"Tekrarla" tuşuna bastıran şarkılarım :D

Tell the girls i m back in town

Bu da zenci sesli sarışınımızdan

Yokuspokus
Bunu ekledin mi yoksa??

Cidden bu şarkıyı en az 500 kere dinledim diye düşünüyorum

Jay Jay ekledim, on the radio; hala daha dinlerim ya :))

Anastasia ekledim sanki gibi geldi bakayım dedim sayfalara, takıldı kaldı bakamadım. Eklemedimse de eklemeyi düşünmüşümdür mutlaka; Alica Keys bir bu hanım iki; sesleri apayrı. Aklıma gelmişken Alica'yı da ekliyim

Elbette Fallin'

Linkin Park eklemedim sanırım.
Solisti de gitti bu arada, şaka gibi...
Ya değil dinlemek, üni.de bile müzik kutusuna para atıp millete dinletiyordum ben bu şarkıyı

bu hafta ben biraz linkin park dinleyeyim :) o kadar şarkı paylaştık en çok ona tekrar dönesim geldi.
İn the end i 500 kere dinlemişim de diğerlerini de 450 kere dinlemişimdir

Eklemediysen sen de sting, craig David düeti vardı rise and fall. O da efsanedir.
Valla videolar çok Zorluypr sayfaları açmayı :) geri donup bakamadan ekleme sebebim de bu

Coldplay var mıydı?
Ve tabiki efsane red hot chili peppers :)
Kazdıkça neler çıkıyor yahu :)

Var hepsinden
Craig David eklemedim sanırım, 7 days albümünü dinler dururdum.
Sting, bilmiyorum aslında çok güzel şarkıları var Desert Rose mesela, ama uykumu getiriyor, sen ekleyebilirsin o şarkılara da haksızlık etmek istemem.

RHCP, Coldplay, Dandy Warhols, Lenny Kravitz, Tori Amos, Fat Boy Slim, Gorillaz filan sıradan geçtim zaten :)
Biraz bekleyince açılıyor sayfalar başta çok abanmışım ondan videolar art arda kasıyor, ama nadide, pek bilinmedik parçalar da serpiştirdim aralara, vaktin olursa dinlemeni isterim.

Red hot chili peppers ben

Sıradan devam edelim; bıkana kadar dinleyip artık 5-6 senedir pek dinlemediklerimden devam:

Aklıma gelmişken dinlerim şimdi

Şuraya azcık da manyak serpiştirelim

Bu şarkıyı ne biçim dinlerdim ya, NFS underground soundtracklarından deşip bulduklarımdan:

NFS demişken, yine soundtrack olarak dinleyip keşfettiğim bir grup olarak şurada dursun:

Biraz pop olsun şimdi; bu şarkıyı mutlaka duydunuz:

Bi de Eminem çatısındaki rapçileri dinleyelim:

Yine gençliğime gidelim, daha soft parçalarla:

Jamiroquai

Sophie Ellis-Bextor

Bizimkilerden de ilave edeyim buraya; yabancı şarkı olduğuna bakmayın, yerliler ^_^

Portecho

Diğer şarkılarını aratabilirsiniz :)

Hayko Cepkin böyle çıkmıştı değil mi?
Kaç sene olmuş yav; bu albümü bi güzel dinlemiştim o zamanlar :)

Fırtınağğmmsın benim, sen estikçe ben titreeğğrim :)
Ne meşhurdu ya.
Ama sözleri güzel, hala güzel:

Biraz yerli rap karıştırayım:
(Ayıplı sözler var malumunuz, ona göre)

Denk geldikçe hala dinlerim aramızda kalsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…