- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.341
Arkadaşlar merhaba.Üç buçuk yıl oldu boşanalı dört yaşında bir oğlum var .Evliyken , boşanma dönemimde bikac konu acmıştm hatırlayanlar olur.İki yıldır konuşuyrdm biriyle.İlk yılı varlığyla yokluğu pek belli değildi ama ikinci yıl dolu dolu tanımayla geçti.Değer gördüğümü hissediyordum tabi bende çok değiştim boşandıktan sonra alma verme dengesine dikkat etmeye çalışıyordm kendime değer vermeye calsyrdm.Gel gelelim bu kadar süre geçmesine rağmen benim adamakıllı bir ilişki yaşadığımı hissetmiyor olmam biçok şeyin karşı tarafın isteğine göre ilerlemesi tam ifade edemiyorum ama bir sürü şey var .Mesela evlenelim demedim fakat imasını bile yapsam acitasyon yapmak ,ben zaten bir kez evlendim demek ama yinede terketmiym diye açık kapı bıraktı süre boyunca. Tavır koydum ,duvar ördüm adamakıllı ilişki istiyorsan gel dedim bu arada o tavırları triplerle ,yanlış davranışlarla yapmadm açıkça söyleyip sessizce bekledim sabır taşına çevirdi iki yıllık süre zarfında ama yinede sukunetimi korudum söz vermiştim kendime artk bağımlı olmayacaktım diye .Ben tavır koydukca tavrımı yıkmaya çalıştı baktı ki ben artk çok netim kabullendi aslında kendi bırakmam için herşeyi yaptı fakat ben rest çekince kendimi suçlu gibi hissediyorum.Rehberden silince dört gün sonra baktm oda silmis. Derdim illa evlilik değildi fakat ilişkide hep soruyla yasyrdm huzursuzdum cevapta alamıyordum.Haklı olduğumu biliyorum fakat yine de huzurusuzum.Konuşmayı yaptm ama numarayı niye sildim diyrm çünkü ben silmeden önce silmemsiti .Ulasmak isterse nasıl ulaşacak ortak arkadas bişey yok diye düşünüyorum.Sonra yazacağı varsa yine numarayı bulur yazar diyorum nasıl tabi onu bilmiyorum.Ben tekrar eklesem ya da yazsam tükürdüğümü yalamış olacam yapmak istemiyorum.Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Bu arada aramızda tek bir hakaret kötü söz geçmedi.
Son düzenleme: