• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrardan Ayrılıp Mutlu Olan ?

Senin yazdıklarına karşılık yazıyorum.Sen sormuşsun millette yazıyor işte.Madem bişeyler yaşadın tertemizim diyemezsin.Ayrıca istediğinle istediğini yaşarsın bunada kimse karışamaz.Keşke insanların kafası vicdanı tertemiz olsa.Namusu başka yerlerde aramasa.
Temizlikten kastınızı çok açık siz de yazmışsınız :) bence siz de hiç bir şey söylemeyin..

Şükür tertemizim..
Merlin senin konularında hiçbir zaman sivri taraf olmadım.
Ama yeter canım yeter.
Daha geçen konunda bekaretimi ona verdim, ayrılamam diye ağlıyodun, şimdi tertemizim diyorsun.
Gün geçmiyor ki 32 yaşında beyni olmayan adam ile ilgili konu açmayasın.
Canın mı sıkılıyor, elişi gör, dışarı çık, sinemaya git, arkadaşlarınla buluş.
Gerek yok bu kadar sömürüye.
İnsnalar analarını babalarını kaybediyor, insanlar 5 çocukla ortada kalıyor, ve yaşamlarına devam ediyor.
Sen bir tutam aklı olmayan adamdan sonra nasıl toplanırım diyosun.
Ya bırak Allah aşkına bırak.
Bir dediğin diğerini tutmuyor hep bir çelişki.

Nişanlımdan ayrıldım malum attım yüzüğü bütün kk şahit.. :KK15:
Sadece bir sorum olacak tekrar mutlu olan aşık olan seven nişanlanan evlenen var mı ? Yani bu mümkün mü ? Zira endişeleniyorum.. Aslında şuan hiç aklımda yeni bir ilişki fikri Yok. :KK43:Eskisi gibi ölüp bayılmıyorum da yaşadıklarım için..
Biraz hissizleştim sanırım. Kendisi her ne kadar bana ulaşmak istese de saçma sapan bahanelerle mesaj atsa da cevap vermiyorum..:kusmuk:
Gelelim asıl konuya: sonuçta nişanlısından ayrılmış bir genç kız. Karşı taraf yeni bir ilişkiye başlamak istediğinde nişanlı olması önemli mi ? Sonuçta nişan atan benim.. Diğer erkekler için bir kriter mi ? Bunu merak ediyorum..
Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
sen niye panik oluyorsun bu kadar hiç anlayamıyorum?

Ben temizlikten kastı bacak arasında aramıyorum canım.Sen kendi yazdıklarını bi oku istersen.Kimsenin namusu kimseyi ilgilendirmiyor çunku.
Senin yazdıklarına karşılık yazıyorum.Sen sormuşsun millette yazıyor işte.Madem bişeyler yaşadın tertemizim diyemezsin ???

Konuya "nişan atmış insanla birlikte olmayacak biriyle işiniz olmasın zaten" yazmak için girdim ki "tertemizim" yazısını gördüm. Bence siz eski nişanlınızla evlenin. Çünkü bu düşünce yapısıyla muhakkak bunu sorun edecek birileriyle karşılaşacaksınız. Bir kadının kendisini bu yüzden tertemiz diye tanımlaması üzücü ya ne bileyim. Hakikaten yazık yani.

Merlin senin konularında hiçbir zaman sivri taraf olmadım.
Ama yeter canım yeter.
Daha geçen konunda bekaretimi ona verdim, ayrılamam diye ağlıyodun, şimdi tertemizim diyorsun.
Gün geçmiyor ki 32 yaşında beyni olmayan adam ile ilgili konu açmayasın.
Canın mı sıkılıyor, elişi gör, dışarı çık, sinemaya git, arkadaşlarınla buluş.
Gerek yok bu kadar sömürüye.
İnsnalar analarını babalarını kaybediyor, insanlar 5 çocukla ortada kalıyor, ve yaşamlarına devam ediyor.
Sen bir tutam aklı olmayan adamdan sonra nasıl toplanırım diyosun.
Ya bırak Allah aşkına bırak.
Bir dediğin diğerini tutmuyor hep bir çelişki.
Bekaretimi vermedim ki ne alaka bir şeyler yaşadım çok kötüyüm dedim.. oda psikolojikmiş geçti gitti. Temiz lafını ben geçmişte onla bunla kafasına göre bir şeyler yaşanmakla ilgili dedim..

Konuya "nişan atmış insanla birlikte olmayacak biriyle işiniz olmasın zaten" yazmak için girdim ki "tertemizim" yazısını gördüm. Bence siz eski nişanlınızla evlenin. Çünkü bu düşünce yapısıyla muhakkak bunu sorun edecek birileriyle karşılaşacaksınız. Bir kadının kendisini bu yüzden tertemiz diye tanımlaması üzücü ya ne bileyim. Hakikaten yazık yani.
Ne mana ?

Bilmem panik değilde umutsuzluk diyelim her genç kadında olan cinsten :işsiz:
hayatla pazarlık olmaz merlin.
düşüncelerin sağlıklı değil.
zor bir ilişkiden çıkmışssın.
toaprlanmak için zamana ihtiyacın varken açtığın konular çok garip geliyor bana.
biraz sakin olsan ve akışına bıraksan.
gerçi tavsiyeleri pek dikkate de almıyorsun ama yine de yazalım :))

hayatla pazarlık olmaz merlin.
düşüncelerin sağlıklı değil.
zor bir ilişkiden çıkmışssın.
toaprlanmak için zamana ihtiyacın varken açtığın konular çok garip geliyor bana.
biraz sakin olsan ve akışına bıraksan.
gerçi tavsiyeleri pek dikkate de almıyorsun ama yine de yazalım :))
Ya sakinim öyle sordum sadece ne biliyim canım sıkıldı konuşmak istedim belki de

bu nasıl laf ya? kusura bakmayın ama sizin kafanızın içi de tertemiz galiba
Geçmişimde yaşadığım bir şeyler olmadı nişanlımla sadece bir kaç bişe yaşadım demek istedim ben orada ama millet saldırıyor mübarek.

Senin yazdıklarına karşılık yazıyorum.Sen sormuşsun millette yazıyor işte.Madem bişeyler yaşadın tertemizim diyemezsin ???
Bak millet yazmış işte.Geçen günkü konunda bekaretimi verdim diyormuşsun.Neren temiz kaldı :)
Önce kafan beynin temiz olsun.Herkes tertemizim lafına takılmış ama sen kafayı benim yorumlarıma taktın

Bak millet yazmış işte.Geçen günkü konunda bekaretimi verdim diyormuşsun.Neren temiz kaldı :)
Önce kafan beynin temiz olsun.Herkes tertemizim lafına takılmış ama sen kafayı benim yorumlarıma taktın
Bekaretimi verdim demedim millet kulaktan dolma konuşuyor yakınlaştık dedim ileri olmasa da bir şeyler oldu dedim. Allah'ım sen sabır ver. O da evleneceğim adam gözüyle baktığım için. Başka kimseyle eski sevgililerimde hiç bir şey olmadığı manasında tertemizim dedim onu ben. Saçma sapan şeylerle milleti delirtiyorsunuz ya.

Back
X