- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
Şükür tertemizim..
korkunç bir cevap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükür tertemizim..
Arkadaşım anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun.Bekaretini versende bu seni ilgilendirir.Vermiş bile olsan ben sana kirlendin demem diyemem seni yargılamak bana duşmez anladın mı? Başka sevgililerinlede bişeyler yaşamış olabilirdin ne olmuş yani.Ben ve birçok kişi senin " çok şukur tertemizim " lafına takıldı.Sen söylediğin lafın nereye gittigini şuan anlayamayacak kafadasın galiba.Saçma sapan bir cümleyle sen milleti delirttin farkında mısın????Bekaretimi verdim demedim millet kulaktan dolma konuşuyor yakınlaştık dedim ileri olmasa da bir şeyler oldu dedim. Allah'ım sen sabır ver. O da evleneceğim adam gözüyle baktığım için. Başka kimseyle eski sevgililerimde hiç bir şey olmadığı manasında tertemizim dedim onu ben. Saçma sapan şeylerle milleti delirtiyorsunuz ya.
Aynen aynen bende böyle düşünüyorumNişanlanmak sevgililiğin içine aileleride katıp cümbür cemaat tanışmanın alyanslı olan kısmı .
Ha sevgilinden ayrılmışsın ha nişanlından fark yok.
3 kez evlilik yapan akrabam var kocalarının hepsinin ilk evliliğiydi . Artı attığı uzatmalı nişanlısıda vardı . Bidaha evlensem yine bekar biriyle evlenirim diyo evliliğin erkekten dolayı bittiğini düşünüyo çünkü . Genelleme yaparsakta doğru diyebiliriz.
Arkadaşım 18 yaşında evlendi 1 yıl sonra bebeğin ayı dolmadan boşandı. O gerzek herif yüzünden okumadığı üniyi okudu kurslara gitti . Şimdi 29 yaşında hiç evlenmemiş biriyle evleniyo .
Sen hangi nişandan bahsediyosun ?
Korkunç bir cevap evet o an ağzımdan öyle çıktı tamam tamam saldırmayın Of ya keşke kafam resetlense kafamda deli sorular
Nişanlımdan ayrıldım malum attım yüzüğü bütün kk şahit..
Sadece bir sorum olacak tekrar mutlu olan aşık olan seven nişanlanan evlenen var mı ? Yani bu mümkün mü ? Zira endişeleniyorum.. Aslında şuan hiç aklımda yeni bir ilişki fikri Yok.Eskisi gibi ölüp bayılmıyorum da yaşadıklarım için..
Biraz hissizleştim sanırım. Kendisi her ne kadar bana ulaşmak istese de saçma sapan bahanelerle mesaj atsa da cevap vermiyorum..
Gelelim asıl konuya: sonuçta nişanlısından ayrılmış bir genç kız. Karşı taraf yeni bir ilişkiye başlamak istediğinde nişanlı olması önemli mi ? Sonuçta nişan atan benim.. Diğer erkekler için bir kriter mi ? Bunu merak ediyorum..
Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
Aynen aynen bende böyle düşünüyorum
Ohoo eskiden bir erkek kızın başındaki örtüyü kapıp kaçtıysa onun sayılıyordu artık bazı yörelerde. Başka kimse almıyordu kızı. Eskiye gidersen daha neler var. Şu an nasıl olduğu önemli. Şu an önemli değil. Ama bir erkek nişan atmış olsa benim için bunun sebebi önemli olurdu. Hani bir sakatlık var mı diye.Eskiden çok önemli miydi![]()
2 hafta oldu aynen haklısınıznişan atalı ne kadar oldu ki yeni birini sevip sevmemeyi düşünüyorsun?? biraz soğusun ondan sonra vay ben ne kadar akılsızmışım da bu kadar üzülmüşüm diyeceğin konusunda sana garanti verebilirim.
TmmCaniiim abartılacak bir şey yok orta da nasip değilmiş olmamış. Ben su an nisanliyim 2. Kez nisanlandim cok ta mutluyum nisanlim da daha önceden soz nisan vs yasamamis bir insan yani insan olana pekte takilcak birsey degil. Merak etme unutucaksin acıların hafifleyecek yeni evleneceğn adami bulduğunda ise iyiki ayrilmisiz diyeceksin. En azindan Benim öyle oldu
Hayır.Barışıcaksın gibime geliyor.
Hakkında hayırlısı.