Tekrardan sizlerle buluşmak,unutulmadığımı görmek ne güzel..

13.09.2012 de girmis esen hanim en son..
bende merak ediyorum ama aklima kötü seyler geliyor :(
o zamandan bugüne hic girmezmi insan...

buraya giripte bize iyi oldugunu söylemesi icin neler vermezdim, insallah iyidir.

foruma girdiğimde aklıma arada geliyordu ne oldu acaba diye daha dün de geçti aklımdan üye adını hatırlayamadım şimdi forumları dolaşırken gördüm nasıl sevindim ama eylülden beri girmiyor görünen o ki inşallah iyidir:(

konuyu görünce önce bir sevindim.. sonra içim burkuldu.. dualarım seninle...

Esen hanım lütfen bizleri unutmayın burada sizin için endişelenen onlarca insan var.
Inşallah vakit bulursunuz ve bize tek kelime de olsa iyi olduğunuzu yazarsınız.
Inşallah yüce allah sizi çocuklarınıza bağışlamıştır.amin

Esen hanım lütfen bizleri unutmayın burada sizin için endişelenen onlarca insan var.
Inşallah vakit bulursunuz ve bize tek kelime de olsa iyi olduğunuzu yazarsınız.
Inşallah yüce allah sizi çocuklarınıza bağışlamıştır.amin

inşallah canım inşallah

Konuyu guncel gordum ve simdi ogrendim esen hanimi ve hikayesini konuyu guncelleyen arkadaslar sizleri tebrik ediyorum vefanizdan oturu.Allah sizi evlatlariniza bagislasin esen hanim mutlu haberlerinizi bekliyoruz merakla...
Arkadaslar duamizda esen hanimi unutmayalim manevi guc verelim ona

aylardır bende cok merak edıyorum, teknık acıdan mumkunmu hıc bılmeyerek soruyorum ama yonetım ulasamazmı acaba bır sekılde...

keşke yönetim bir şekilde teline ulaşsada arasalar çok merak ediyoruz inş iyidir ama uzun süredir girmediğine göre kötü birşeyler oldu diye endişeleniyorum ALLAH yardımcısı olsun

sizi çok merak ediyordum. umarım her şey yolundadır... ordan güzel haberlerle dönmeniz çok güzel :16:

Back
X