Tekrar numarasını kaydetsem mi?

Ben çok kolay yumuşuyorum sanırım haklısınız yaptığımın arkasında durmak en mantıklısı.
Onun için de sizin için de öğretici olur.. O da küfür ederse neler yaşayacağının görmüş olur siz de arkasında durmakta zorlanacağınız kararları fevri şekilde almanın size ne şekilde yansıyacağını görmüş olursunuz.. Birşey olacaksa olur zaten, önüne geçilemez.. Ama sizin için şuan en iyisi hiç hamle yapmamak..

Siz geri adım atıp da yolunu açmayın, o ulaşırsa siz de haksız olduğunuzu düşünüyorsanız küfür konusunda kesin bir söz alıp devam ederseniz isterseniz. Ama o çizgi bir kere aşıldıysa da tekrarlanır haklı da olsanız haksız da olsanız.

Son düzenleme:
Biliyorum kaydetmemem gerek ama ben bir sene yazmasam inadından ölse yazmaz bekler her ne kadar pişman olsa bile.
Şuan onun adına karar verip kendinizi korkutuyorsunuz.. Muhtemelen bir hamle yapacaksınız ve yapacağınız şeyi rasyonelleştirmek için beyniniz size bu oyunu oynuyor olabilir:) Her olay yeni bir deneyimdir, bunu daha önce hiç bu şekilde yaşamadınız, bu defa herşey çok farklı olabilir.. Düşünce biçiminizi değiştirmeye çalışın.. Size iyi gelecek..

Aslında bu yüzden kendime hakim olmaya çalışıyorum ama ağlamaktan helak oldum çok özledim. Ama yediremiyorum da bu küfürü.
Eğer seni seviyorsa bir şekilde ulaşır sana, hata yapan o , o yüzden bırak o telafi etsin. Küfürlü konuşması tabiki çok kötü, hele bunu alışkanlığa dönüştürürse aranızda saygı kalmaz. Ama ilk adımı sen atarsan da onun gözünde ettiği küfür basit bir duruma inmiş olacak. Beklemede kal kendini harap etme, sen suçsuz olduğun halde adım atmak istiyorsan asıl onun dayanamayıp sana yazması lazım.

Aslında bende öyle düşünüyorum ama şöyle bir durum var ben haksız yere bilmeden üstüne gitmişim yanlış anlamışım. Beni düşündüren nokta bu aslında.

Konuşurken olsa ağzından kaçmış diyeceğim ki o da kabul edilemez ama..

Hatalı olmanız küfür etmesini gerektirmez.. kararinizdan dönmeyin

Size hangi küfürü ettiyse onunla numarasını kaydedin. Sonrasında eliniz zaten yazmaya gitmez. Haklı veya haksız durumda da küfür mazur görülmemeli.

Adami kudurtmussun sonrada kofor otmoso hosomo gotmodo ne istiyorsun Yahu Birak o ilk adimi atsin zira sen batirmissin

Her şerde bi hayır var derler.hic bir kimsenin haddine değil size küfür etmek.simdi bunu affederseniz yıllar sonra evlenirsiniz ve yine konu açarsınız buraya.kocamın üstüne çok gittim beni dövdü.ama beni seviyo dersiniz.

Affetmek istiyosaniz küfür demekki çok da önemli değil. Duyacağınız küfürler ağızla kalmasın bel altına insin istiyorsan ekle kuzum

Kaydetmeyin bence özür dilemiyorsa hata olarak bile görmüyor demektir bu da tekrarının olacağını gösterir benim fikrim bu yönde yani siz daha iyi tanırsınız yine de

Bana bir daha yazma deyince yazilmiyor mu?bahane yaratma bence kendine.
Pisman olsa yazardı

Numarayı kaydedip ilk mesajıda sen at çünkü haksız yere üstüne gitmişsin ve bence ilişkide o tür lafların pekbi kırıcılık payı olmamalı,ilişki ciddiyse

Bir kere şunu anlayın hakaret, şiddet ve küfür kişinin doğrudan kişiliğine saldırıdır. Daha sevgiliyken canım cicim döneminde sizin olumsuz hareketinizde küfrü basan adam ilerde aynı durumlarda hakaret ve şiddette de bulunur bunu unutmayın. Sizde böyle aslında öyle biri değildi ama ben tahrik ettim diye kendinizi kandırırsınız. Zira dayak yiyen kadınların yarısıda aynı savunmayı yapıyor eşlerini savunmak için. Siz şu an ben tahrik ettim bahanesi ile resmen kendinize küfürü hak ettim diyorsunuz. Küfürün kanundaki tek makul mazereti karşılıklı edilmesi halidir. Sizde de böyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Siz kendinize saygı duymazsanız hayatındaki insanında size saygı duymasını beklemeyin. Ayrıca adam için çokta vazgeçilmez değilmişsiniz kusura bakmayın. Adam size küfrü basmış beş gündür en ufak bir bağışlanma uğraşı yok siz neyin derdindesiniz. Çok üzülüyordur demişsinizde üzülen adam arar. Erkekler düz mantıktır. Hayatındaki kadına gerçekten aşıksa kolay kolay vazgeçmez hemen kendini affettirmeye çalışır. Kaybetmekten korkar. Aşk gerçek aşksa inat falan dinlemez ki özlersin. Bak sen küfrü yemene rağmen barışma dersindesin küfrü eden o bir arayıp ya da mesaj atıp af dilemek ve barışmaya çalışmak çok büyük bir fedakarlık olmasa gerek. Sizin için şimdiden bunu yapmaya gerek duymayan bir adamla bu yolda yürümek istiyormusun cidden.

Aslında bende öyle düşünüyorum ama şöyle bir durum var ben haksız yere bilmeden üstüne gitmişim yanlış anlamışım. Beni düşündüren nokta bu aslında.

Siz ne kadar zorlarsaniz zorlayin asla küfür etmeye hakkı yoktu.

Ben çok zorladım o yüzden şiddete maruz kaldım demek gibi bir şey bu.

Hep yazıyorum ; yiğit kavgada / öfke anında belki olur.

Demek ki karakterinde kızınca küfür etmek var.

Bu güne kadar etmiyorsa tutmuştur kendini, salmış karakteri ortaya.

Sorduğunuz soru size bağlı. Küfür kırmızı cizginizse afetmemelisiniz.

Numarasını yeniden kaydederseniz " böyle bir küfür karşısında emeksiz , özürsüz 5 günde affedebiliyorum , bir daha edebilirsin " diye mesaj vermiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…