tekrar tekrar aynı hüsranı yaşayanlara sesleniyorum...

ben geldimmm...bu saatte kimse olmaz biliyorum ama yinede bi bakayım dedim.:27:ben halaaaaa ders çalışıyorum.:37::37::37:yazık bana huuhhh:50::50:

Ay anılarım depreşti nisacım bende yeni evliyken okuyodum eşim uyur ben gece sabaha kadar ders çalışırdım :36: O günler de güzeldi bee :31:

Bu arada cumanız mübarek olsun kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Edanurcum ben 1 tane daha okudum toplam 6 oldu...

iyi geceler canim:-)ben varim :-))))

nasil gidiyor calismalar?????allah kabul etsin benim icin dua etmissin,sagol canim. seninde sinavlarin iyi gecer insallah.

sen ne durumdasin? tedavine nezaman baslicaksin?

tatli rüyalar hepinize,allah rahatlik versin
canım ben çıkmıştım sen geldiğinde.zor ama iyi gidiyor.bunları atlattım mı birde 1-2 haziranda var sonra bitiyo bu yıl inşallah.sınavlarım bi geçsin yine okuyacam inşallah.biz henüz spermleri iyileştirmeye çalışıyoruz canım.iğne oluyor eşim.tahlil olunca sonuçları buraya yazacağım.1 haftadan fazla var iğnelerin bitmesine henüz.
Ay anılarım depreşti nisacım bende yeni evliyken okuyodum eşim uyur ben gece sabaha kadar ders çalışırdım :36: O günler de güzeldi bee :31:

Bu arada cumanız mübarek olsun kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Edanurcum ben 1 tane daha okudum toplam 6 oldu...

öylemi sen ne okudun canım.seninde cuman mübarek olsun canım.Allah kabul etsin inşallah...

slm kizlar:-)
nasilsiniz?cumaniz mübarek olsun.
umutssuz süpersin 6 olmus:-)

edanur dün gece icin özür dilerim felaket uykum vardi:-(
israrla msneni isteyeni taniyormusun?bendende istedi!!!!biraz tuafmiga gitti bence dikkat et!!!!

nisa@sana iyi calismalar canim.

:3::3::3::3::3:

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

:emir_bebek:KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :emir_bebek:

:nazar:41 MERYEM SURESi
:nazar:
OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]OKUNAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]KALAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]29
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ

Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).
Anlamı: Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.

"Fe hebli min ledünke veliyya"
"Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb."
"Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (Meryem/5,6)
( bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

(amin)

selam kizlar cumaniz mübarek olsun Rabbim tüm dualarimizi kabul etsin.
ben bugün son tüp bebekten sonra ilk defa normal adet oldum:46: tabi soganin mucizesi dün tam 15inci günü tamamladim soganin bu sabah adet oldum buda soganin mucizesi oyüzden 4-5gün maalesef meryem suresini okuyamiyorum.insallah adetim bittikten sonra baslarim tekrar

canım ben çıkmıştım sen geldiğinde.zor ama iyi gidiyor.bunları atlattım mı birde 1-2 haziranda var sonra bitiyo bu yıl inşallah.sınavlarım bi geçsin yine okuyacam inşallah.biz henüz spermleri iyileştirmeye çalışıyoruz canım.iğne oluyor eşim.tahlil olunca sonuçları buraya yazacağım.1 haftadan fazla var iğnelerin bitmesine henüz.

öylemi sen ne okudun canım.seninde cuman mübarek olsun canım.Allah kabul etsin inşallah...

Endüstriyel otomasyon canım benimki...Allah razı olsun canım amin inşallah...

slm kizlar:-)
nasilsiniz?cumaniz mübarek olsun.
umutssuz süpersin 6 olmus:-)

edanur dün gece icin özür dilerim felaket uykum vardi:-(
israrla msneni isteyeni taniyormusun?bendende istedi!!!!biraz tuafmiga gitti bence dikkat et!!!!

nisa@sana iyi calismalar canim.

:3::3::3::3::3:

Rica ederim canım :34: Ben hergün okuyorum kur'an hatim yapıcam inşallah o yüzden kur'an'ımın arkasına okuyorum meryem suresini ii oluyo.

selam kizlar cumaniz mübarek olsun Rabbim tüm dualarimizi kabul etsin.
ben bugün son tüp bebekten sonra ilk defa normal adet oldum:46: tabi soganin mucizesi dün tam 15inci günü tamamladim soganin bu sabah adet oldum buda soganin mucizesi oyüzden 4-5gün maalesef meryem suresini okuyamiyorum.insallah adetim bittikten sonra baslarim tekrar

Sende mi kırmızı kart yedin edanur :94: Ne zaman yaptırmıştın canım sen son tüp bebeğini?

