Tekrar numarasını kaydetsem mi?

Çok haklısınız. Vazgeçtim zaten. Mantık ve duygularım arasında sıkıştım kaldım.

Haklısınız olay çok yeni sanırım ondan direnemiyorum fazla. Birde sevgi işin içine giriyor. Ama buraya bu nedenle yazdım mantıklı şeyler duyup gerçekler yüzüme vurulsun kendime geleyim diye.

Numarayı kaydedip ilk mesajıda sen at çünkü haksız yere üstüne gitmişsin ve bence ilişkide o tür lafların pekbi kırıcılık payı olmamalı,ilişki ciddiyse

İlişki ciddi iki yıl oldu ama küfürden nefret ederim ve şahsıma yönelik asla küfür etmezdi etmem de derdi ama ilk kez etti işte. İlk mesajı nasıl atayım o bana küfür etti

Büyük bir haksızlık etmediysen ekleme bence. Silmen de hata imiş bana kalırsa. İstersen herkese açık yap whatsapp profilini böylece ekleyip eklemediğini anlamaz. Eklemişsin derse yoo herkese açık yaptım dersin geri adım da atmamış olursun Keşke silmeseydin yazma demen yeterliydi ama sildin madem rest çektin geri adım atma ki ilerde kıymetin olsun. O yazar bence sana içini ferah tut.

Küfür ettirecek bişey mi dediniz ne alaka agzına bişey bişey demesi durduk yere mi dedi
Küfürü desteklemiyorum ama hatalıyım demişsiniz o yüzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…