"Tekrarla" tuşuna bastıran şarkılarım :D

Şuracığı da 90lar diskosuna döndürelim hemen

Summer Hits kasetlerimde duruyor galiba bunlar hala hasjadkhda

Elektroniğe dönelim biz yine:

Geçtiğimiz sayfalarda Bloodsport parçasını eklemiştim, bi tane daha gelsin sevdiklerimden, pek bilinmez ama fena değildir:

Planet Funk yine elbette; her şarkısını ayrı ayrı eklesem olacak.

Son düzenleme:
En sevdiğim The Cranberries parçası olarak şurada dursun:

Bi Hurts daha:

Elektric Guest'ten bi parça daha ekleyeyim içimde kalmasın

Hazır şu an dinliyorken ekleyeyim hemen:

Madonna ile devam edelim; eski şarkılarına nazaran yeni şarkılarını daha çok seviyorum kadının. Zamana ayak uydurmada bir numaraya oynamayı iyi biliyor:

Elektronik, techno ve trance olarak karışık klasörler olarak attıklarımdan kazdım geldim; en popilerden başlayalım:

Vaktinde bu müzikle yürüyordu mankenler paso, hatırlarsınız dinleyince hemen
Uyarı: Klip, böcek fobisi olanlar için rahatsız edici olabilir.

Eh Paul abimizi koyalım buraya; Blade, The Matrix ne varsa elinden geçti kendisinin :))

Madem elektronik dedik, yine araya Depeche Mode atmazsam olmaz şimdi :)

Ve Pendulum

Karışık kaset yapayım buraya bi de

Seneler sonra bile sözlerini hala aynı ritm ve sırada söyleyebiliyor olduğum gerçeğiyle yüzleşiyorum şu an

Bu şarkı böyle dinlenir
Hangi filmde işitmiştim bunu ilk, Beverly Hills Cop olmalı evet o

Bir Pet shop boys daha atalım buraya; bu parça da ilk çıktığı dönem tel. zil sesimdi.
Ve duşta bağırarak söylediğim şarkı olarak da not düşeyim; bu bilgiyi eklediğime pişman olacağım biliyorum

Son düzenleme:
Film müziği olarak defalarca dinlemekten bıkmadığım bi efsane daha var, aklımdayken ekliyim:

İki haline de bayılıyorum bu parçanın:

Vaktinde çok dinlediğim bi düzenleme olarak şuracıkta dursun, kafam iyi götürüyormuş valla:
Always, always, always, always gidiyo

Hemen kulakları dinlendirelim:

Şuraları karıştırayım az daha:

Unutmuş gitmişim bunları ya, arşive atmasam hiç gelmeyecek aklıma :)

Klasik müzik dinleme şeklim olarak şunu da ekleyelim
Çok sevmiştim ilk dinlediğimde.

Çok sevdiğim bi grup olduğu halde tek parça eklemişim Muse'tan. Eh bi tane daha eklemek şart yani:

Lise zamanlarıma gideyim Placebo ile:

Şimdilik kapanışı da Rockwell ile korkunçlu yapalım ... Evet o ses Michael Jackson elbette :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…