma dedi..
onu ikinci defa böyle gördüm..yanımda kardeşimde vardı..onun yanında bunları asla söylemezdi...
seni seviyorum al hattım sende kalsın dedi..
bende elimi uzattım yolun açık olsun dedim..
sonra bırakmadı elimi affet beni diye..
oturduk konustuk..ben eskisi gibi göremem seni dedim..
1saat falan konuştuk..aldatmadığını öğrendim işte..ama kızlarla habersiz..konusması..
barıştık..kızarsınız belki bana..
bidaha böyle birşey olursa benle alakanı kes dedim..öyle..kızları aramasam inanmazdım ama..kaç yıllık ilişki bitiremedim işte..hayırlısı olsun artık..

merhaba kızlar..
kızların hepsini aradım..
sevgilimle mesajlaşmalarınızı gördüm aranızdaki mesafeyi öğrenebilirmiyim diye..
3üde arkadaşız sadece öyle bişey yok dediler..kavga etmedim zaten hiç sevmem öyle şeyleri..ama arayıp öğrenmek zorundaydım..ki ben fazla abartıp sevgilimin kız arkadaşlarıyla bile mesajlaşmasını istemem..
neyse bunu öğrendim gittim buluştum bununla..bağırdım..
beni kaybettin artık dedim..istediğini söyle ama bitirme ben kötü bişey yapmadım istersen mesaj içeriklerini çıkart gör hiç bişey yapmadım dedi..beni bırakma dedi..
onu ikinci defa böyle gördüm..yanımda kardeşimde vardı..onun yanında bunları asla söylemezdi...
seni seviyorum al hattım sende kalsın dedi..
bende elimi uzattım yolun açık olsun dedim..
sonra bırakmadı elimi affet beni diye..
oturduk konustuk..ben eskisi gibi göremem seni dedim..
1saat falan konuştuk..aldatmadığını öğrendim işte..ama kızlarla habersiz..konusması..
barıştık..kızarsınız belki bana..
bidaha böyle birşey olursa benle alakanı kes dedim..öyle..kızları aramasam inanmazdım ama..kaç yıllık ilişki bitiremedim işte..hayırlısı olsun artık..

canım bu senn hayatın sonuçta niye kızalım hakkında hayrılısı olsun:71:

Hayırlısı olsun hakkınızda,inş. bu karar sizin lehinizedir.

Benim gibiler ne yapsın ya :5: 8 gündür aramıyor,ne bitti dedi ne de devam ettirdi. Öylece meçhullere bıraktı. Ayrılıktan bile zor böylesi. Kafasına göre aramalar,arasa bile havadan sudan konuşmalar,eskisi gibi aşk sözcükleri yok. Keşke pişmanlığını görsem,biliyorum bitti her şey bence ama.. insan aynı iç sızısını karşıdaki çeksin istiyor işte.:59:.

Hayırlısı olsun hakkınızda,inş. bu karar sizin lehinizedir.

Benim gibiler ne yapsın ya :5: 8 gündür aramıyor,ne bitti dedi ne de devam ettirdi. Öylece meçhullere bıraktı. Ayrılıktan bile zor böylesi. Kafasına göre aramalar,arasa bile havadan sudan konuşmalar,eskisi gibi aşk sözcükleri yok. Keşke pişmanlığını görsem,biliyorum bitti her şey bence ama.. insan aynı iç sızısını karşıdaki çeksin istiyor işte.:59:.

kıyamam ben sana:59:
kavga falan etmeden düzgünce konusmayı denedin mi peki aranızda büyük bi olay geçmediyse:59:

Kaç defa bahsini açtım, kavgamız falan hiç olmadı. Baktım ki ya sessiz kalıyor ya da başka şeylerden söz etmeye başlıyor, bend e artık gururuma yediremiyorum. Oyuncak değilim ki :(

Anlamıyorum,soğuduysa neden açıkça demedi,keza ben ta en başındna beri 'kararın ne olursa olsun saygı duyacağımdan emin ol, yeter ki net ol dürüst ol bana' dedim.. Gel gör ki koskoca bir meçhuliyeti layık gördü bana.

İşyerinde dahili numaralar aracılığıyla iş gereği kouştuğumuz oldu, o süreçte de hastaydın 2-3 defa nasıl oldun nasılsın geçmiş olsun falan diye konuştu,sonra kendine iyi bak dedi. Anlamıyorumm..bunu tercüme edebileek biri var mı? Ben artık aklımı sıyırdım:59:

Kaç defa bahsini açtım, kavgamız falan hiç olmadı. Baktım ki ya sessiz kalıyor ya da başka şeylerden söz etmeye başlıyor, bend e artık gururuma yediremiyorum. Oyuncak değilim ki :(

Anlamıyorum,soğuduysa neden açıkça demedi,keza ben ta en başındna beri 'kararın ne olursa olsun saygı duyacağımdan emin ol, yeter ki net ol dürüst ol bana' dedim.. Gel gör ki koskoca bir meçhuliyeti layık gördü bana.

