Tekrar seçme şansınız olsaydı?

ben şuankı eşimle evlenmezdım..ani kararlar vermezdım....derslerıme daha ıyı calışıp ayaklarımın ustunde durmak ısterdımmm...

öğretmen olmazdım lisede daha sıkı çalışırdım.....hayatımın en sıkıntılı yıllarını da yaşamamış olurdum:100:

daha önce ki evliliklerimi yapmamış olmak ve şuan ki sevgilimle ilk defa evleniyo olmak isterdim

Dünya şartlarında ezilen, hor görülen, küçük düşürülen, herşeye katlanan taraf hep kadınlar olsa da dünyaya bir daha gelsem yine kadın olurdum.

9 yıl öncesine gidebilseydim yine eşimle evlenirdim ama ailesine çektirirdim süründürürdüm onları herşeyi oluruna koyup sustuğum için pişmanım

Bir daha dünyaya gelsem, şuan adına AŞK dediğim yakışıklıyı yine aynı şekilde hayatıma alırdım. :)

Bir daha dünyaya gelsem yine sevgilimi seçerdim tabiki,ama bazı özelliklerini değiştirirdim yalan yok

Tekrar seçme şansım olsaydı yine seçerdim canım sevgilimi

tekrar seçme şansım olsaydı imzamı atıyorum eşimin ailesiyle yaşamayı kabul etmezdim bunu teklif edene küfür ederdim o derece yani

ne güzel yaa herkes yine eşimi seçerdim demiş maşallah herkese:) bende eşimi seçerdim. Allah herkese yuvasında huzur nasip etsin

bir daha dünyaya gelsem aynı hatayı yapmazdım... tüm tercihlerim a'dan z'ye farklı olurdu

burnumun dikine gider yine aynı adamla evlenırdim... kesinn ama kesinnn...

ben bunu eşimede diyorum ''Eşşek olduğum için seninle evlendim haklısın seni bırakmalıydım'' diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…