tekrar tekrar aynı hüsranı yaşayanlara sesleniyorum...

Edanurcum bende devam edicem bu süt buharına inşallah faydasını görürüz canım benimde akıntım olur ama yumurtlama zamanında yumurta akı gibi olur bu farklıydı umarım işe yaramıştır bakalım...[/COLOR]

insallah canim faydasini görürsün bende diger ayda ayni sekilde yapicam bakalim umarim bu bize vesile olurda Rabbim nasip eder insallah.

Günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli :) Edanurcum ben 1 tane daha okudum canım 10 oldu :54:

günaydin arkadaslar :3:

edanur bende bir tane daha okudum 11 oldu

umutssuz@ tskler iyi olmaya calisiyoruz iste,cok tuaf ama bende hic heyecan yok:-) brüksel tüp bebek merkezine gitmeme 2 gün kaldi.bugün rüyamda fare gördüm,rüyatabirlerine baktim ve hastalik demekmis,dr karaman ultrasonda bir sey mi görecek acaba diye korkuyorum simdi.histereskopi yaptirmak istemiyordum aslinda ama bir sey görürse yaptirmak zorunda kalirsam diye korkuyorum,cünki bir histereskopi 3000 tl mis:-((((

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

:emir_bebek:KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :emir_bebek:

:nazar:41 MERYEM SURESi
:nazar:
OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]OKUNAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]32
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]KALAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ

Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).
Anlamı: Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.

"Fe hebli min ledünke veliyya"
"Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb."
"Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (Meryem/5,6)
( bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

(amin)

umutssuz@ tskler iyi olmaya calisiyoruz iste,cok tuaf ama bende hic heyecan yok:-) brüksel tüp bebek merkezine gitmeme 2 gün kaldi.bugün rüyamda fare gördüm,rüyatabirlerine baktim ve hastalik demekmis,dr karaman ultrasonda bir sey mi görecek acaba diye korkuyorum simdi.histereskopi yaptirmak istemiyordum aslinda ama bir sey görürse yaptirmak zorunda kalirsam diye korkuyorum,cünki bir histereskopi 3000 tl mis:-((((

ya canim öyle düsünme aklina hemende kötü seyler gelmesin insallah birsey cikmaz bende oldugumda korkmustum ama cok rahat bir operasyondu vede cok sükürki birsey cikmadi ben sey demistim keske ciksaydida hic olmmazsa tutunmama sebebi belli olurdu demistim ama yinede cok sükür birsey cikmadi.
bende arastirmistim türkiyede cok pahali bir ameliyatmis asllinda hicte öyle abartilacak fiyattaki bir operasyon degil ben almanyada yaptim tüp bebek merkezinde doktorum türk bayandi 2ay önce yapmistim bende türkiye fiyati sukadar burda fiyati nasil diye merak edip sorum doktor benim yanimda bir yeri aradi bizim yaptigimiz histereskopi fiyati kac diye sordu yanimda sesinide acti inanirmisin 60euroymus:53:ve ben sok oldum bu kadar ucuzmu diye evet dedi türkiyede hersey pahali burda bu ameliyatin bedeli bu dedi kolayda bir ameliyat valla sok oldum cokta utandim sonra.

ya canim öyle düsünme aklina hemende kötü seyler gelmesin insallah birsey cikmaz bende oldugumda korkmustum ama cok rahat bir operasyondu vede cok sükürki birsey cikmadi ben sey demistim keske ciksaydida hic olmmazsa tutunmama sebebi belli olurdu demistim ama yinede cok sükür birsey cikmadi.
bende arastirmistim türkiyede cok pahali bir ameliyatmis asllinda hicte öyle abartilacak fiyattaki bir operasyon degil ben almanyada yaptim tüp bebek merkezinde doktorum türk bayandi 2ay önce yapmistim bende türkiye fiyati sukadar burda fiyati nasil diye merak edip sorum doktor benim yanimda bir yeri aradi bizim yaptigimiz histereskopi fiyati kac diye sordu yanimda sesinide acti inanirmisin 60euroymus:53:ve ben sok oldum bu kadar ucuzmu diye evet dedi türkiyede hersey pahali burda bu ameliyatin bedeli bu dedi kolayda bir ameliyat valla sok oldum cokta utandim sonra.