İşyerinde dahili numaralar aracılığıyla iş gereği kouştuğumuz oldu, o süreçte de hastaydın 2-3 defa nasıl oldun nasılsın geçmiş olsun falan diye konuştu,sonra kendine iyi bak dedi. Anlamıyorumm..bunu tercüme edebileek biri var mı? Ben artık aklımı sıyırdım:59:

şuan sözdede olsa sevgilisiniz ama şikayetçi olduğun şey ilgisizliği öyle dimi tatlım doğru anlamısımdır inş..
acaba bilmediğin bişey mi yaşıyo şuan aile sorunu v.s?
yada sen bilmeden bişeymi yaptın?
yada başka birisi olabilir..
araştır canım bence.. ne olursa bi anda olsun..bende öyle yaptım gerçekten insanın buna ihtiyacı var..bari artık o yok dersin ona üzülürsün..bu üzüntü daha kötü olsa gerek..allah sanada yardımcı olsun..:43:

Artık elim telefona gitmiyor, hayır yanlış bir şy yapmadım, zaten böyle birşey de hiç demedi, o ara ara olan o aramalarında kızgın ,öfkeli bir ses tonu kesinlikle yoktu,normal şekilde konuşuyorduk.

Hiç birşey yokken böyle yapıp da katlanabiliyorsa ve de ben elimden geleni yapmışken, gururum el vermiyor. Bu sevgimde hiç gurur yapmadım ama şimdi kalkıp da ararsam olmaz. Ve bıktım cevap alamamaktan. Ne seviyorum dedi ne sevmiyorum..her defasında böyle(son 1.5 aydır falan). Aynı şeyi duyarsam sinirim tavan yapar.

Tek başına gocunan insan görüntüsü vermek de asla istemem..Bu sessizliğimi sorgula rmı dersiniz?

3 kızla birden takılıyor sevgılın.Kafanda ne şüpheesı var adam hiç birinizi sevmıyor

sevse 3 ünüzle değil birinizle olurdu.

Gidip kızlara ne msj at ne ara ,kızlarda sen gıbı zaten az cok tahmın edıyordurlar,

ya da bazı hareketlerınden anlıyordurlar tek olmadıklarını...arasan bırde bu adamı unuturken

aklında bin türlü ayrıntı ile üzüleceksın,bu kızada senı sevıyorum demıs veya bununlada bana

dedığı sözleri demiş diye ayrıca ne gereği var bu adamdan bir cacık olmaz,Onsuz olamayacagını

sanıyor senın ona vereceğin en iyi ders onsuz olabılecegını ve onsuz daha ıyı olabılecegını

göstermek ve arkanı dönüp gıtmek...Git ki onu cok sevdiğini düşünüp senı garantıde sanan egosu

senın cekıp gitmenle onu aslında hiç sevmediğini düşündürterek yerle bir olsun.Çünkü bu adamda

seni hiç sevmemeiş üzgünüm,hiç bir erkek kolay kolay birlikte olabilme potansıyelıyle yaklaşmadığı

kızlarla bu kadar sık görüşmez ,ilgilenmez yani.Onun için sende öyle gitki,senınde onu hiç sevmemiş

olduğunu düşünsün koysun ona.

Artık elim telefona gitmiyor, hayır yanlış bir şy yapmadım, zaten böyle birşey de hiç demedi, o ara ara olan o aramalarında kızgın ,öfkeli bir ses tonu kesinlikle yoktu,normal şekilde konuşuyorduk.

Hiç birşey yokken böyle yapıp da katlanabiliyorsa ve de ben elimden geleni yapmışken, gururum el vermiyor. Bu sevgimde hiç gurur yapmadım ama şimdi kalkıp da ararsam olmaz. Ve bıktım cevap alamamaktan. Ne seviyorum dedi ne sevmiyorum..her defasında böyle(son 1.5 aydır falan). Aynı şeyi duyarsam sinirim tavan yapar.

Tek başına gocunan insan görüntüsü vermek de asla istemem..Bu sessizliğimi sorgula rmı dersiniz?

evet belkide senin sessiz kalman sonucu o da artık ilgisini kesmiş de olabilir..
senin şu düşüncelerini belki oda düşünüyodur..
yada senin için soğukluk olan ilişkiniz onun için normaldir şuan..sonuçta erkekler biz kadar ince düşünmüyolar:)

Geçici olan onlar kalıcı olan sensin diye düşünmüş. nasılsa bırakamaz demiş . Sende bırakmışsın . Valla canım en iyisini yapmışsın . Allah yolunu bahtını açık etsin . inşllah bundan sna mutlu olursun

Back
X