merhaba arkadaslar
31 yasındayım 13 yıllık evliyim , kagıt üzerinde benim ve eşimin sonuçlarına göre 2 ayda bir hamile kalmam lazım ama gelin görün ki 1 kez bile nasip olmadı.
2-3 kez soğan kürü denedim , 1 kez incir kürü denedim eşime 2 kez keçiboynuzu kürü uyguladım.
313 kere Ayetel Kürsi okudum, 7 gün oruç tutup orucumu hayırlı dualarla açtım. Perşembeleri dilek tuttum.
2 kez tüp bebek denedim. İkisinde de herşey çok iyi gitti ve ikişer adet 5. gün embriyosu blast. embr. transfer edildi ama
sonuç beta hcg hormonu 0,1 cıktı. Hamileligin h si bile yok !!!
Özellikle tüp sonuçlarından sonra çok acı çektim, kimsenin sesini duymaya, çocuk muhabbetini dinlemeye 1 sn bile tahammülüm yoktu,eşimden bile soğudum bir ara. Sen zorluyorsun beni dedim içimden, benim kadar canın yanmıyo çünkü dedim. Bunca ilaca iğneye o iğrenç doktor koltuğuna sen katlanmıyosun çünkü dedim.Çok gözyaşı döktüm, kalbim göğsüme sığmaz oldu, her hamilelik haberi aldıkça inceden bir sızı hissettim . Bunun adı kıskançlık değil. Bunun adı özlem,bunun adı Allahım bir gün bana da nasip edecek misin ? , bunun adı hayal , umut, dilek.. Bunun adı asla ve asla kıskançlık değil..
Sonra Tövbeler ettim Büyük Allahıma , af diledim. Benim bunu sorgulamak ne haddime dedim. Sen bir hayır görmesen nasip etmez misin elbet edersin dedim. Sen beni affet, tövbemi kabul et Rabbim dedim. Sonra rahatladım inanın.
Bazen mücadele etmek lazım, ama olmuyorsa ısrar yerine kabullenmek lazım.Ama bu en son en en son unutmayın.
Şuan hastayım, son tüp denememin husranını 15 martta aldım cünkü. Ama biter bitmez saracoglunun sitesinden aldıgım kolay hamile
kalma kürüne başlıcam 3 aylık bir kür bu. Sonrasını şuan bilmiyorum , Allahtan tek dileğim birdaha o doktor koltuğuna sadece bebeğimi görmek için yatmayı nasip etmesi.
Büyük Allahım İsteyen her kuluna tez vakitte hayırlısı ile nasip eder inşallah. Kötü seslere kulaklarınızı tıkayın içinizden dua edin.Allahım beni bu insanlardan uzak tut karşıma çıkarma diye dua edin bol bol. Umarım içlerinde 1 lokma vicdan olur da , can yakmak için çirkinlik yapmaktan vazgeçerler.
Unutmayın Allah bir kapıyı kapar,başka bir tanesini açar .Kimin ne olacağını da kimse bilemez.Umarım bugün bizim canımızı bilinçli olarak yakanlar Allah'ın azabından korkarlar da insan olmaya karar verirler.
Nolur umudunuzu kaybetmeyin, kendim için her dua edişimde isteyen her kuluna nasip et Rabbim diyorum. Yüzlerinizi görmediğim isimlerinizi bilmediğim sizler için de dua ediyorum.
Hayırlı haberler uçarak gelsin hepimize inşallah..