Sende mi kırmızı kart yedin edanur :94: Ne zaman yaptırmıştın canım sen son tüp bebeğini?

evet cok sükür bende yedim kirmizi karti hic bu kadar sevinmemistim adet olunca insan bununda kiymetini bilmeli.ben son tüp bebegi 6ay önce yapmistim dondurulmusuda 1ay önce ama subat ayina kadar iki defa söktürücü tabletlen adet oldum bu sefer kür kullanip oldum bakalim bundan sonra düzelir insallah doktor bana 3aylik gecici vucudumu dondurmustu ve etkisi bende 6aydir var bana gecici menepoz ignesi vurdular ama kalici oldu maalesef doktor bazilarinda 5-6ay sürebilir dedi.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TR]
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
SAYISI

[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
SAYISI

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

( bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

(amin)

Kızlar günaydın nasılsınız? Edanur ben 1 tane daha okudum 7 oldu...

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TR]
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
SAYISI

[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
SAYISI

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

(amin)

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz nerelerdesiniz....
umutsuz canim masallah:nazar:7inciyi okumussun Allah kabul etsin insallah adetim bitsin bende insallah hizlan katilirim

iyi geceler......:21:
kimsecikler yok topikte:5:aslinda varda sadece okuyorlar katilan yok
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)

Son düzenleme:
Ben de bu yaşananları çok yakından bilenlerdenim. 3 defa tüp bebek denedik ve sonuç negatif. evet haklısınız artık çocuk yapın diyenlere bizim çocuğumuz olmuyor, 7 yıldır niye çocuk yapmadığımız belli değil mi diye bağırmak istiyorum. Hamile arkadaşlarım, doğum yapanlar durumumuzu bildiği halde ballandıra ballandıra anlattıkça içim öyle acıyor ki insanların düşüncesizliğine hayret ediyorum. toplam 9 bebeğin gidişini yaşadım ve çocukları hasta olunca ah vah yapanlar 9 bebeği birden kaybeden beni ve eşimi hiç düşünmüyor. Bir arkadaşım hamile kalınca demişti ki: sigara içememek çok zor olacak. Bende: Senin yerinde olmak için bırak sigarayı sahip olduğum herşeyi vermeye razıyım demiştim tamam anladım demişti. İnsanlar düşüncesiz mi kafaları mı çalışmıyor bilemedim. 7 yıldır evli olan 35 yaşında bir kadın neden çocuk sahibi değildir bir düşünür demi. Bazen canımı acıtmak için kasıtlı yapıyorlar gibi geliyor. Of söyleyecek çok şey var ama neyse. Sabrın sonu selamettir derler ama bilmiyorum sabrımın sonu neresi acaba.

Ben de bu yaşananları çok yakından bilenlerdenim. 3 defa tüp bebek denedik ve sonuç negatif. evet haklısınız artık çocuk yapın diyenlere bizim çocuğumuz olmuyor, 7 yıldır niye çocuk yapmadığımız belli değil mi diye bağırmak istiyorum. Hamile arkadaşlarım, doğum yapanlar durumumuzu bildiği halde ballandıra ballandıra anlattıkça içim öyle acıyor ki insanların düşüncesizliğine hayret ediyorum. toplam 9 bebeğin gidişini yaşadım ve çocukları hasta olunca ah vah yapanlar 9 bebeği birden kaybeden beni ve eşimi hiç düşünmüyor. Bir arkadaşım hamile kalınca demişti ki: sigara içememek çok zor olacak. Bende: Senin yerinde olmak için bırak sigarayı sahip olduğum herşeyi vermeye razıyım demiştim tamam anladım demişti. İnsanlar düşüncesiz mi kafaları mı çalışmıyor bilemedim. 7 yıldır evli olan 35 yaşında bir kadın neden çocuk sahibi değildir bir düşünür demi. Bazen canımı acıtmak için kasıtlı yapıyorlar gibi geliyor. Of söyleyecek çok şey var ama neyse. Sabrın sonu selamettir derler ama bilmiyorum sabrımın sonu neresi acaba.

ah canim seni cok iyi anliyorum bende 3defa tüp bebek yaptim ama hepside negatifti daha bir ay öne aldim son negatifi banada kiz neden duruyorsun git tüp bebek yapsana 5yil oldu dediklerinde bagirasim geliyor yapmadimmi sanki diyemiyorum kurban oldugum rabbim ol demedikce yapsamda olmuyor.benimde arkadasim tüp bebek yapti hatta 3üncü denemesiydi o haliylen bile sigara iciyordu ve Rabbim ikiz nasip etti ve ben 26yasindayim bu yasima kadar agzima almadigim sigarayi bir aydir günde iki paket icmeye basladim esim bile bilmiyor ama gel görki Rabbim ol derse istersen zehir ic olur.
canim 9bebek derken anlamadim hamile kaliptami düstüler 9u.seninde listeye eklim canim eger istersen tabi suanada dua listesini basladik istersen sende katil

