Tekrardan cesaret lutfen yardim

Suziiii007

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
237
68
48
33
Arkadaşlar merhaba buraya uzun zamandan beri girmiyorum çünkü 5 hafta bitip 6.haftaya dönerken kanamam geldi hamileyken dusuk yaptim ve çok etkilendim yaklaşık 1 yıl olacak hala korkularım var bu ay ilk kez esimle tatilde yumurtlama günümden 2 gün önce esim içime bosaldi 2 gün sonra akintim basladi yogun sekilde şuan kasik agrim var sizce hamilelik için elverişli günmü yoksa tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Eğer eşinizin spermleri iyiyse bence olabilir 72 saat canlılaklarini koruyorlar çünkü daha sonrasında ilişki olmadı mi

Tatilde olduğumuz için çok fırsat olmadı biraz da korkum var hala o yüzden yavaş yavaş ilerliyorum tavsiyeniz varsa seve seve dinlerim

Eğer eşinizin spermleri iyiyse bence olabilir 72 saat canlılaklarini koruyorlar çünkü daha sonrasında ilişki olmadı mi
Tatilde olduğumuz için çok fırsat olmadı biraz da korkum var hala o yüzden yavaş yavaş ilerliyorum tavsiyeniz varsa seve seve dinlerim

Ya canim cok uzuldum kuzum. Rabbim saglikla tekrar guzel bi gebelik nasip etsin

Amin kuzum çok teşekkür ederim Rabbım böyle uygun görmüş vardır hi hayır tavsiyelerin varmidir
Senin nickini vajinismus ozel msj grubundan hatirladim hatta ben yazmiatim sana sanirim nickimi degistirdim hatirlamazson belki. Yok kuzum ya yani benim yaptigim bisey yoktu 16 ayin sonunda geldi mujdem bekledim ama cok sukur Rabbim nasip etti ozel hicbir sey yapmadim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…