tekrar tekrar aynı hüsranı yaşayanlara sesleniyorum...

evet canim haklisin yeni baktim Almanyada böyle birsey yokmus sana birsey soracan sende kan pihtilasmasi varmis sen transferden sonra ekstra kan pihtilasmasi icn birsey kullandinmi yani igne veya tablet felan bende gecen hafta test yaptim haftaya belli olur ilk denedigim kwzentruma gittim tüm testlere baktin herseyin en iyisini yapmis türk doktorun dedi sadece bir test yapmamis oda kan pihtilasmasi persembe terminim var tam 16sise kan aldilar bakalim bu cikacakmi bende ne diyorum biliyormusun insallah cikarda tutunmamanin sebebi bu olur dedip bilmiyorum yanlis diyorum.sizde embiryolarin kalitesi nasilsi canim?

evet bende kan pihtilasmasi var ikisinde hap kullandim ücüncüsünde hergün igne yapti esim karnimdan.ama yinede olmadi.benim amh degerlerim cok düsük yasima göre sadece 1.12 mis oyüzden hormon ilaclari cok yüksek kullanmama ragmen 6 veya 7 tane cikara bildiler ondan da 4 ve 3 yasadi,kalite hic A olmadi hep b ve c oldu.
dua ette birsey cikmasin canim,böyle bir durumda bebegin sonra düsme riski cok yüksekmis

iyi geceler sti kusura bakma sonra gördüm mesajini hayirdir seni neden uyku tutmadi canim

ya bilmiyorum iste esimle aram cok iyi degil canim ondan

edanur cum sana vermis oldugum msn adresimi ekledinmi kardesim?

ya biz en iyisi msnde konusaydik keske cunku buraya yeni girdim konusmak cok zor oluyo burdan
istiyorsan derlesiriz canim kardesim ne dersin bu arada ben cennet

ya biz en iyisi msnde konusaydik keske cunku buraya yeni girdim konusmak cok zor oluyo burdan
istiyorsan derlesiriz canim kardesim ne dersin bu arada ben cennet

canim aldim msni eklerim ok.

ekledinmi bana bisey gelmedi ama neyse senin msn nasil soylermisin

ya edanur neyse canim ben arkadas olalim istedim ama neyse senin isin var sanirim neyse ozur dilerim

yooo acik benim msn ama sende bana vermen lazim msnini de ancak oyle oluyo benim msn
soyle senin msn nasil?

yaa edanurcum sen versene kendi msni ben ekleyeyim seni olurmu?

tmm edanurcum oldu arkadasim bekliyorum

Back
X