Tekrar pisman olup yazma arama ihtimali olur mu sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nacvws

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
185
-87
16
25
1 senedir ayrıyız ve bu 1 senede hep aradım barışmak istedim hep beni istti istemedi. Hatta 4 aydır bi kızla sevgili oldu. Aramızda xok saygisizlikla hakaretler oldu ister istemez bu yuzden de asla bi arada olamayacağımizi söylüyordu. Gecem gün ağlayarak beni aradı açtım dinledim. Kiz bunu umursamamis hatta 3 defa buksumaya bahaneler üretip gelmemiş uzak kalmalıyım falan diyormuş bu da cok üzülüyorum bana anlattı sana yaptıklarımı yaşıyorum hakkini helal et falan dedi. Birkaç gün sonra yine konuştuk aylardır yalvarmaya rağmen oturup bi konuşmak istemeyen adam bana dediki eger sen de istersen oturup bi konuşalım 1 ay sonraki iznimde dedi ama içimde sana karşı bi şey yok dedi. Tamam dedim. Darlamamak icin çok aramadım ama sonra aramalari fazla kacirdim ben seviyirum cunku bu yuzden yine tartıştık ve buluşma fikrinin hata olduğunu söyledi iptal etti. Çünkü hakaretler falan oldu yine bende ettim oda ama eskiden de oluyordu ina rağmen ağladı aradi Sizce bu davranışlarında ki sebep ne? Yine pişman olup yazar mı görüşmek ister mi ne yaparsam yazar sizce?

Yavrum sen bana niye sürekli dejavu yaşatıyorsun? Gundemim değişemiyor. Sürekli aynı konu pat diye önüme düşüyor. Her defasında da saf gibi okuyorum.

Sen bu sorunun aynısını daha önce sormamışmıydın adam da ne mantık arıyorsun böyle devam edersen adamın stres çarkı olacaksın

Aynı konuyu kaç defa daha açacaksınız?
Başka işiniz gücünüz yok mu?
Hayat bu adamdan mı ibaret?

Sevgilisinden tekmeyi yiyince helallik alıyor ki bundan sonra sevgilisiyle ilişkisi daha düzgün gitsin. Siz delirdiniz mi bu kadar saf olamazsınız hala arar mı diyorsunuz. Adamın hiç umrunda değilsiniz. Üzgünüm sert gelebilir yazdıklarım ama gözünüz açılsın artık. Sorunuza cevaben hayır o kızla ilişkisi yolunda gittiği sürece sizi aramaz. İlk tercihi değilsiniz boşluğa düşünce vicdan yapıp yoklamış.

Bence üzerine varmayin arayacaktır o zamanda eski konuları açmayın sabırlı ve sakin olun arada nasılsın iyimisin gibi güzel mesajlar atın ( daha önce çok farkı bir yorum yapmıştım işinize yaramamis şimdi böyle yapın) Sonuçta size güzel bir kazık atana kadar sizi depresyonun dibine Irene kadar olmayacak .Mune Hanim demişti her insan kendi hatalarını yapacak .Gerçi bin kere yapılana hata denmez artık da neyse.Gecmedigi için hiç bişey demiyorum hediye falan alın yokmu sevdiği bişey video çekin pismanliginizi anlatan yollayın

Ona küçük sürprizler yapın, bunu onu mutlu edecektir...

Alginizda hata var adam pişman falan değil canı sıkkın boşlukta kafa dağıtacak yet arıyor ciddiye aldığı falanda yok tadı gazı büyüsü kaçmış yok yok aşk sevgi yok pişman bir sevgili yok

Asker olan mi bu?

Aynı durumu yaşayan bir arkadaşım vardı. O kadar kendini düşürüyordu ki ısrarlarım sonucu psikiyatriye gitti. Ve psikiyatrist borderline teşhisi koydu. 40 seans tedavi aldı.

Yani hem ağzına geleni sayıp hem de ben seviyorum demek nasıl bir kafadır? Muhtemelen Öfkelendiğinde gözün bir şeyi görmüyor, kırılan gururun aklına geliyor ama sevdiğin kişi gittiğinde pişman olup ben aşığım diyorsun. Sence bu durum ne kadar sağlıklı?

Boşta kalmış siz varsiniz nede olunca ilk fırsatta yine bahane bulup gidecek iletişimi koparacak

Sanki aynı konuyu okudum daha önce ne pişmanlığı be kullanıyo seni derdini döküp gidiyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…