Uzun zamandır siteye üyeyim ama pek yazmıyorum.Ama bende bu ay 3. tüp bebek denemesini gerçekleştirdim. Bundan önceki 2 deneme meğerse hatalıymıs. Özellikle 2.denemeden sonra dünyam yıkıldı çünkü ozaman ki dr'um artık deneme yumurta donasyonu dusun yumurtan yok gıbı seyler soylerek (hemde anesteziden yeni çıktıgım an)benı mahvetti. 2 ay kendime gelemedim. 2 ay sonra 2 dr ayrı dr'a daha gıttım ,onlar umut verici konusdu. Ve birinde karar kılarak başladım 3.denemeye. Hersey yolunda gitti, hiç yumurtan yok dıyen dr'u aksine, bende 3 yumurta gelişti ve 2 si dölleerek transfer yapıldı. Dün 12.günümdü beta sonucu yaptırdım ama yıne husran sanırım düşük çıktı 26,48. dr'um yine de umudunu kesme dedı 2 gün sonra yani yarın yine test yaptırcam. yükseliyorsa umutetmeye devam. Dediğiniz gibi ne yapsak ne kadar "tamam bu sefer her sey younda olucak galiba" desende olmayınca olmuyor. Hiç aranızda suan benım durumumu yaşayan oldu mu yani düşük değerle başlayıp sürekli yükselen oldu mu? Okadar ihtiyacım var ki mucizelere. 7-8 kere yaptıranları duydukdukca korkuya kapılıyoruö. ben Kasım ayından bu yana 6 ay içinde 3 deneme yaptım. 3-4 deneme daha nasıl yaparım nasıl katlanır gerçekten bilemiyorum. Allah gerçekten yardımcımız olsun, bu denemeleri yaşamayan kimse anlamaz. Allah isteyen herkese sağlıklı şekilde çocuk nasip etsin. Zor bir süreç işin içine girdikten sonra çokk ıyı anladım.