tekrardan başlayabilmek lazım :)

akifinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
332
496
33
31
merhaba hanımlar :) boğazına çok düşkün biri olarak doğum sonrası aldığım kiloları bir türlü veremedim.diyetisyene gittiğim zamanlar verdim ama çok çabuk sıkılan biriyim.hep yarıda bıraktım.yarın 1 mayıs ve yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.buraya her gün ne yediysem yazacağım. bakalım nasıl ilerleyeceğim.yarın sabah tartılıp başlıyorum :)

merhaba hanımlar :) boğazına çok düşkün biri olarak doğum sonrası aldığım kiloları bir türlü veremedim.diyetisyene gittiğim zamanlar verdim ama çok çabuk sıkılan biriyim.hep yarıda bıraktım.yarın 1 mayıs ve yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.buraya her gün ne yediysem yazacağım. bakalım nasıl ilerleyeceğim.yarın sabah tartılıp başlıyorum :)

Kaç kilo aldın?

bu sabah ne yediğim ile başlasam iyi olacak :) bir kepekli sandviç 1 kupa şekersiz çay domates salatalık peynir haşlanmış yumurta maydonoz
ara öğünde bir küçük elma tarçınlı duble sade türk kahvesi

incirli aktivya ve bir küçük elma :) kandil simidi yedim ondan öncede :KK11: yarın nasıl bir gün bekliyor beni acaba :)

günaydınlarrrr :) 79.300 gr la başlıyorum.yeni ay bol eksili geçer inşallah :)
sabah 3 bardak su içtim aç karnına şimdi yeşilçayımla birlikte domates salatalık maydonoz bir dilim peynir bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek ve yarım havuç yiyorum

günaydınlarr :) dün akşam kabak sote cevizli hazır işkembe çorbası içtim.misafirliğe gittik orda da bir çay bir ıhlamur yedim ikramları geri çevirdim:KK71:bu sabaha gelecek olursak kepek ekmeğe peynirli domatesli tost ve şekersiz çay :) akşama misafirliğe gidicem kazam mübarek olsun :)

ben buraya yazmayalı ne çok olmuş öyle ya :) bu geçen süre zarfında kendimi salmış ve 80 kilonun üzereine çıktım:kızgın:pazartesi 80.700 gr ile başladım.çok aşırı sıktığım söylenemez.ölçülü yiyorum su içimine ve yeşilçaya dikkat ediyorum.gündüz sıkıntı yok ama benim derdim akşam yemeği ile.çalıştığım için bir türlü düzeni mi oturtamadım o gün annemde kayınvalidem de evde ne bulduysam onu yiyorum.eşim gece atıştırmayın seven biri.ona da eşlik ediyorum :kızgın:
neyse bu 3 gün de 700 gr gitmiş.yavaş yavaş asmadan vermek istiyorum.günlük tartılıyorum artık :) kalem kalem yazıyorum ne yediysem.bakalım bu sefer amacıma ulaşırım

sabah 1 haşlanmış yumurta 1 parça peynir 5 zeytin biraz maydonoz bir salatalık küçük salkım üzüm ve ananaslı yeşilçay içtim :) sonrasında limon soda ve ardından duble sade neskafe içtim acayıip tok tutuyor :) 1 litre su bitti sabah kalkar kalkmaz içtiğim 2 bardak su hariç 2.5 -3 litre içmeye çalışıyorum:)
şimdiden bol eksiler :)

öğlen kıymalı kabak yemeği yedim bir büyük ayran ile birlikte üzerine 1 kupa siyah çay içtim :) su içmeye devammmmm :)

Back
X