Güzel ve mücizeli haberlerinizi bekliyoruz :) yazışmalarınızdan bile sesinizi duyabiliyorum cıvıl cıvıl :)
Çok teşekkürler canım,inan bende her testlerimde bu haberi bekliyorum kısmet artık..Ne gelirse O'ndan gelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel ve mücizeli haberlerinizi bekliyoruz :) yazışmalarınızdan bile sesinizi duyabiliyorum cıvıl cıvıl :)
Evet bu süreçte beni yalnız bırakmadı sağolsun o da iyi işleri çok aksadı işleriyle uğraşıyor bol bol.Benim hastalığımdan önce işlettiğim pastanemi kiraya vermiştik,artık devren bırakma kararı aldım,bu konuyuda onun omuzlarına bıraktım şimdilik =))
:):) omuzlardaki tek yük o olsun be ablacım.o öyle mutludur ki kamburu bile çıkmıyordur.ay önce maşallah diyeyim ve herkesde desin lütfennn.çoğumz maşallah demeyi unuttuğu için nazara geliyoruz.tüüüüü maşallahh sizeee .
Ne kadar güzeldir ki senin mutluluğunla bizlerde mutlu oluyoruz :) demek mutlu olmak için tanımak ,görmek ,çok sevmek ,çok beklemek gerekemezmiş.insan olmak ,kalbi tüm nitelikleriyle yaşamak yetermiş.tekrarrrrrrr hoş geldinnnn sefa getirdinnTeşekkür ediorum desteğiniz için insan mutlu oluyor sizleri böyle gördükçe
Ne kadar güzeldir ki senin mutluluğunla bizlerde mutlu oluyoruz :) demek mutlu olmak için tanımak ,görmek ,çok sevmek ,çok beklemek gerekemezmiş.insan olmak ,kalbi tüm nitelikleriyle yaşamak yetermiş.tekrarrrrrrr hoş geldinnnn sefa getirdinn![]()