Tekrardan sizlerle buluşmak,unutulmadığımı görmek ne güzel..

umarım iyisinizdir herkez sizi çok merak ediyor bizi habersiz bırakmayın lütfen :(

ALLAH sizi çocuklarınıza eşinize bağışlasın , her geçen gün daha iyi olun inşallah
Rabbim çok büyük..

İnanın konusunu okuyan herkez merak içindedir...Ne bir haber var nede bir selam
Dilerim allahtan sağlığı yerine gelmiş olsun.....Kötüyü düşünmek istemiyorum..

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn.....Hatırlıyorum da, bir önceki konunu okurken, gitmeye karar verdiğinde, "ahhh nasıl geçecek o kadar zaman?" diye düşünmüştüm. Nasıl bekleyecektik seni o kadar zaman ? :)
Ama geçti gitti işte....
Ben mucizeyi bekliyorum. :)
Keşke öyle bir yere ben de gidebilsem :S Maneviyatı hissetmek isterdim.

hiç mi internete girmiyorsun esen?seni merak ediyoruz.inşallah iisindir.keşke bir yakını olsa da girse bizi bilgilendirse ....

nasıl ulaşıcaz ki..gerçekten üzülüyorum ve merak ediyorum onu..ne biliyim belki site yönetimi elindeki bilgilerden falan ulaşabilir

arkadaşlar site yönetiminin elinde cep no su falan yoktur ki ne kadar bilgi olsun. olsa da nolacak.site üyelerimiz sizi merak ediyorlar bi gelin görünün mü dicekler yada allah korusun. neyse ....

mümkün olduğunca bu başlığı arada güncelleyelim belki gelir girer.belki bi tanıdığı görür bilemiyorum.

biz bile birbirimizi görmediğimiz halde yazışmalardan yerimizden tanınıyoruz.elbet bi yakını da görür belki bizi haberdar eder.

arkadaşlar site yönetiminin elinde cep no su falan yoktur ki ne kadar bilgi olsun. olsa da nolacak.site üyelerimiz sizi merak ediyorlar bi gelin görünün mü dicekler yada allah korusun. neyse ....

mümkün olduğunca bu başlığı arada güncelleyelim belki gelir girer.belki bi tanıdığı görür bilemiyorum.

biz bile birbirimizi görmediğimiz halde yazışmalardan yerimizden tanınıyoruz.elbet bi yakını da görür belki bizi haberdar eder.

mail adresinden ulaşılır belki ama dedğin gibi ...

Esen hanım çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin. gelişmelerinizi merakla bekliyoruz. başlığı görünce esen hanım diye atladım hemen =)

Back
X