tekrar tekrar aynı hüsranı yaşayanlara sesleniyorum...

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

:emir_bebek:KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :emir_bebek:

:nazar:41 MERYEM SURESi
:nazar:
OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]OKUNAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]KALAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]38
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ

Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).
Anlamı: Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.

"Fe hebli min ledünke veliyya"
"Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb."
"Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (Meryem/5,6)
( bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

(amin)

Günaydın kızlar hayırlı bi hafta olsun inşallah hepimiz için. Nasılsınız???:34: Edanurcum ben 1 tane daha okudum ekler misin?

Günaydın kızlar hayırlı bi hafta olsun inşallah hepimiz için. Nasılsınız???:34: Edanurcum ben 1 tane daha okudum ekler misin?

günaydin canim,
adetim geldi dün,bir yandan sevindim bir yandan da üzüldüm. aslinda adetimin gelmesini bekliyordum az önce brüksel tüp bebek merkezini aradim 21.04 da trde olmam gerekiyormus co cultur icin:-) ama bir yönden de dualarimi okuyamiyacagim yaklasik dört gün:-(

günaydin canim,
adetim geldi dün,bir yandan sevindim bir yandan da üzüldüm. aslinda adetimin gelmesini bekliyordum az önce brüksel tüp bebek merkezini aradim 21.04 da trde olmam gerekiyormus co cultur icin:-) ama bir yönden de dualarimi okuyamiyacagim yaklasik dört gün:-(

Hayırlısı olsun canım umarım tüp bebeğin pozitifle sonuçlanır. İnan o kadar içten okuyorum ki Rabbim kabul etsin inşallah... Olsun 4 gün sonra başlarsın okumaya. Benden elimden geldiğince okuyucam canım.

Günaydın kızlar her zamanki gibi gene kimse yok :50: edanur benim ki 3 oldu okudum bugün bi daha. Bi ara geldiğinde yazarsan :34:

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

:emir_bebek:KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :emir_bebek:

:nazar:41 MERYEM SURESi
:nazar:
OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]OKUNAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]KALAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]34
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ

Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).
Anlamı: Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.

"Fe hebli min ledünke veliyya"
"Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb."
"Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (Meryem/5,6)
( bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

(amin)

Günaydın kızlar her zamanki gibi gene kimse yok :50: edanur benim ki 3 oldu okudum bugün bi daha. Bi ara geldiğinde yazarsan :34:

selam canim nasilsin heralde bu topikte 3ümüzden baska kimse kalmadi liste yaptim katilan yok bizden baska.seninkini ekledim canim bende bugün 3yaptim

selam canim nasilsin heralde bu topikte 3ümüzden baska kimse kalmadi liste yaptim katilan yok bizden baska.seninkini ekledim canim bende bugün 3yaptim

evet canım yaa senden benden başka okuyan yok :50: neyse Allah kabul etsin inşallah...

Selam kizlar ben bu topigi anlamadim valla önce liste yapalim dediniz yaptik sonra dua liste yapalim dediniz e onuda yaptik .
:19:yaptikta ne oldu kimseler kalmadi nereye kactiniz anlamadim lütfen topige geri dönün ve dua listemize katilin bu gidislen dualar yarim kalacak benden söylemesi:20:

Günaydın kızlar edanur ben 1 tane daha okudum da bişey sorucam yaa tek tek okumasakta 3ümüz için okusak nolur 41 meryem suresini olur mu?

Selam kizlar ben bu topigi anlamadim valla önce liste yapalim dediniz yaptik sonra dua liste yapalim dediniz e onuda yaptik .
:19:yaptikta ne oldu kimseler kalmadi nereye kactiniz anlamadim lütfen topige geri dönün ve dua listemize katilin bu gidislen dualar yarim kalacak benden söylemesi:20:

canim haklisin,ben fazla giremiyorum;-(

bugün aksam veya yarin bende baslicam okumaya:-)adetim bitiyor.
umutsuzun dedigi gibi yapsak olurmu?

Hayırlısı olsun canım umarım tüp bebeğin pozitifle sonuçlanır. İnan o kadar içten okuyorum ki Rabbim kabul etsin inşallah... Olsun 4 gün sonra başlarsın okumaya. Benden elimden geldiğince okuyucam canım.

:3:
insallah canim,tskler.eger olursa senin dedigin gibi yapalim zaten sadece ücümüz okuyacaksak?

