tekrar tekrar aynı hüsranı yaşayanlara sesleniyorum...

Ay maaşallah Rabbim tamamına erdirsin canım. Ne güzel ya böyle duyunca bizimde neden olmasın ki diyorum Çünkü Rabbim istedikten sonra her türlü olur. senin tüp bebek yapma nedenin neydi canım???

Çok geçmiş olsun canım sende az şeyler yaşamamışın Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah. Dondurulmuşların kaçıncı gün embriyosu canım??

İnsallah canim hepimizin yuzu guler. Benim 5. Gun donduruldular.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

:nazar:
LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH:nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]NİCKİNiZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]HAMiLELiK
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
5yillik Evli

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,troid
[/TD]
[TD]
1.Almanya KWZ Wetzlar
2.AlmanyaKWZDarmstadt
[/TD]
[TD]
2.Negatif
1.Dondurulmus Negatif
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Kürlerlen deniyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34 4yillik Evli
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]1-2. Umut Tüp Bebek
3.Florance N.

[/TD]
[TD="align: left"]3.Negatif
[/TD]
[TD="align: left"]
hic olmadi
[/TD]
[TD]Kaan Aydosta Esi sperm tedavisi göryor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
12yillik Evli

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]sebebsiz infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]6.Bursa Pembemavi
[/TD]
[TD="align: left"]5.Negatif
[/TD]
[TD="align: left"]3 Gebelik
1 Kimyasal
1 Negatif

[/TD]
[TD]Transferi gerceklesti 31.03.2012
test günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
4yillik Evli
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,
endometriose,
kan pihtilasmasi

[/TD]
[TD="align: left"]3.Almanya Tüp Bebek
[/TD]
[TD="align: left"]3.Negatif
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Nisanda
Co Cultur
Mayista Brüksel Tüp Bebek

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii 7yillik Evli
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[TD="align: left"]4.Asilama Medi Kent
2.Tüp Bebek Beylik düzün Medicana

[/TD]
[TD="align: left"]6.Negatif
[/TD]
[TD]
1.Dondurulmus Düsük
[/TD]
[TD]Beylik düzün medicana tedaviyi birakti
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz 10yillik Evli
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD="align: left"]kadin infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]3.Asilama
6.Tüp bebek

[/TD]
[TD="align: left"]6.Negatif
[/TD]
[TD]5.Positif
[/TD]
[TD]kürlerlen devam ediyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]narsude
2yillik Evli

[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]1-2-3.Gazi Eurofertil
4.Fertijin

[/TD]
[TD="align: left"]4.Nagatif
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]olacakolacak
4,5yillik Evli
[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD="align: left"]tüp enfeksiyonu,
kan pihtilasmasi
[/TD]
[TD="align: left"]3 Tüp Bebek[/TD]
[TD="align: left"]5.Negatif[/TD]
[TD]2 normal
yolla dis gebelik
[/TD]
[TD]4.Denemesi 09.05.2012de Dondurulmuslarlan baslayacak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster,
(kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur.
Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."

Bakara Suresi – 128
Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89
"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti. Saffat Suresi – 100 Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...

(AMiN)

Selam kizlar nasilsiniz görüsmeyeli:16:
cok sükür bugün laptopuma kavustum sizleri özlemistim......

Selam edanur ve tum kizlar.

Ben akupunktura basladim. Umarim bir faydasi olur. Sizlerden hic deneyen var mi?

Selam edanur ve tum kizlar.

Ben akupunktura basladim. Umarim bir faydasi olur. Sizlerden hic deneyen var mi?

selam canim insallah faydasini görürsün valla bende hep yapmayi düsündüm ama sonra aman faydasimi lacak sanki dedim kendi kendime.
bu sefer tüp bebege baslarsam inan bende yapicam sirf rahatlamak icin bu arada az kaldi seninde dondurulmus bebislerine kavusmana

Cnmm evet az kaldi. Bakalim insallah bu son olur, olumlu olur :)))))

Yani bende senin gibi amaan ne faydasi olcak diye dusunuyordum ama bir umut insan artik caresizlikten her yolu deniyor. Umarim bir faydasi olur. Zaten olursa hepberaber gorucez.

