- 13 Haziran 2019
- 30
- 29
- 88
- 38
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Onun için de sizin için de öğretici olur.. O da küfür ederse neler yaşayacağının görmüş olur siz de arkasında durmakta zorlanacağınız kararları fevri şekilde almanın size ne şekilde yansıyacağını görmüş olursunuz.. Birşey olacaksa olur zaten, önüne geçilemez.. Ama sizin için şuan en iyisi hiç hamle yapmamak..Ben çok kolay yumuşuyorum sanırım haklısınız yaptığımın arkasında durmak en mantıklısı.
Şuan onun adına karar verip kendinizi korkutuyorsunuz.. Muhtemelen bir hamle yapacaksınız ve yapacağınız şeyi rasyonelleştirmek için beyniniz size bu oyunu oynuyor olabilir:) Her olay yeni bir deneyimdir, bunu daha önce hiç bu şekilde yaşamadınız, bu defa herşey çok farklı olabilir.. Düşünce biçiminizi değiştirmeye çalışın.. Size iyi gelecek..Biliyorum kaydetmemem gerek ama ben bir sene yazmasam inadından ölse yazmaz bekler her ne kadar pişman olsa bile.
Yazmasın zaten ona 2. bir şans kapısını açma yine sen üzülürsün.Biliyorum kaydetmemem gerek ama ben bir sene yazmasam inadından ölse yazmaz bekler her ne kadar pişman olsa bile.
Eğer seni seviyorsa bir şekilde ulaşır sana, hata yapan o , o yüzden bırak o telafi etsin. Küfürlü konuşması tabiki çok kötü, hele bunu alışkanlığa dönüştürürse aranızda saygı kalmaz. Ama ilk adımı sen atarsan da onun gözünde ettiği küfür basit bir duruma inmiş olacak. Beklemede kal kendini harap etme, sen suçsuz olduğun halde adım atmak istiyorsan asıl onun dayanamayıp sana yazması lazım.Aslında bu yüzden kendime hakim olmaya çalışıyorum ama ağlamaktan helak oldum çok özledim. Ama yediremiyorum da bu küfürü.
Eğer seni seviyorsa bir şekilde ulaşır sana, hata yapan o , o yüzden bırak o telafi etsin. Küfürlü konuşması tabiki çok kötü, hele bunu alışkanlığa dönüştürürse aranızda saygı kalmaz. Ama ilk adımı sen atarsan da onun gözünde ettiği küfür basit bir duruma inmiş olacak. Beklemede kal kendini harap etme, sen suçsuz olduğun halde adım atmak istiyorsan asıl onun dayanamayıp sana yazması lazım.
Malesef tek kötü huyu bu öfkelenince ağzından çıkanı bilmiyor. Aslında yüz yüze ya da konuşurken böyle değil sadece mesajda böyle ve ayrı şehirlerdeyiz o gün şansa mesajlaşıyorduk. Normalde bana asla küfür etmez nasıl yapabildi anlamıyorum çok pişman olduğuna eminim ama geri döndüremiyor zamanı işte.
Aslında bende öyle düşünüyorum ama şöyle bir durum var ben haksız yere bilmeden üstüne gitmişim yanlış anlamışım. Beni düşündüren nokta bu aslında.
Ağır tahrik mi ettiniz yani?
Adami kudurtmussun sonrada kofor otmoso hosomo gotmodo ne istiyorsun Yahu Birak o ilk adimi atsin zira sen batirmissinErkek arkadaşımla beş gün önce kavga ettik kavga sebebi biraz saçmaydı bende üzerine gittim sinirlendi bu konuda haksızım zaten biliyorum ama kendine hakim olamayıp bana küfür etti ağzına bilmem ne yaparım diye. Öfkeden deliye döndüm tek kabul edemediğim şey. Numarasını sildim yazma bir daha dedim şimdi beş gün oldu. Tamam üstüne gitmekte haksızdım belki ama bana küfür etmesini haklı göstermez. Sinirim biraz olsun geçti yazsın arasın özür dilesin istiyorum ama tık yok. Numarasını tekrar kaydetsem fotoğrafımı görecek ve tekrar kaydettiğimi bilecek sizce kaydedeyim mi numarasını? Ne yapsam şaşırdım.
Ahahahaha yorumuna saglik kizzzzz.önce büyüyün sonra kaydedersiniz.
Bana bir daha yazma deyince yazilmiyor mu?bahane yaratma bence kendine.Çünkü numarasını sildim ve bana bir daha yazma dedim o öfkeyle. Ben sildim ama o hala silmemiş. Tamam bende başta hatalıydım ama ne olursa olsun ilk kez bana böyle konuştu ve yapmamalıydı ama işte çok özlüyorum ve seviyorum o da bir o kadar inatçı. Çıkmaza girdim resmen
Aslında bende öyle düşünüyorum ama şöyle bir durum var ben haksız yere bilmeden üstüne gitmişim yanlış anlamışım. Beni düşündüren nokta bu aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?