• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrar tekrar aynı hüsranı yaşayanlara sesleniyorum...

canim hem yeniden tsk etmistim,siz benim icin dua ediyorsunuz ya bende etmem gerekiyormu diye sormustum ve meryem suresini okudugumda abdesli olmam gerekiyormu?
gercegi söylemek gerekirse biraz cekindim bunlari yazmayi.ilk kez böyle bir dua listesini yapiyorum.

canim tabiki sende duaya katil bence seninde duan icinde olsun.sen arapca okumasini bilmiyorsun galiba meryem suresi cünkü kuranda var zaten oda abdestsiz okunmaz eger arapca okuyamiyorsan türkcesini oku ama tabi onuda abdestli oku daha iyi olur.Rabbim kabul eder insallah.

bugün esime dua listesinden ve sizlerden bahsettim.
cok gururlandim ve duygulandim dedim,beni hic mi hic tanimayan 5 bayan benim icin dua ediyorlar,ismimi bile bilmeden.:5:
ben alman sayfalarinada giriyor onlarlada yazisiyorum ama bu cok baska ve özel.allaha olan inancimiz baska onlarda bu kesinlikle yok.cok soguk ve ilgisizler.biz türk halki bir baskayiz iste.

canim tabiki sende duaya katil bence seninde duan icinde olsun.sen arapca okumasini bilmiyorsun galiba meryem suresi cünkü kuranda var zaten oda abdestsiz okunmaz eger arapca okuyamiyorsan türkcesini oku ama tabi onuda abdestli oku daha iyi olur.Rabbim kabul eder insallah.

yok canim arapca okumasini bilmiyorum.ben türkcesini okuyacagim.tsk ederim canim

canım merhaba bende aynı şeyleri yaşadım malesef 2 tüp denemem oldu 1ci pozitif 2ci negatif yani anlican bebek yok 8 haftalıkken kaybettim şimdi 3cü denememi yapıcam ama çok korkuyorum bende tüplerde sıvı varmış embrio nu tutunmasını önlüyormuş yani boşa yapılan 2 deneme şimdi gittiğim doktor söyledi amabu bile bana umut oldu nisan ilk hafta labaroskopi olucam sonra yine tüp denicez yani yanlız deyilsin iinşallah bu son olur hepimiz için allahım herkese hayırlı evlat versin

canim önceliklen gecmis olsun insállah bu son denemen olurda Rabbim seni bebegine kavusturur bazen doktorlarin kacirdigi seyler yüzünden maalesef tekrar tekrar denemek zorunda kaliyoruz ama herseydede vardir bir hayir

bugün esime dua listesinden ve sizlerden bahsettim.
cok gururlandim ve duygulandim dedim,beni hic mi hic tanimayan 5 bayan benim icin dua ediyorlar,ismimi bile bilmeden.:5:
ben alman sayfalarinada giriyor onlarlada yazisiyorum ama bu cok baska ve özel.allaha olan inancimiz baska onlarda bu kesinlikle yok.cok soguk ve ilgisizler.biz türk halki bir baskayiz iste.

canim ben 17yildir Almanyada yasiyorum halen bir düzgün almanlan karsilasmadim onlar iki yüzlüler genelde insanin dininden irkindan olamayinca ne dost olabilirsin nede derttlese bilirsin.
bak biz müslan olarak birbirimizin kardesi olarak nasilda cabaliyoruz bir birimiz icin Rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin dualarimizi kabul etsin.

canim ben 17yildir Almanyada yasiyorum halen bir düzgün almanlan karsilasmadim onlar iki yüzlüler genelde insanin dininden irkindan olamayinca ne dost olabilirsin nede derttlese bilirsin.
bak biz müslan olarak birbirimizin kardesi olarak nasilda cabaliyoruz bir birimiz icin Rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin dualarimizi kabul etsin.

ben almanyada dogmama ragmen cok zorlaniyorum.evet cok farkli oluyor.insallah canim dualarimizi kabul etsin

canım merhaba bende aynı şeyleri yaşadım malesef 2 tüp denemem oldu 1ci pozitif 2ci negatif yani anlican bebek yok 8 haftalıkken kaybettim şimdi 3cü denememi yapıcam ama çok korkuyorum bende tüplerde sıvı varmış embrio nu tutunmasını önlüyormuş yani boşa yapılan 2 deneme şimdi gittiğim doktor söyledi amabu bile bana umut oldu nisan ilk hafta labaroskopi olucam sonra yine tüp denicez yani yanlız deyilsin iinşallah bu son olur hepimiz için allahım herkese hayırlı evlat versin

slm canim,insallah bu son olur hepimiz icin,nerde yaptiracaksin?daha önce nerde yaptirdin?

ben almanyada dogmama ragmen cok zorlaniyorum.evet cok farkli oluyor.insallah canim dualarimizi kabul etsin

Amin canim amin hersey duaylan olur canim bu bizim sinavimiz insallah hakkiylan bu sinavi gecerizde Rabbim bize merhamet edip nasip eder.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

:emir_bebek:KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :emir_bebek:

:nazar:41 MERYEM SURESi
:nazar:
OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]OKUNAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]KALAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ

Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).
Anlamı: Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.

