Tekrar seçme şansınız olsaydı?

bir daha dünyaya gelsem kesinlikle eğitim hayatımı tamamlayıp mesleğimi elime alana kadar evlenmezdim. eşimi seviyorum yine onunla evlenirdim ama asla ailesiyle aynı şehirde yaşamazdım, en baştan mesafemi koyardım ve herkesten uzak bir düzen kurardım

Bidaha dunyaya gelseydim asla evlenme karari almazdim. Ve asla bir erkegin laflariyla yasamazdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tekrar dünyaya gelsem yine eşimle tanışır, yine onunla evlenirdim...

Bir daha dunyaya gelsem;

-Lisede kesinlikle dil secerdim. Ingilizce ogretmeni olurdum. Sayisal secmek bu hayatta yaptigim en buyuk hata. Simdi fizik muhensiyim ve issizim.

-Universiteye gitmeden bir iliskim olmazdi. 18 yasim biter bitmez bugune kadar suren bir iliskinin icinde olunca kiymetim bilinmedi, garanti gozuyle goruldum. Bosaniyorum.

Es ve is sorunum olmasa, sukur Allah'a...

Bana Allah yeter...

zaten görücü usülü :)

ama sanırım seçerdim çünkü özünde iyi bir insan

e sevgisinide gösteriyo sadece aile ve kültür değerlerimiz farklı

başörtüsü sebebiyle yapmadığım öğretmenlik tercihimi yapar.....mıydım gerçekten hala bilmiyorum

ama asla evliliğimde kendimden taviz vermezdim

hayallarimden vazgeçmezdim

'bunuda yapmayıver canım' demezdim kendime

Yeniden dunyaya gelsem bugunku aklimla esimle evlenirdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tekrar dünyaya gelsem gene eşimle evlenirdim
tekrar dünyaya gelsem okuduğum bölümü okumaz, çok daha farklı bir bölüm okurdumm...

Tekrar dunyaya gelsem okul oncesi değil veterinerlik okurdum. Ama meslegimi de sevmiyor değilim tabi ve 25 yasinda evlenmek ve de çocuk sahibi olmak isterdim :-(

tekrar seçme şansım olsa ve kararlarımın hepsinin sonuçlarını biliyor olsam yine aynı hataları yapardım. onlar sayesinde "ben" oldum, seviyorum büyüklü küçüklü hatalarımı hepsi benim bebeklerim

tekrar seçme şansım olsaydı bu dünyada da öbür dünyada da eşimi seçerdim
iyiki ben onu o beni bulmuşuz.

fakat tekrar seçme şansım olsaydı çok sevdiğim branşım tarih öğretmenliği yerine
sırf atanmak için coğrafya öğretmenliğini seçerdim
ve şimdiye kırk kere atanmıştım :18:

tekrar seçme şansım olsaydı daha bi eğitim almak için her şeyi yapardım.
daha bi lise, daha iyi bir üniversite ve bölüm.
zamanında ders çalışmadığım için iş hayatına başlayınca çok pişmanlıklar yaşadım.

Aşk duygum olmayıp özgür ve keyifle yeni kültürler öğrenmek isterdim. seyahatlerimde huzuru bulmaya çalışrdım. :)

10 yıl öncesine geri dönsem yine onun teklifini kabul ederdim

Dünya'ya bir daha gelsem ilk evliliğimi yapmam ve sakladığım o buyuk sırrımı hatamı yapmazdım. Ama geçti bitti.

Geçmişte tanıştığım erkeklerde n uzak dururdum açık ve net..

Ben esimle evlenmek istemedim bir daha dunyaya gelsem asla bu aileye gelin olmazdim ve asla bir bardak su bile vermezdim hic birine kizim olmasa durmm bu evde ama duruyorum iste ayri evim olsa ii olur ama imknlardan sebep olmuyor iste. Malesef esimle evliyim malesef onun soyadini tasiyorum ve malesef buraday. @HayyaL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…