Son düzenleme:
en baştan yazdıklarınıza göz attım içim acıdı yine.uzun zamandır düşünmek istemediğim beni acıtan; hasretlerin, özlemlerin ,en güzeli olan çocuk özlemimi hatırladım.10 yıllık mücadelemde beynim pes etmişken yüreğim hep olacak ümidiyle çarptı durdu.her hamile haberinde zorla gülen yüzüm yanlız kaldığımda gözyaşı oldu.son tüp denememde aldığım bir çift meleğimin patiği...çekmecede öylece durakaldı.zaman zaman çıkartıp kokladığım, sanki bebeğimin kokusunu ciğerlerime çeker dururum.onlarla uyurum bazen,hayal ederim kucağımda diye.ama uzun zamandır hep kaçtım üzülmemek için.en yakınlarınların bile anlamaz içindeki fırtınaları.'amaaaan boşver olunca ne oluyor. bak bize biz uğraşıp duruyoruz' derler.derler de hemen arkasından anlatmaya başlarlar çocuklarını...anneler gününü sevmem ben.bütün acılarımı özlemlerimi yüzüme vurur.elerim..yüreğim.. kollarım boş bomboş minik ellerde bahçeden koparılmış bir tane çiçeğin hasretiyle yanarken;etrafımdakiler inadına anlatır...bizi bizden başka kimse anlamaz.bunları yaşayan bilir ancak.benim içim çooook yanıyor çok.çok istedim çok bekledim bebişimi ama gelmedi...artık istemeye korkuyorum üzülmekten yoruldum çünkü...annem diyen olmayacakmış gibi.hakkım yokmuş gibi....

Canım hoşgeldin aramıza. Hepimiz demekki aynı duyguları yaşıyoruz RAbbim sabır versin demekten başka çaremiz yok. 9 bebek kaybettim demişsin ama denemelerinin de negatif olduğunu yazmışsın canım anlamadım bunu! Sanırım transfer edilen embriyolardan bahsetmişsin düşük değil. Hayırlısı olsun inşallah RAbbim normal yolla mucizelerimizi verir bizlere de ya da en azından düşünüyosan eğer bi daha ki tedavinde nasip etsin...

en baştan yazdıklarınıza göz attım içim acıdı yine.uzun zamandır düşünmek istemediğim beni acıtan; hasretlerin, özlemlerin ,en güzeli olan çocuk özlemimi hatırladım.10 yıllık mücadelemde beynim pes etmişken yüreğim hep olacak ümidiyle çarptı durdu.her hamile haberinde zorla gülen yüzüm yanlız kaldığımda gözyaşı oldu.son tüp denememde aldığım bir çift meleğimin patiği...çekmecede öylece durakaldı.zaman zaman çıkartıp kokladığım, sanki bebeğimin kokusunu ciğerlerime çeker dururum.onlarla uyurum bazen,hayal ederim kucağımda diye.ama uzun zamandır hep kaçtım üzülmemek için.en yakınlarınların bile anlamaz içindeki fırtınaları.'amaaaan boşver olunca ne oluyor. bak bize biz uğraşıp duruyoruz' derler.derler de hemen arkasından anlatmaya başlarlar çocuklarını...anneler gününü sevmem ben.bütün acılarımı özlemlerimi yüzüme vurur.elerim..yüreğim.. kollarım boş bomboş minik ellerde bahçeden koparılmış bir tane çiçeğin hasretiyle yanarken;etrafımdakiler inadına anlatır...bizi bizden başka kimse anlamaz.bunları yaşayan bilir ancak.benim içim çooook yanıyor çok.çok istedim çok bekledim bebişimi ama gelmedi...artık istemeye korkuyorum üzülmekten yoruldum çünkü...annem diyen olmayacakmış gibi.hakkım yokmuş gibi....

Canım sende hoşgeldin aramıza Rabbim sana da sabır versin. Sanırım senin de ikiz bebeklerin olacaktı düşük mü oldu? İnşallah Allahım bi sonraki bebeğine giydirmeyi nasip etsin o patikleri... Benimde kızımın ve oğlumun bi dünya eşyası kaldı öylece :14: Rabbim onları kendi bebeğime giydirmeyi nasip eder mi bilmem...

Canım sende hoşgeldin aramıza Rabbim sana da sabır versin. Sanırım senin de ikiz bebeklerin olacaktı düşük mü oldu? İnşallah Allahım bi sonraki bebeğine giydirmeyi nasip etsin o patikleri... Benimde kızımın ve oğlumun bi dünya eşyası kaldı öylece :14: Rabbim onları kendi bebeğime giydirmeyi nasip eder mi bilmem...[/QUOTE]

Allah hepimize nasip etsin.hoşbulduk canım.ben malesef hiç hamilelik yaşamadım.10 yıllık evliyim ve uğraşıp durdum yıllardır.ilaç tedavileri 3 şılama 2 tüp derken 10 yılım geçmiş.sadece çok yıprandığımı hissediyorum.istemeye bile korkuyorum.içim yanıyor çok çok.o patikleri tüp tedavisine başlarken aldım.eşim dediki alma olmazsa onlara bakıp üzülürsün dedi.bende atarım demiştim ama kıyamadım.olmayan olacağı belli olmayan bebeğimin kokusunu duydum onlarda.evet çok ağladım onları koklayarak ama kıyamadım işte...Rabbim hepimize versin diyorum.ona sığınmaktanda başka birşey gelmiyor elimizden.herkez evladını sever koklarken bizim boynumuzu büktürmesin inşallah.

Back
X