Cnmm evet az kaldi. Bakalim insallah bu son olur, olumlu olur :)))))

Yani bende senin gibi amaan ne faydasi olcak diye dusunuyordum ama bir umut insan artik caresizlikten her yolu deniyor. Umarim bir faydasi olur. Zaten olursa hepberaber gorucez.

haklisin canim ya insan cok denemeler yapinca herseyi denemek istiyor bir umut diye ne yapalim insallah bu son olur Rabbim nasip eder

aynı şeyleri yaşadım sadece dertleşmeye çok ihtiyacım var 2 .denemem olacak salı günü çok korkuyorum .:18::18::18:..sadece aglıyorum dua edin neolur:49::18::14::14::14::14::14:

kızlar neeerdddesssssssssssiiiiiniiizzzzzz:)

ben buaralar giremiyorum cünki trde tedavideyim ve dualarımı da okuyamıyorum.
edanur, umutsuz nasılsınız??????

kızlar neeerdddesssssssssssiiiiiniiizzzzzz:)

ben buaralar giremiyorum cünki trde tedavideyim ve dualarımı da okuyamıyorum.
edanur, umutsuz nasılsınız??????

Canım benim nası gidiyo tedavin umarım güzel sonuçlar alırsın. Bende ne zamandır giremiyorum okuyamadım da öyle kaldı. Adet, misafir derken kaldı duamız ama başlarım inşallah haftaya. Ben iiyim canım sen nasılsın???

tum başlıyanlara bol şans ve dua edıyom hepımızın yuzu gulsun bende bu adetımle dogum kontrol hapına başlıyacam sonra tup bebek ıgnelerı bakalım bıtmeyen bır serüven bu tup bebek yoruldum dıyom yıne başlıyom hayırlısı dıyom ama ınanın çok yoruldum

tum başlıyanlara bol şans ve dua edıyom hepımızın yuzu gulsun bende bu adetımle dogum kontrol hapına başlıyacam sonra tup bebek ıgnelerı bakalım bıtmeyen bır serüven bu tup bebek yoruldum dıyom yıne başlıyom hayırlısı dıyom ama ınanın çok yoruldum

hoşgeldin canım aramıza... Rabbim kolaylık versin ve tedavinden sonuç alırsın inşallah. Yaşananlar hiç kolay değil haklısın. Kaçıncı denemen canım senin? Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah...

İnsallah canim hepimizin yuzu guler. Benim 5. Gun donduruldular.

merhaba nerelerdesın sen senı merak ediyordum tesaduf gördüm senı bende 2 denememden sonra pek girmedım kk kulubune nasılsın tedavıye başlamışsın sanırım hayırlı olsun ne aşamadasın inş bu sefer olumlu olur halıt beylemı devam edıyosun?

:42::42::42:selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum umarım iyisinizdir ben çok iyiyim toparlandım herkeze slm:45::45::45:

merhaba nerelerdesın sen senı merak ediyordum tesaduf gördüm senı bende 2 denememden sonra pek girmedım kk kulubune nasılsın tedavıye başlamışsın sanırım hayırlı olsun ne aşamadasın inş bu sefer olumlu olur halıt beylemı devam edıyosun?

Selam canim ben halit beyle devam etmiyorum dondurulmuslarla tedaviye basliyicam. Daha var... 4. Deneme .............. Ne cok sey yasadik.
Sen ne zaman baslayacaksin

Selam canim ben halit beyle devam etmiyorum dondurulmuslarla tedaviye basliyicam. Daha var... 4. Deneme .............. Ne cok sey yasadik.
Sen ne zaman baslayacaksin
daha ben beklemdeyım canım çok işim var genetıkler felan bıde rapor çıkarmak istiyorum buyuk ihtimalle kışı bulur gbıme gelıyo senın donmuşun kalmadı diye bılıyodum opu olup transfer olmadan donduracakmısınız kıme başladın tedavıye ve dörtuncü deneme demişsın donmuş tedavını ben 2 tedavın olarak biliyordum donmuştan sonra yıne tedavı oldunmu bende çok soru sordum yine. ben hala kararsızım halıt beylemı devam etsm yoksa farklı bır merkezemı gıtsem dıye hala karar veremedım aklımda sorular var inş onlar netteşirse bende başlamak istiyorum zamn hızla geçiyo yaş lar geçiyo ama hala ellerım boş
hakkında hayırlsı olsun inş canım

Uzun zamandır siteye üyeyim ama pek yazmıyorum.Ama bende bu ay 3. tüp bebek denemesini gerçekleştirdim. Bundan önceki 2 deneme meğerse hatalıymıs. Özellikle 2.denemeden sonra dünyam yıkıldı çünkü ozaman ki dr'um artık deneme yumurta donasyonu dusun yumurtan yok gıbı seyler soylerek (hemde anesteziden yeni çıktıgım an)benı mahvetti. 2 ay kendime gelemedim. 2 ay sonra 2 dr ayrı dr'a daha gıttım ,onlar umut verici konusdu. Ve birinde karar kılarak başladım 3.denemeye. Hersey yolunda gitti, hiç yumurtan yok dıyen dr'u aksine, bende 3 yumurta gelişti ve 2 si dölleerek transfer yapıldı. Dün 12.günümdü beta sonucu yaptırdım ama yıne husran sanırım düşük çıktı 26,48. dr'um yine de umudunu kesme dedı 2 gün sonra yani yarın yine test yaptırcam. yükseliyorsa umutetmeye devam. Dediğiniz gibi ne yapsak ne kadar "tamam bu sefer her sey younda olucak galiba" desende olmayınca olmuyor. Hiç aranızda suan benım durumumu yaşayan oldu mu yani düşük değerle başlayıp sürekli yükselen oldu mu? Okadar ihtiyacım var ki mucizelere. 7-8 kere yaptıranları duydukdukca korkuya kapılıyoruö. ben Kasım ayından bu yana 6 ay içinde 3 deneme yaptım. 3-4 deneme daha nasıl yaparım nasıl katlanır gerçekten bilemiyorum. Allah gerçekten yardımcımız olsun, bu denemeleri yaşamayan kimse anlamaz. Allah isteyen herkese sağlıklı şekilde çocuk nasip etsin. Zor bir süreç işin içine girdikten sonra çokk ıyı anladım.

daha ben beklemdeyım canım çok işim var genetıkler felan bıde rapor çıkarmak istiyorum buyuk ihtimalle kışı bulur gbıme gelıyo senın donmuşun kalmadı diye bılıyodum opu olup transfer olmadan donduracakmısınız kıme başladın tedavıye ve dörtuncü deneme demişsın donmuş tedavını ben 2 tedavın olarak biliyordum donmuştan sonra yıne tedavı oldunmu bende çok soru sordum yine. ben hala kararsızım halıt beylemı devam etsm yoksa farklı bır merkezemı gıtsem dıye hala karar veremedım aklımda sorular var inş onlar netteşirse bende başlamak istiyorum zamn hızla geçiyo yaş lar geçiyo ama hala ellerım boş
hakkında hayırlsı olsun inş canım

canım ben 4 ay once 3. denememi baska hastanede yaptırdım. kimyasal gebelik oldu. 3. denememde 9. gun degerim 30, 12. gun 6 cıktı. (yani tam test yapmam gereken gunde)

3 adet dondurulmusum kaldı. kısmetse gelecek ay onları koydurucam. 3. denemeden sonra cok yıkıldım. hatta psikologlara, akupunktura, ve binbir cesit terapiste neredeyse tup bebek parası doktum. kriz gecirdim hastaneye yattım. 2 haftadır iyiyim. Uyusmus ve ilac yutmus gibiyim artık. Cok sukur 2 haftadır sakinim. ama hayatımın bu kışından hicbirsey anlamadım. 4. denememi apmış olacagım kısmetse gelecek ay. Ve umarım bu denemede olur. diyecek baska kelime bulamıyorum.

Sen de umarım hakkında en hayırlı kararı verirsin. kolay gelsin, sana, bana, ona, bize, hepimize.

Uzun zamandır siteye üyeyim ama pek yazmıyorum.Ama bende bu ay 3. tüp bebek denemesini gerçekleştirdim. Bundan önceki 2 deneme meğerse hatalıymıs. Özellikle 2.denemeden sonra dünyam yıkıldı çünkü ozaman ki dr'um artık deneme yumurta donasyonu dusun yumurtan yok gıbı seyler soylerek (hemde anesteziden yeni çıktıgım an)benı mahvetti. 2 ay kendime gelemedim. 2 ay sonra 2 dr ayrı dr'a daha gıttım ,onlar umut verici konusdu. Ve birinde karar kılarak başladım 3.denemeye. Hersey yolunda gitti, hiç yumurtan yok dıyen dr'u aksine, bende 3 yumurta gelişti ve 2 si dölleerek transfer yapıldı. Dün 12.günümdü beta sonucu yaptırdım ama yıne husran sanırım düşük çıktı 26,48. dr'um yine de umudunu kesme dedı 2 gün sonra yani yarın yine test yaptırcam. yükseliyorsa umutetmeye devam. Dediğiniz gibi ne yapsak ne kadar "tamam bu sefer her sey younda olucak galiba" desende olmayınca olmuyor. Hiç aranızda suan benım durumumu yaşayan oldu mu yani düşük değerle başlayıp sürekli yükselen oldu mu? Okadar ihtiyacım var ki mucizelere. 7-8 kere yaptıranları duydukdukca korkuya kapılıyoruö. ben Kasım ayından bu yana 6 ay içinde 3 deneme yaptım. 3-4 deneme daha nasıl yaparım nasıl katlanır gerçekten bilemiyorum. Allah gerçekten yardımcımız olsun, bu denemeleri yaşamayan kimse anlamaz. Allah isteyen herkese sağlıklı şekilde çocuk nasip etsin. Zor bir süreç işin içine girdikten sonra çokk ıyı anladım.

bence degerin cok guzel. olumlu dusun.

Back
X