:)Bi daha kimse kabul etmez seni bence geri don nisanlina
elbette mutlu olursun.Nişanlımdan ayrıldım malum attım yüzüğü bütün kk şahit..
Sadece bir sorum olacak tekrar mutlu olan aşık olan seven nişanlanan evlenen var mı ? Yani bu mümkün mü ? Zira endişeleniyorum.. Aslında şuan hiç aklımda yeni bir ilişki fikri Yok.Eskisi gibi ölüp bayılmıyorum da yaşadıklarım için..
Biraz hissizleştim sanırım. Kendisi her ne kadar bana ulaşmak istese de saçma sapan bahanelerle mesaj atsa da cevap vermiyorum..
Gelelim asıl konuya: sonuçta nişanlısından ayrılmış bir genç kız. Karşı taraf yeni bir ilişkiye başlamak istediğinde nişanlı olması önemli mi ? Sonuçta nişan atan benim.. Diğer erkekler için bir kriter mi ? Bunu merak ediyorum..
Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
Haklısın..elbette mutlu olursun.
diger tanıştıgın insanlara nişan attıgını söylemek zorunda degilsin ki...
evlenip boşansan ve bir cocugun olsa evet de nişan bu ya..
diyelim ki söyledin, 'aa olmaz nişan atmışsın kabul edemem' derse yüzüne tükür o adamın
Ben kategorize etmedim Mune buradaki hanımlar çok eleştiriyor kimseye laf atmadım haddim değildir zaten.Hanımlar,
konu temiz pis olayından çıkıp özüne dönebilir mi acaba?
Biz kadınlar birbirimiz evli, bekar, boşanmış, dul, çalışan, ev kadını, okumuş, okumamış, temiz, kirli diye diye kategorize edip ötekileştiriyoruz sonra da erkeklerden saygı bekliyoruz, bizim birbirimize saygımız yok ki.
Öze dönelim lütfen
ya mune sen hep bizi mi takip ediyorsun... bir olay oluyor anında buralardasın da :)Hanımlar,
konu temiz pis olayından çıkıp özüne dönebilir mi acaba?
Biz kadınlar birbirimiz evli, bekar, boşanmış, dul, çalışan, ev kadını, okumuş, okumamış, temiz, kirli diye diye kategorize edip ötekileştiriyoruz sonra da erkeklerden saygı bekliyoruz, bizim birbirimize saygımız yok ki.
Öze dönelim lütfen
:)))ya mune sen hep bizi mi takip ediyorsun... bir olay oluyor anında buralardasın da :)
kk nın genelini sürekli takip edip edip okuyorsan vallahi işiniz zor..
kendimi gunun safı ilan ediyorum.elbette mutlu olursun.
diger tanıştıgın insanlara nişan attıgını söylemek zorunda degilsin ki...
evlenip boşansan ve bir cocugun olsa evet de nişan bu ya..
diyelim ki söyledin, 'aa olmaz nişan atmışsın kabul edemem' derse yüzüne tükür o adamın
Aslında onu yapmaya çalışıyorum ama bazı insanlar bana acıyarak bakıyor sanki.. "ay yazııık bu kızında kaderi böyleymiş hiç yüzü gülmüyor baksanıza" modundalar..Şuan ayrılık acısıyla bunları hissediyor olman çok normal.
Elbet de yeniden miden de kelebekler uçacak .
Sadece kafanı bian önce boşaltıp, geçmişin olumsuzluklarını hafifletip , önüne bakabilirsen...
Sanki kundakta bebeğin ve yahut devası olmayan bir hastalık yahu bosversene başkalarının vah vahlarını ,kederlenmelerini sen değerlisin başkaları karaları bağlayarak durumu nötrleştiriyorlarsa dinleme bile sonun da üzüleceğime şimdi bitmesi hayrıma bile oldu de geç .Aslında onu yapmaya çalışıyorum ama bazı insanlar bana acıyarak bakıyor sanki.. "ay yazııık bu kızında kaderi böyleymiş hiç yüzü gülmüyor baksanıza" modundalar..
tabikide hayır bence sanslısın bile evlenip ayrılmaktansa ne olcaksa basında olsunNişanlımdan ayrıldım malum attım yüzüğü bütün kk şahit..
Sadece bir sorum olacak tekrar mutlu olan aşık olan seven nişanlanan evlenen var mı ? Yani bu mümkün mü ? Zira endişeleniyorum.. Aslında şuan hiç aklımda yeni bir ilişki fikri Yok.Eskisi gibi ölüp bayılmıyorum da yaşadıklarım için..
Biraz hissizleştim sanırım. Kendisi her ne kadar bana ulaşmak istese de saçma sapan bahanelerle mesaj atsa da cevap vermiyorum..
Gelelim asıl konuya: sonuçta nişanlısından ayrılmış bir genç kız. Karşı taraf yeni bir ilişkiye başlamak istediğinde nişanlı olması önemli mi ? Sonuçta nişan atan benim.. Diğer erkekler için bir kriter mi ? Bunu merak ediyorum..
Evlenip bosanmadin sadece nişanlandın. .gerçi evlenip boşananlar neden kriterlere uymuyor onu da anlamış değilimNişanlımdan ayrıldım malum attım yüzüğü bütün kk şahit..
Nişanlımdan ayrıldım malum attım yüzüğü bütün kk şahit..
Her şey geçecek..... Acın taze. Az sakin ol nefes al. Kaç kisi eski sevgilisi için son nefesine kadar her gün acı çekmiş ki. Gün gelir şükredersin bittiğineVe bunalıma giriyorum dışarı çıkıp geziyorum arkadaşlarım var sosyal bir insanım ama işte sonra bazen kendimi odaya kapatıyorum bir değmez için.. Tam bir gerizekalı insanı hayatıma aldığım için kendime kızıyorum. Bakıyorum herkes mutlu bir ben böyleyim sanki
Ciddi misiniz bu yarı kirli meselesinde? İroni mi yapıyorsunuz?Nişandan dönene "yarı kirli" diye adlandırırlar. "Elin artığı" damgasını yersin kabul etmez hiçbir erkek seni böyle. Mutlu olamazsın.
Dön sen bence nişanlına geçmişe sünger çek adam seviyor seni ki mesaj atıyor, çabalıyor, tekrar kazanmak istiyor seni. Sensiz yapamaz o adam. Barışın.
Lütfen şaka yapmayınNişandan dönene "yarı kirli" diye adlandırırlar. "Elin artığı" damgasını yersin kabul etmez hiçbir erkek seni böyle. Mutlu olamazsın.
Dön sen bence nişanlına geçmişe sünger çek adam seviyor seni ki mesaj atıyor, çabalıyor, tekrar kazanmak istiyor seni. Sensiz yapamaz o adam. Barışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?