Tekrar su orucu yapmaya niyetlendim, du bakalım

E süper. Eğer uyarsa sana da cumaları nasıl mesela? Cuma sadece su orucu yapar cumartesi de hafif gıdalarla bitiririz orucu.
Cuma ikindide niyetlenip cumartesi oruçla geçirip pazar hafif geçirebiliriz.. yada pazarlari cok kaciyor yemek içmek pazartesi yi oruçla geçirip salı hafif beslenebiliriz bu da olur..

Cuma ikindide niyetlenip cumartesi oruçla geçirip pazar hafif geçirebiliriz.. yada pazarlari cok kaciyor yemek içmek pazartesi yi oruçla geçirip salı hafif beslenebiliriz bu da olur..

Şimcik ben cumartesi de salı da koşuya gittiğim için karaya vurmuş balık gibi koşu bandına yapışırım.
O yüzden perşembe ikindi niyetlenip cuma oruclanalım mı?
Baslangıc ve noktalama saatleri nasıl olsun?

Şimcik ben cumartesi de salı da koşuya gittiğim için karaya vurmuş balık gibi koşu bandına yapışırım.
O yüzden perşembe ikindi niyetlenip cuma oruclanalım mı?
Baslangıc ve noktalama saatleri nasıl olsun?
Cumaları dışarı çıkıyorum yapabilirmiyim diye dusundum ben de ama bir denerim tamam insaAllah

hazır yaz da geliyorken..
ben motive olmak için beğendiğim kıyafetleri, vücutları doldurdum galeriye. :süslü:
Gercekten yaz gelmeden Allahin izniyle istediğimiz kiloya düşelim..benim hedefim 60 olmak boyum 167 168 .. aralikli orucu seviyorum ..şu orucunda da son yaptığımda mide bulantısı cok fazla oldu beni çok zorladı o ama yine 72 73 saat dayandım ama artık o kadar uzun süreli yapmayı düşünmüyorum âma 2 hafta da 1 olabilir hafta da 1 olabilir36 saatlik yapmak isterim..

Gercekten yaz gelmeden Allahin izniyle istediğimiz kiloya düşelim..benim hedefim 60 olmak boyum 167 168 .. aralikli orucu seviyorum ..şu orucunda da son yaptığımda mide bulantısı cok fazla oldu beni çok zorladı o ama yine 72 73 saat dayandım ama artık o kadar uzun süreli yapmayı düşünmüyorum âma 2 hafta da 1 olabilir hafta da 1 olabilir36 saatlik yapmak isterim..

Günaydın, bence cok sıkıntılı kilolarımız yok biraz porsiyon küçülterek abur cuburu keserek üstüne de haftada 1 su orucu tutarak çok iyi hale geliriz.
Az evvel tartıldım dayanamadım
69 çıktım. Geri yetmişleri göreceğim diye korkuyordum.
O kadar yemek sonrası sadece 800 gram almış olmamı kabaktan ziyade su orucuna bağlıyorum :dua:
Bir daha yetmişleri görürsem nolayım. Çabucak ibreyi aşağı çekmem lazım çabuk.:deli:

11:30 kahvaltı
Screenshot_20230309-111105_Gallery.webp

Canim bende havuçla günümü açtım sonra kahvaltıda 2 yumurta zeytin peynir salam ve kaşar yedim 1 dilim ekmekle ..sonra bir bardak yeşil çay içtim..biraz önce de kahve ile biraz mısır ile siyah üzüm yedim. Akşam menüsünde de patatesli soslu tavuk var ..
Reglim cok gecti o yuzden tartıda biraz fazla geliyorum ..regl den sonra gerçek kilom ortaya çıkacak ama ben şuan kacamaksiz devam.etmek istiyorum elbet sonucu gelecek..
15 dakika lesli yaptim
10 dakika karın hareketleri
5 10 dakika da kol hareketleri.
Basenim asla.yok iri kemikli bir kadınım simit bölgesinden ve kollarımdan rahatsızım..

Canim bende havuçla günümü açtım sonra kahvaltıda 2 yumurta zeytin peynir salam ve kaşar yedim 1 dilim ekmekle ..sonra bir bardak yeşil çay içtim..biraz önce de kahve ile biraz mısır ile siyah üzüm yedim. Akşam menüsünde de patatesli soslu tavuk var ..
Reglim cok gecti o yuzden tartıda biraz fazla geliyorum ..regl den sonra gerçek kilom ortaya çıkacak ama ben şuan kacamaksiz devam.etmek istiyorum elbet sonucu gelecek..
15 dakika lesli yaptim
10 dakika karın hareketleri
5 10 dakika da kol hareketleri.
Basenim asla.yok iri kemikli bir kadınım simit bölgesinden ve kollarımdan rahatsızım..

regli olup bitsin direkt eksilirsin o çok ödem tutuyor...
karın, kol, sırt benim de üst bedenim yağlanıyor alt beden incecik. şu sırt nasıl erir bilmiyorum. herhalde zayıfladıkça vücudumuz oralara saldırıcak eritcek.

bi 20 dk yürüyüş bandında takıldım.
yüzümde azıcık hafifleme hissediyorum böyle şeyler çok motive edici.

500 ml limonlu su.

11:30 kahvaltim 1 haslanmis yumurta, 1 muz, haşlanmış tavuk göğsü(yarım) (kızartmayınca tadı cok kötü yav)

sabah tartıda 68 çıktım. :KK22:
Ben 69 ciktim yaa regl olmadim birde wc ye çıkmadım uzuldum ama 1 haftadır hiç bozmadim.neden böyle sonuç anlamadim.ama incelme var belimde durmuyor pantolon

Ben 69 ciktim yaa regl olmadim birde wc ye çıkmadım uzuldum ama 1 haftadır hiç bozmadim.neden böyle sonuç anlamadim.ama incelme var belimde durmuyor pantolon

o zaman sislik var veya sporlardan kas kazanmıs olabilirsin önemli olan tartı değil görüntü canikom, bol bol eksiler..
bu arada yarın su orucu yapabilirim(belkim) :deli:
bugün çok abarttım çünkü.

16:00 son öğün olarak dört adet susamlı kraker, 5 6 dilim kaşar peyniri, bir dilim ekmek haşlanmış tavuk yedim.
Bol bol kalori aldım maşalla aslanıma :deli:
akşam da sade filtre, bir kupa yeşil çay.
yarın +68 çıkmayayım amin...

Back
X