tekrardan başlayabilmek lazım :)

akifinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
332
496
33
31
merhaba hanımlar :) boğazına çok düşkün biri olarak doğum sonrası aldığım kiloları bir türlü veremedim.diyetisyene gittiğim zamanlar verdim ama çok çabuk sıkılan biriyim.hep yarıda bıraktım.yarın 1 mayıs ve yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.buraya her gün ne yediysem yazacağım. bakalım nasıl ilerleyeceğim.yarın sabah tartılıp başlıyorum :)

Kaç kilo aldın?

bu sabah ne yediğim ile başlasam iyi olacak :) bir kepekli sandviç 1 kupa şekersiz çay domates salatalık peynir haşlanmış yumurta maydonoz
ara öğünde bir küçük elma tarçınlı duble sade türk kahvesi

incirli aktivya ve bir küçük elma :) kandil simidi yedim ondan öncede yarın nasıl bir gün bekliyor beni acaba :)

günaydınlarrrr :) 79.300 gr la başlıyorum.yeni ay bol eksili geçer inşallah :)
sabah 3 bardak su içtim aç karnına şimdi yeşilçayımla birlikte domates salatalık maydonoz bir dilim peynir bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek ve yarım havuç yiyorum

günaydınlarr :) dün akşam kabak sote cevizli hazır işkembe çorbası içtim.misafirliğe gittik orda da bir çay bir ıhlamur yedim ikramları geri çevirdimbu sabaha gelecek olursak kepek ekmeğe peynirli domatesli tost ve şekersiz çay :) akşama misafirliğe gidicem kazam mübarek olsun :)

ben buraya yazmayalı ne çok olmuş öyle ya :) bu geçen süre zarfında kendimi salmış ve 80 kilonun üzereine çıktımpazartesi 80.700 gr ile başladım.çok aşırı sıktığım söylenemez.ölçülü yiyorum su içimine ve yeşilçaya dikkat ediyorum.gündüz sıkıntı yok ama benim derdim akşam yemeği ile.çalıştığım için bir türlü düzeni mi oturtamadım o gün annemde kayınvalidem de evde ne bulduysam onu yiyorum.eşim gece atıştırmayın seven biri.ona da eşlik ediyorum
neyse bu 3 gün de 700 gr gitmiş.yavaş yavaş asmadan vermek istiyorum.günlük tartılıyorum artık :) kalem kalem yazıyorum ne yediysem.bakalım bu sefer amacıma ulaşırım

sabah 1 haşlanmış yumurta 1 parça peynir 5 zeytin biraz maydonoz bir salatalık küçük salkım üzüm ve ananaslı yeşilçay içtim :) sonrasında limon soda ve ardından duble sade neskafe içtim acayıip tok tutuyor :) 1 litre su bitti sabah kalkar kalkmaz içtiğim 2 bardak su hariç 2.5 -3 litre içmeye çalışıyorum:)
şimdiden bol eksiler :)

öğlen kıymalı kabak yemeği yedim bir büyük ayran ile birlikte üzerine 1 kupa siyah çay içtim :) su içmeye devammmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…