edanur canim bir tane daha okudum:-)12 oldu

ben yarin trye ucuyorum ancak saliya kadar ordayim,lütfen benim icin dua edin,hersey yolunda gitsin.

evet canim tr cok pahali 3000 tl ile 60 euro arasindaki farka bakarmisin,bu yazdigini okuyunca sok gecirdim.özellikle brüksel tüp bebek cok pahaliymis:-(

icimde tuaf bir his var,bakalim hayirlisi canim.ben almanyada histereskopi yaptirmistim,ama gecen seneydi,insallah yaptirmam gerekmez.

kendinize iyi bakin,carsamba görüsürüz artik:16::16::16::16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Kızlar mrb cumanız mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... Hiç kötü düşünme canım, sen rahatım heyecan yok diyosun ama bilinç altında var bi heyecan rüyana da o yansımış bence :) rüyalarımızda her gördüğümüz gerçekleşseydi ohoooo :1: İnşallah gerek kalmaz histereskopiye canım hayırlı haberlerle gel inşallah Allah yar ve yardımcın olsun.

Edanur ben 1 tane daha okudum 11 oldu bu arada :)

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

:emir_bebek:KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :emir_bebek:

:nazar:41 MERYEM SURESi
:nazar:
OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]OKUNAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]34
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]KALAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ

Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).
Anlamı: Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.

"Fe hebli min ledünke veliyya"
"Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb."
"Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (Meryem/5,6)
( bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

(amin)

edanur canim bir tane daha okudum:-)12 oldu

ben yarin trye ucuyorum ancak saliya kadar ordayim,lütfen benim icin dua edin,hersey yolunda gitsin.

evet canim tr cok pahali 3000 tl ile 60 euro arasindaki farka bakarmisin,bu yazdigini okuyunca sok gecirdim.özellikle brüksel tüp bebek cok pahaliymis:-(

icimde tuaf bir his var,bakalim hayirlisi canim.ben almanyada histereskopi yaptirmistim,ama gecen seneydi,insallah yaptirmam gerekmez.

kendinize iyi bakin,carsamba görüsürüz artik:16::16::16::16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canim Rabbim yardimcin olsun insallah iyi haberlerlen gelirsin.....:46:

arkadaşlar hepinize umut olmak umutlaranız hiç bitmesin diye yazıyorum uzun zamandır girmiyordum kk ben iki kere tüp bebk denedim ilki tutmadı ikincisi tuttu ama 4.5 aylıkken kaybettim sadece hamile kalmakla bitmiyormuş bunu anladım 4.5 ay hiç kalkmadım 5 defa hastanede yattım ne dedilerse yaptım ama yaradanım nasip etmedi ve bebeğimin suyu bitti kalbi atıyodu hala ama bana zarar gelmesin diye doğuma başlattılar çünkü bebeğin eşi çürümüştü tabi ki büyük bir hüsran yıkıldım ama isyan etmedim yaradınıma yalvardım allahım vardır bir bildiğin diye şimdi mi ne oldu diyeceksiniz kürtajdan 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım ve ben hala inanamıyorum şükrediyorum sadece allahım isteyen herkese nasip etsin dua etmeyi asla bırakmayın bu arad a ben hamile kaldığım ay soğan kürü yapmıştım faydası oldu mu bilmem 15 gece bir bardak içtim sabahları içemedim gerçi bunların hepsi bahane herkese dua ediyorum sizde bana dua edin kızlar

Selam kizlar.. 3 basarisiz denemem var. 4. Dondurulmus yapicaz. Dun gittim, 9 unda lucrine basliycam. Uzun protokol dondurulmus tedavisi. İlk defa deneyecegim. Bakalim.
Dana once 2. Denememde dondurulmustu tutmadi ama kisA protokoldu direk bantlarla baslamistim.
İnsallah bu farkli dondurulmus tedavisi sonuc verir
4. Seferde basaranlar var midir cok ?
Bu arada liste icin bilgilerim:

Normal yolla 2 dis gebelik. Tek tupum alindi.
İnfertilite sebebi tup enfeksiyonu ve kan pihtilasmasi

3 basarisiz tup bebek. 3. Kimyasal gebelikti.
İlk deneme tazelerle 2. Gun embriyosu negatif
2. Deneme dondurulmus bahceci 3. Gun negatif
3. Deneme tazelerle kadikoy sifa blastokist 5. Gun embriyosu kimyasal

