Tekrardan sizlerle buluşmak,unutulmadığımı görmek ne güzel..

Evet bu süreçte beni yalnız bırakmadı sağolsun o da iyi işleri çok aksadı işleriyle uğraşıyor bol bol.Benim hastalığımdan önce işlettiğim pastanemi kiraya vermiştik,artık devren bırakma kararı aldım,bu konuyuda onun omuzlarına bıraktım şimdilik =))

:):) omuzlardaki tek yük o olsun be ablacım.o öyle mutludur ki kamburu bile çıkmıyordur.ay önce maşallah diyeyim ve herkesde desin lütfennn.çoğumz maşallah demeyi unuttuğu için nazara geliyoruz.tüüüüü maşallahh sizeee .

:):) omuzlardaki tek yük o olsun be ablacım.o öyle mutludur ki kamburu bile çıkmıyordur.ay önce maşallah diyeyim ve herkesde desin lütfennn.çoğumz maşallah demeyi unuttuğu için nazara geliyoruz.tüüüüü maşallahh sizeee .

Teşekkür ediorum desteğiniz için insan mutlu oluyor sizleri böyle gördükçe

Teşekkür ediorum desteğiniz için insan mutlu oluyor sizleri böyle gördükçe
Ne kadar güzeldir ki senin mutluluğunla bizlerde mutlu oluyoruz :) demek mutlu olmak için tanımak ,görmek ,çok sevmek ,çok beklemek gerekemezmiş.insan olmak ,kalbi tüm nitelikleriyle yaşamak yetermiş.tekrarrrrrrr hoş geldinnnn sefa getirdinn:31:

Ne kadar güzeldir ki senin mutluluğunla bizlerde mutlu oluyoruz :) demek mutlu olmak için tanımak ,görmek ,çok sevmek ,çok beklemek gerekemezmiş.insan olmak ,kalbi tüm nitelikleriyle yaşamak yetermiş.tekrarrrrrrr hoş geldinnnn sefa getirdinn:31:

Aynen katılıyorum canım,teşekürler.

Rabbim evlatlarinizla birlikte daha nice güzel yillar nasip etsin ins...

ayyy döndüğünüze çok sevindim hep sizi merak ediyorduk canım inş. sağlığınıza en kısa zamanda kavuşursunuz:nazar:

ablacıımmmmm hoş geldin aramıza yaa nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür sağlıkla geri döndün inşallah yakında hiçbir şeyin kalmayacak ayrıca orda neler yaptığını da merak ediyoruz :16:

esen hanım nerelerdesiniz. biz sizi dört gözle bekledik. yaşadıklarınızı anlatacaktınız. yoksa başka bi konu mu açtınız ...

ohhhh.. derin bi nefes aldım ve bugün gördüğüm en güzel konuyu gördüm geç de olsa
sizi çok merak etmiştim çok dua etmiştim
dilerim tamamen iyileşir de o mucize haberi verirsiniz bize
Allah'ım çok büyük, yavrularınıza, eşinize bağışlasın sizi

Sizi gördüğüme çok sevindim. Konunuzu görünce çok duygulandım. İnşallah tamamen kurtulursunuz hastalığınızdan. Allah sizi ailenize bağışlasın...

konuyu hayal meyal hatırlar gıbıyım canım aALLAH acil şifalar versın sanırım siz bir şehre bırınn yanına gıttınız demı ıyıleşmek için ama eşi,nz neden aynı evde kalmadı onu anlamadım
neler yaptınız uzunnnnnn uzunnnn anlatırmısınız belkı faydalanabılırız bılgılerınden canım umarım en kısa sürede iyleşirsin

Esen hanım nasıl oldunuz merak edıyoruz, ınsallah kotu bır duurm yoktur. Acıl sıfalar dılıyorum

iyi oldugunuza çok sevindim Rabbim evlatlarınıza ve eşinize bağışlasın sizi :)

gece gece ne kadar cok sevındım anlatamam, cok mutlu oldum donusunuze dılerım beklenen mujdelı haberıde yakında verırsınız.
rabbım cocuklarınızdan ayırmasın ınsaallah.dıger konunuza baktıkca dıger arkadaslarım gıbı hem merak hem dua ıle duygulanmamak mumkun degıldı ama ne mutlukı bugun bu kadar umut dolu konusuyorsunuz hersey cok daha guzel olucak ınsaallah.

Son düzenleme:
arkadaşlar esen hanımdan yeni haber alan var mı?

Okulum nedeniyle bende uzun zamandır uğrayamadım forma,
Son durumlar nedir ?

Back
X