Kadının biri bir manava girerek kocasının çok hasta olduğunu, çalışamaz duruma düştüğünü ve yedi çocuğu ile birlikte aç kaldıklarını ve yiyeceğe ihtiyaçları olduğunu söyler.

Manav ona ters bir şekilde bakarak derhal dükkânını terk etmesini ister. Kadın ailesinin ihtiyaçlarını düşünerek:
- 'Lütfen efendim' der. 'paramız olur olmaz getirip borcumu ödeyeceğim.'

Manav kendisine bir kredi açamayacağını çünkü onun eski müşterisi olmadığını, kendisinde bir hesabının bulunmadığını söyler.

O sırada dükkânın dışında bekleyen bir müşteri ikisinin arasında devam eden bu konuşmayı dinlemektedir. İçeriye girerek manava yaklaşır ve: 'ben o kadının almak istediklerine kefilim' der. 'ailesinin ihtiyacı olan şeyleri ona ver.'

Bunun üzerine manav çok isteksiz bir şekilde kadına döner ve 'bir alışveriş listen var mıydı? Diye sorar. Kadın 'evet efendim' der. 'tamam' der manav. 'şimdi onu terazinin şu kefesine koy, onun ağırlığınca diğer kefeye istediklerinden koyacağım'

Kadın bir an duraklar, sonra başını önüne eğer ve çantasını açarak üzerine bir şeyler karalanmış bir kâğıt parçasını çıkartır ve manavın kendisine gösterdiği kefeye özenle bırakırken başı hala öne eğiktir.

Manavın ve diğer müşterinin gözleri terazinin kefesine dikilirken hayretle büyümüştür. Manav müşteriye dönerek, kısık bir sesle 'inanamıyorum' der. İnanılacak gibi değildir.

Müşteri manava gülerken manav çoktan diğer kefeye eline geçeni doldurmaya başlamıştır ama nafile, diğer kefeyi yerinden bile kıpırdatamamıştır.

Terazinin kefesini artık üzerindekileri alamayacak kadar doldurduğunda çaresiz hepsini bir torbaya doldurarak kadına verir. Şaşkınlıkla üzerinde bir şeyler çiziktirilmiş kâğıdı eline alır ve okur. Bir de bakar ki orda bir alışveriş listesi yoktur. Sadece bir DUA yazılıdır.

ALLAH'IM

'Neye ihtiyacım olduğunu ancak sen bilirsin
Kendimi senin ellerine teslim ediyorum.'

Manav taş gibi bir sessizliğe bürünmüştür. Kadın kendisine teşekkür ederek dükkândan ayrılır. Müşteri manavın eline bir miktar para tutuştururken 'her kuruşuna değdi' der. Daha sonra manav terazisinin kefelerinin kırılmış olduğunu görür.

DUA Bizim için hiçbir bedeli, masrafı ve karşılığı olmayan, güzel bir hediyedir.

ben vakit bulduğumda selam yazıyorum ama kimsenin taktığı yok maalesef.ben adet olduğum için başlayamadım meryem suresini okumaya.adetim bitince de vizelerimin vakti çok yaklaştığı için fırsat bulamadım.bu hafta sonu sınavım var.biter bitmez hepimiz için okumaya başlayacağım inşallah....

ben vakit bulduğumda selam yazıyorum ama kimsenin taktığı yok maalesef.ben adet olduğum için başlayamadım meryem suresini okumaya.adetim bitince de vizelerimin vakti çok yaklaştığı için fırsat bulamadım.bu hafta sonu sınavım var.biter bitmez hepimiz için okumaya başlayacağım inşallah....

Olur mu nisacım aşkolsun kim selam verdiyse karşılığını veriyoruz ama sık girmiyosun sanırım. Biz de duaya başladığımız için kimse yok diye yakındık. Allah kısmet ederse katılırsın yoksa senin sıran gelince okuruz sanada inşallah.

canim adetin bittikten sonra katilirsan cok seviniriz normalde 6kisiyiz ama 3kisiden baska kimse katilmadi daha

Günaydın kızlar edanur ben 1 tane daha okudum da bişey sorucam yaa tek tek okumasakta 3ümüz için okusak nolur 41 meryem suresini olur mu?

canim bilmemki öylemi yapsak yada bu listeyi bitirelim sonrakinde ikimiz icin okuruz olurmu?bakalim belki katilan olur daha yeni insallah diger arkadaslarda katilir belki belli olmaz

Back
X