4. Deneme icin dondurulmus tedavime 9 unda lucrin ignelerimle baslayacagim nasibse

Yas 33
4,5 yillik evliyim

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize umut olmak umutlaranız hiç bitmesin diye yazıyorum uzun zamandır girmiyordum kk ben iki kere tüp bebk denedim ilki tutmadı ikincisi tuttu ama 4.5 aylıkken kaybettim sadece hamile kalmakla bitmiyormuş bunu anladım 4.5 ay hiç kalkmadım 5 defa hastanede yattım ne dedilerse yaptım ama yaradanım nasip etmedi ve bebeğimin suyu bitti kalbi atıyodu hala ama bana zarar gelmesin diye doğuma başlattılar çünkü bebeğin eşi çürümüştü tabi ki büyük bir hüsran yıkıldım ama isyan etmedim yaradınıma yalvardım allahım vardır bir bildiğin diye şimdi mi ne oldu diyeceksiniz kürtajdan 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım ve ben hala inanamıyorum şükrediyorum sadece allahım isteyen herkese nasip etsin dua etmeyi asla bırakmayın bu arad a ben hamile kaldığım ay soğan kürü yapmıştım faydası oldu mu bilmem 15 gece bir bardak içtim sabahları içemedim gerçi bunların hepsi bahane herkese dua ediyorum sizde bana dua edin kızlar

Ay maaşallah Rabbim tamamına erdirsin canım. Ne güzel ya böyle duyunca bizimde neden olmasın ki diyorum Çünkü Rabbim istedikten sonra her türlü olur. senin tüp bebek yapma nedenin neydi canım???

Selam kizlar.. 3 basarisiz denemem var. 4. Dondurulmus yapicaz. Dun gittim, 9 unda lucrine basliycam. Uzun protokol dondurulmus tedavisi. İlk defa deneyecegim. Bakalim.
Dana once 2. Denememde dondurulmustu tutmadi ama kisA protokoldu direk bantlarla baslamistim.
İnsallah bu farkli dondurulmus tedavisi sonuc verir
4. Seferde basaranlar var midir cok ?
Bu arada liste icin bilgilerim:

Normal yolla 2 dis gebelik. Tek tupum alindi.
İnfertilite sebebi tup enfeksiyonu ve kan pihtilasmasi

3 basarisiz tup bebek. 3. Kimyasal gebelikti.
İlk deneme tazelerle 2. Gun embriyosu negatif
2. Deneme dondurulmus bahceci 3. Gun negatif
3. Deneme tazelerle kadikoy sifa blastokist 5. Gun embriyosu kimyasal

4. Deneme icin dondurulmus tedavime 9 unda lucrin ignelerimle baslayacagim nasibse

Yas 33
4,5 yillik evliyim

Çok geçmiş olsun canım sende az şeyler yaşamamışın Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah. Dondurulmuşların kaçıncı gün embriyosu canım??

merhaba arkadaşlar.. Benimde canım çok sıkılıyor .. 2. denemem yarın belli olacak sonuç.. ama çoook ümitsizim :( kesin yine olmadı diyorum..Bir arkadaşım çok güzel söylemiş Allah istiyorsa olacak...

Ay maaşallah Rabbim tamamına erdirsin canım. Ne güzel ya böyle duyunca bizimde neden olmasın ki diyorum Çünkü Rabbim istedikten sonra her türlü olur. senin tüp bebek yapma nedenin neydi canım???

Çok geçmiş olsun canım sende az şeyler yaşamamışın Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah. Dondurulmuşların kaçıncı gün embriyosu canım??

canım benim çikolata kisti var pco ayrıca cd 56 bağışıklık sorunu kan pıhtılaşması anlayacağın dert bir deyil eşimde problem yok allaha şükür bebeğim kendiliğinden geldi

merhaba arkadaşlar.. Benimde canım çok sıkılıyor .. 2. denemem yarın belli olacak sonuç.. ama çoook ümitsizim :( kesin yine olmadı diyorum..Bir arkadaşım çok güzel söylemiş Allah istiyorsa olacak...

canım böyle umutsuz olma yaradanım büyük olmazsada vardır bir hayır bak ben neler yaşadım ama mücizem hiç beklediğim anda geldi
,