"Fe hebli min ledünke veliyya"
"Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb."
"Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (Meryem/5,6)
( bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

(amin)

canım sağol cevabın için.aramıza hosgeldin.bak en azından sebebi bulunmuş.biz 3 deneme yaptık hala sebebi bilmiyoruz.bu hafta dr a gidicez bakalım ne gibi tetkikler isticek sebebi bulmak için.şu laparoskopi nasıl birseymiş.agrılı zor bir işlem mi hsg gibi?bana da mı önerir acaba ?artık korkuyorum işlemlerden.canım çok yandı her denememde.ohss oldum vücudumdan sular alındı ölümden döndüm desem yalan olmaz.ama dr derse yaptırcam ne kadar korksamda:(umarım hersey çok güzel olur hepimiz için...

selam canim süre koymadim ama aslinda koysak daha iyi olur cünkü herkes o zaman daha belki üstünde durmak zorunda kaliriz ama suanda bir süre koymadim bakalim ne olacak hele bu ilk listemiz bitsinde bakariz

Bencede bi süre olsun ama çokta zorlamayalım kendimizi. Herkes 6-7 tane okusa 41 oluyo zaten. Ben dün 1 tane okudum canım bugünde okursam söylerim listeye ekler misin?

canım sağol cevabın için.aramıza hosgeldin.bak en azından sebebi bulunmuş.biz 3 deneme yaptık hala sebebi bilmiyoruz.bu hafta dr a gidicez bakalım ne gibi tetkikler isticek sebebi bulmak için.şu laparoskopi nasıl birseymiş.agrılı zor bir işlem mi hsg gibi?bana da mı önerir acaba ?artık korkuyorum işlemlerden.canım çok yandı her denememde.ohss oldum vücudumdan sular alındı ölümden döndüm desem yalan olmaz.ama dr derse yaptırcam ne kadar korksamda:(umarım hersey çok güzel olur hepimiz için...

Ay acaba benimde mi kanallarımda sıvı birikmesi varki tam tutunamıyo. Gerçi hiçbi dr. böyle bişey demedi bana ama hep 4-5 haftalıkken düşüyo. Hsg sende de mi ağrılı oldu canım yaa benimde çok zor oldu lalecim. Başka bi topikte sormuşlar yazdım Allahım demediğini bırakmadı biri. Neyse herkesin bünyesi farklı belki de.

Bu arada günaydın kızlar nasılsınız? Başta sormayı unuttum :27:

selm kızlar nasılsınız.sayfa 30 dan sonra topik sorun yaşadı bi kaç gün...gerçe hala sayfa 31 açılmıyor.mesaj yollamıştım yönetime bizim topik bozuldu diye:1::1:neyse sonuçta düzelmiş.edacım bnde okuyacağım meryem suresini şu hastalığım bitsin hemen başlarım.yasin de okusak mı?her derde devadır ne de olsa...

Bencede bi süre olsun ama çokta zorlamayalım kendimizi. Herkes 6-7 tane okusa 41 oluyo zaten. Ben dün 1 tane okudum canım bugünde okursam söylerim listeye ekler misin?

Ay acaba benimde mi kanallarımda sıvı birikmesi varki tam tutunamıyo. Gerçi hiçbi dr. böyle bişey demedi bana ama hep 4-5 haftalıkken düşüyo. Hsg sende de mi ağrılı oldu canım yaa benimde çok zor oldu lalecim. Başka bi topikte sormuşlar yazdım Allahım demediğini bırakmadı biri. Neyse herkesin bünyesi farklı belki de.

Bu arada günaydın kızlar nasılsınız? Başta sormayı unuttum :27:

ahh canımmm agrılı da laf mı?nasıl bir agrıydı Allahım çok canım acıdı.benm bir arkadasım da oldu o da yok ben dayanırım falan diyodu çığlık attım bildigin dedi.yani kolay geçmio.ama duydugum kadarıyla agrısız yapan yerler de varmıs.ama benmki bildigin agrılıydı yani hatta korku olustu ben de çok o işlemden sonra...
bu arada ben de okuyorum bugün 11.gün.bitince hepimiz için dua edicem.o yüzden listeye katılmıyorum canlarım

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

:emir_bebek:KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :emir_bebek:

:nazar:41 MERYEM SURESi
:nazar:
OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz
[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]OKUNAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]KALAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]39
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ

Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).
Anlamı: Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.

"Fe hebli min ledünke veliyya"
"Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb."
"Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (Meryem/5,6)
( bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

(amin)

bakalim canim eger bu liste yavas ilerlerse bundan sonraki listelerde süreli yapariz.

bakalim canim eger bu liste yavas ilerlerse bundan sonraki listelerde süreli yapariz.

iyi aksamlar kizlar:-)

ben az önce bir defa meryem suresini okudum. 98 ayet degilmi?

ahh canımmm agrılı da laf mı?nasıl bir agrıydı Allahım çok canım acıdı.benm bir arkadasım da oldu o da yok ben dayanırım falan diyodu çığlık attım bildigin dedi.yani kolay geçmio.ama duydugum kadarıyla agrısız yapan yerler de varmıs.ama benmki bildigin agrılıydı yani hatta korku olustu ben de çok o işlemden sonra...
bu arada ben de okuyorum bugün 11.gün.bitince hepimiz için dua edicem.o yüzden listeye katılmıyorum canlarım

Çok geçmiş olsun canım sanada. Benimki de çok ağrılı oldu. Anesteziyle yapıldığını bildiğimden dr.a sordum gerek yok 2 dk lık mesele dedi. Ay öyle bi acı, sancı olduki anlatamam. Sonrasında ayaklarımı yere basamadım yürüyemedim ve aşırı kanamam oldu afedersin. Şimdi yazdığım diğer topikte de arkadaş yazmış onunki hiç ağrılı olmamış ve yanlış çekilirse ağrı yapabiliyomuş ve yanlış sonuç veriyomuş. YAni kapalı değilse bile kapalı çıkabiliyomuş.

Back
X