tekrarlanan düsükler, genetik tarama ile saglikli bebegi olan varmi

Leyla1972bebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
6
0
36
53
iyi günler arkadaslar

umarim yardimci olan biris bulunur...........kardesim maalesef cok kez düsük gecirdi. simdi genetik tarama (PID) düsünüyorlar. acaba aranizda böyle tekrar düsüklerden sonra, genetik tarama yaptirip da, saglikli bebegi olan varmi? hangi merkeze gittiniz, hangi doktora. bilgilerinizi paylasirsaniz cok cok sevinirim. simdiden tesekkür edeirm

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun kardeşinize
Genetik tarama testini keşke daha erken yaptirsalarmis
Benim 1 dusugumden sonra yapıldı ve kan pıhtılaşma sorunum çıktı ondan sonra birde kimyasal gebelik geçirdim
Şimdi çok şükür devam ediyor hamileligim sabah akşam kan civitici iğne kullanarak
Daha fazla geç kalmadan yaptirsinlar bir an önce

tesekkür ederim. sagolun.

PID yapildimi? normal genetik testler yapildi coktan, hersey ok. kan pihtilasma ilaclar falan da kullaniyor. yani benim dedigim embyro u arastiriyorlarla, chromosom bozukluklari varmi diye...

tesekkür ederim. sagolun.

PID yapildimi? normal genetik testler yapildi coktan, hersey ok. kan pihtilasma ilaclar falan da kullaniyor. yani benim dedigim embyro u arastiriyorlarla, chromosom bozukluklari varmi diye...
O kadarını bilmiyorum malesef tekrarlayan düşükler de öneriyor zaten gereken testleri Dr lar

Merhaba benimde 9 yasinda bir kizim var ikinci cocuk icin 5 deneme yaptik 2 kimyasal 1 kerede 9 haftalikken kalbi durdu 1 hic tutmadi bu son denememizde bizde embriyolara genetik yaptirdik 9 emb. Genetige gitti 4 saglam geldi ikisi transfer edildi cok sukur sonucum pozitif yarin kese gormeye gidicez kismetse ama yinede icimde korkular var . Doktorum emre karatekelioglu kızimida onun sayesinde kucagimiza aldik cok iyi bir doktor kendisi gereksiz hicbir tedaviyi uygulamaz emriyolarda emre beyin onerdigi genetiks diye bir merkeze gitti iyi ki genetik yaptirmisim bozuk 5 embriyoyu transfer etseydik sonuc olumsuz olucakti

Merhaba benimde 9 yasinda bir kizim var ikinci cocuk icin 5 deneme yaptik 2 kimyasal 1 kerede 9 haftalikken kalbi durdu 1 hic tutmadi bu son denememizde bizde embriyolara genetik yaptirdik 9 emb. Genetige gitti 4 saglam geldi ikisi transfer edildi cok sukur sonucum pozitif yarin kese gormeye gidicez kismetse ama yinede icimde korkular var . Doktorum emre karatekelioglu kızimida onun sayesinde kucagimiza aldik cok iyi bir doktor kendisi gereksiz hicbir tedaviyi uygulamaz emriyolarda emre beyin onerdigi genetiks diye bir merkeze gitti iyi ki genetik yaptirmisim bozuk 5 embriyoyu transfer etseydik sonuc olumsuz olucakti
cok tesekkür ederim. insallah sende yarin kese yi saglikli bi sekilde görürsün canim

Back
X