Sıkma canını güzelim yaa ümidini kaybetme dicem ama olmadıkça insan yıkılıyo... 2. denemenmiş olur inşallah hiç bi değişiklk yok mu? İnsan hissediyo çünkü...

canım benim çikolata kisti var pco ayrıca cd 56 bağışıklık sorunu kan pıhtılaşması anlayacağın dert bir deyil eşimde problem yok allaha şükür bebeğim kendiliğinden geldi

Hımm bende de pkos vardı canım kiloya bağlı ama 11 kilo verince ortadan kalktı çok şükür. İlaçla adet olurdum şimdi günün gününe hamdolsun. Benim sağ kanalım tamamen kapalı solda da kısmi yapışıklık var o yüzden tüp bebek yaptırdık eşimde bişey yok biraz morfoloji bozukluğu var ama çok önemli değil demişti dr. İnşallah Rabbim bize de normal yolla gönderir mucizemizi. Sen nası anladın canım hamile olduğunu değişiklik mi oldu? Hani soruyorum çünkü pkos var diyosun adet düzensizliğin vardır seninde...

Sıkma canını güzelim yaa ümidini kaybetme dicem ama olmadıkça insan yıkılıyo... 2. denemenmiş olur inşallah hiç bi değişiklk yok mu? İnsan hissediyo çünkü...

Hımm bende de pkos vardı canım kiloya bağlı ama 11 kilo verince ortadan kalktı çok şükür. İlaçla adet olurdum şimdi günün gününe hamdolsun. Benim sağ kanalım tamamen kapalı solda da kısmi yapışıklık var o yüzden tüp bebek yaptırdık eşimde bişey yok biraz morfoloji bozukluğu var ama çok önemli değil demişti dr. İnşallah Rabbim bize de normal yolla gönderir mucizemizi. Sen nası anladın canım hamile olduğunu değişiklik mi oldu? Hani soruyorum çünkü pkos var diyosun adet düzensizliğin vardır seninde...

canım ben 2 3 ay olmazdım bazen ilaçla bile geç oluyodum bebek düştükten sonra 2 ay korundum 3 ay soğan kürüde yaptım zaten o ay hamile kaldığımı öğrendim adet günümde benim kahverengi lekelenme oldu 1 2 damla da kan ama devamı gelmedi 10 gün geçtikten sonra test yaptım benim gögüs uçlarımda şekil değişti birazda ordan belki dedim ama herkeste farklı oluyo rabbim isteyen herkese nasip etsin dua et bol bol

canım ben 2 3 ay olmazdım bazen ilaçla bile geç oluyodum bebek düştükten sonra 2 ay korundum 3 ay soğan kürüde yaptım zaten o ay hamile kaldığımı öğrendim adet günümde benim kahverengi lekelenme oldu 1 2 damla da kan ama devamı gelmedi 10 gün geçtikten sonra test yaptım benim gögüs uçlarımda şekil değişti birazda ordan belki dedim ama herkeste farklı oluyo rabbim isteyen herkese nasip etsin dua et bol bol

castamooommmm sana ınanamıyorum yanı once yıkıldım bebegını kaybetmene sonrasında hemen kendınden kaldıını gordum harıka bı haber bu cnm bnm ya masallah rabbım bu sefer kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhh ben de bugun 2. ıgnemı yedım 1 sene uzerıne yenıden baslıyorum cnm hayırlısyla bana da dua et opuyorum cok :)

ilkini yaptırdığımızda kanun çıkmamıştı emriyo sınırlamısla ilgili o yüzden 4 embriyo, 2.de 2 embriyo, 3.de 3 embriyo transfer ettiler ama kısmet değilmiş. Bilemiyorum doktorun başarısıyla ilgisi var mıdır ama olmadı işte. 4. denemeyi düşünüyorduk ama parasal durumlar hiç uygun değil malesef. yaşım 35 amaaan napıyım diyorum verecek olan öylede verir böylede verir. Bizde evlat sahibi olmayalım ama işte hamile birini görünce ya da duyunca gönlüm razı olmuyor. Keşke parasal sıkıntı olmasa da yine yaptırsam.

selam kizlar aramiza yeni arkadaslar kstilmis yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyotrum.
Kizlar bir iki hafta yokum Laptopum bozuldu yenisi 1-2hafta sürer ceptende yazmak zor oluyor ama listeyi aksatmiyacam insallah

Back
X